src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js">
Min Banner

En Annan Variant En Mindre Variant Bloglovin Ikon

Richard Leonard Kuklinski...

 

Richard Leonard "The Iceman" Kuklinski var en mördare och ökänd kontrakt mördare.
Under sin tid så jobbade han som hitman för flera italienska-amerikanska brottslighets familjer, en karriär som varade 38 år från 1948 till 1986.

Hur började allt då?

Kuklinski´s pappa Stanley var en alkoholist som slog sin hustru och barn, och även hans äldre bror Joseph Kuklinski som blev dömd våldtäktsman och mördare.
När Kuklinski senare satt i fängelse fick han frågan: "utlöstes det av att ha en liknande uppväxt som hans"? svarade han: "vi kommer från samma far."
Men även hans mor var våldsam mot sina barn, ibland slog hon dem med kvast handtag.

Och kollar man generellt på alla massmördare och liknande så är det faktiskt på detta sätt, att dom har haft någon form av svår uppväxt ofta med våld inblandat från föräldrar eller liknande, en lite skrämmande tanke.

Gambino familjen som han kom i kontakt med via en gangster vid namn Roy DeMeo, var den början på denna iskalla hitman karriär som han fick.
Förutom massor av småbrott och rån så börjar det hela enligt han själv en dag när han blir upphämtad i en bil med DeMeo i, dom parkerade bilen och DeMeo väljer ett till synes slumpmässigt mål, en man ute och går med hunden.
Han säger sedan till Kuklinski att döda honom utan ifrågasätta beslutet så gick han mot mannen och sköt honom i bakhuvudet när han passerade, från den dagen vart han DeMeo´s favorit hitman.

Under de kommande 30 åren så har Kuklinski dödat många människor, antingen med pistol, strypning, kniv eller gift och någon exakt siffra på hur många finns väl inte men enligt han själv är det över 200 personer som han har dödat.

Allt detta skedde allt som oftast utan hans familjs inblandning eller vetskap, för dom var han bara en vanlig man och familjefar.
Dom trodde han var en framgångsrik affärsman.
Han kunde lämna huset när som helst på dygnet för att göra ett "jobb", även om det var mitt i middagen dock avskydde han att jobba på sin "semester" då särskilt under julen då han kände att det var viktigt att vara med familjen, och minns jag inte fel nu så gjorde han ett undantag en gång för att göra ett "jobb" för att sedan gå hem och fira julen med sin familj.

En tillsynes iskall kille och där av hans smeknamn "The Iceman" tänker ni nu?
Det var faktiskt inte därför utan det kommer av att hans experiment med att dölja tidpunkten av hans offer genom att frysa deras lik i en industriell frys.

Han var skicklig på det han gjorde med få misstag och vänner, så hur kunde han åka fast till slut?

Ett av dessa misstag var när han misslyckas med att få ett av hans offer ordentligt tinat innan dumpning av kroppen på en varm sommarnatt och obducenten fann bitar av is i offrets hjärta.
Det andra och största var när han träffade Phil Solimene som var en nära vän till han, han vart senare rekryterad av Pat Kane som en hemlig agent för New Jersey State Police som sex år före gripandet och utredningen inblandade i en gemensam insats.

Dom agerade som om han ville hyra Kuklinski för ett "jobb" och spelade in honom när han talar om i detalj om hur han skulle göra det hela.
Detta räckte alltså till slut till en fällande dom.

Vid en senare intervju lär Kuklinski ha sagt: - "Att det bara fanns en vän han inte hann döda, som han trodde var anledningen till att han greps".
Namnet nämns inte men de hade varit vänner i 30 år.

För er som kanske vill veta mer om denna man så finns det en del dokumentärer.
The Iceman Confesses: Secrets of a Mafia Hitman, The Iceman Tapes: Conversations with a Killer och The Iceman Interviews.

Han dog i fängelset när han var i en säker flygel på St Francis Medical Center i Trenton, New Jersey.
Även tidpunkten för hans död har kallats misstänksam då han var planerad att vittna om att tidigare Gambino familjens brottslighet, i obduktionen fastställs att det fanns tecken på förgiftning. 

Innan jag avslutar vill jag ytligare släppa in er i hans huvud och berätta om ett tillfälle när han var på väg att döda en människa som började be till Gud för hans liv.
Kuklinski sa till honom att han skulle ge Gud 30 minuter för att rädda honom men när tiden var slut skulle han dödas.
Att tvinga mannen att vänta 30 minuter för hans död så minns Kuklinski detta som hans mest sadistiska mord.

I will move heaven and hell and every thing in between to get to you, you won´t be safe anyway if I was mad at you, not even you can stop me if you don´t kill me, so next time you see me, I will kill you” 
(Richard Kuklinski aka The Iceman)

Cheers!!
Trackback

Pokerstars


Pokerstars


Pokerstars VIP Sida


The Crash - Norrköpings Hårdrocksförening.


Festivalphoto.

Metal Mansion - A social network by metalheads for metalheads.


Rockmässan.se


Discshop.se - DVD, Blu-ray, Film, Spel, Musik-DVD, Godis, Posters & Prylar


inkClub - Bläckpatroner l Bläckpatroner, toner & fotopapper.

Translate My Blog
Thanks!! Crucified Barbara Sabaton Lions Share Decadence Twins Crew Nightrage Sister Sin Fatal Smile
Black Barrel Smoke
Mia Klose
Godhate
Jungle Rot
The Generals

Till Sheriilyn