Min Banner

En Annan Variant En Mindre Variant Bloglovin Ikon

Grimgoth´s Vilken Film Tävling Resultatet...

 

För det första innan jag börjar med att presentera svaren och den stola vinnaren i tävlingen så måste jag bara påpeka att det slarvades väldigt mycket med lämnandet av "Storlek/Artikelnummer", även om du har alla rätt så kan detta i framtidens tävlingar vara avgörande att du inte vinner, detta gäller också bifogande av mailadress.
Vill man vinna helt enkelt så får man läsa reglerna och följa dom.

Sen vill jag säga till Annely: "Du är en sann trooper som ställer upp i tävling efter tävling trotts att oddsen och svårighetsgraden varit i mot dig, detta är otroligt bra enligt mig, önskar jag kunde ge dig något tröstpris.
Men jag får väl kanske försöka mig på att anordna en anpassad tävling för dig så du äntligen kan få stå som stolt vinnare
".  

Nu till dom rätta svaren:

Fråga 1:
 The Omen.

Fråga 2:
 Evil Dead.

Fråga 3:
 The Exorcist.

Fråga 4:
 Rock Star (ingen klarade av denna).

Fråga 5:
 Hellraiser.

Skiljefråga:
 The Masque Of The Red Death.

Vinnaren! 

Stort grattis till Fredrik Washburn Weileby (sångare i Sparzanza) till vinsten av en Texas Chainsaw Massacre "Eyes" T-shirt, den kommer så fort som möjligt efter adress skickande och annat.
Han hade förövrigt hela imponerande fem rätt av sex möjliga (inkl. skiljefrågan)

Även så klart ett stort tack till er andra som var med och tävlade, kanske det blir ni nästa gång?
För givetviss ska vi försöka anordna fler tävlingar här på bloggen!

Sist men inte minst även ett stort tack till Rockmerch som var med och sponsrade denna tävling med.


Innan jag avslutar vill jag fråga några frågor till framtida tävlingar?

1.Var denna tävling kul?
2.Skulle du vilja se en liknande tävling igen?
3.Var den för svår/lagom/för lätt?

Cheers!!

Metal Queens: Models...

 

Metal Queens: Models är en ny bok av Armand Rosamilia, som nu finns i eBook och utskriftsformat.
Boken innehåller några av de "bästa alternativa / metal modellerna " så som: Kindra Ravenmoon, Eden Celeste, Demoniccunt, Sinna DeVeigh, Rachael Death, Elenyx, Gypsy Rhodes, Brittany Blasph3my, Alecto Mania, Acid Candy, och Laureli Slaughter.

Behöver jag säga mer än så?
Tänkte väl!

Cheers!!

The Fighter...

 

The Fighter handlar om boxaren ”Irish” Micky Wards osannolika väg fram till världsmästartiteln i lätt weltervikt. Hans Rocky-liknande framgång, Dicky (hans halvbror) som tidigare också var boxare är Irish tränare efter att han har lyckats vända sitt liv efter att nästa ha knockats av droger och kriminalitet. - SF
 
  
 
 
Premiärdatum: 2011-03-11

Cheers!!

The Adjustment Bureau...

 

The Adjustment Bureau handlar om: "På randen till att vinna en plats i den amerikanska senaten möter den ambitiöse politikern David Norris den vackra balettdansösen Elise Sellas – en kvinna olik någon annan han någonsin träffat. Men just då han inser att han börjat falla för henne inleder en samling mystiska män en konspiration i syfte att hålla de två isär.

David inser snart att hans motståndare är Ödet själv, närmare bestämt organisationen The Adjustment Bureau, som gör allt i sin närmast oinskränkta makt för att hindra David och Elise frånatt vara tillsammans. Stående inför höga odds måste han välja att antingen låta henne gå och acceptera en förutbestämd väg eller riskera allt och utmana Ödet.

Baserad på en novell av Philip K. Dick, som bland annat skrev Blade Runner och Minority Report." - SF


  

 
 
Premiärdatum: 2011-03-11

Cheers!!

Banner Of Blasphemy...

 

Söndagen var riktigt nice för mig och Kevin, vi slappade och kolla på film samt käka pizza, en ganska perfekt Söndag om du frågar mig.
Måndagen kommer jag ägna åt att igen fokusera så gått det går på mina mål som jag hoppas kunna nå inom kort, för en förändring måste och ska ske.

Ja, känner mig lite lost och seg måste jag säga och fantasin för dessa inlägg är lite låg just nu, måste försöka hitta mig själv snart.
Undrar bara vart jag la mig?

Nä, kära läsare.
I brist på annat så får fan detta duga.
Tack!

Cheers!!

Svar På Frågorna (Sista Delen)...

 

När jag startade denna Frågestund, så sa jag...
"De bästa och roliga,knasiga får en länkning!
(Det går också bra att fråga Grimgoth något)"

Det skulle alltså ha öppnat upp för att länka flera av er som ställde frågor för jag är overhört tacksam för dom alla, men jag gjorde inte så. (Suget fanns också)
För det fanns en som lyste igenom, dessa frågor var också ställda direkt till Grimgoth och på ett sådant nyfiket och bra sätt.
Med denna följde också en till... Men det är inte bara därför jag valde denne bloggare för länken utan för att kanske en gång för alla låta mig presentera Grimgoth.

ILoveMandy

Varifrån kommer namnet grimgoth? VEM är grimgoth? Jag kanske är en dålig läsare som missat detta. Men svara!

Captain Awesome

Jag har alltid undrat litegrann (då jag inte följt dig så länge) vart faa-aan denna lille arge man vid namn, Grimgoth, kom ifrån? Ett alter ego? En extra personlighet?

Jag gillar konceptet av det, att en svartvit liten gubbe som vid spontana tillfällen river väggar, spiller ut öl med vilje och skriker sig hes i bästa Brian Johnson-stil när han inte får som han vill...

Hur kom det fram?! Eller var det bara som en blixt från klar himmel som denna lilla förbannade mannen äntrade ditt liv?

Och isf, vem är "Grimgoth" Vad står han för? Varför är han så arg (hm... iof är han ju en hårdrockare och rebell... Glöm den sista frågan)?! ;D Eller är det lite som slipknots masker, att det bara blev en "förläning av ens personlighet" att du valde detta?!

Nu vill jag ha svar!

Först måste jag säga att ni inte alls är dåliga läsare för det är inte så ofta jag kört Grimgoth och berättelsen om denne lilla man som är mitt alterego, dock har jag gjort det på senare tid då jag skapade en frågestund för honom och det var då tanken att det skulle få honom i mer fokus och utrymme, men intresset var svalt och till slut var det bara en som vågade och tog chansen.

Detta blir en bra inledning för er för att fortsätta historien.
Förstår din tanke där med att han skulle vara en liten arg man, men det är han inte så ofta, han blir bara lite frustrerad när saker inte går hans väg, och efter som han så länge hade levt i dom mörkaste hörnen av världen skyddad från omvärlden då jag övertala han till tidigare nämnda frågestund så vart det ju lite fel och han trodde på fullaste allvar att ingen brydde sig om honom.
Det var givetviss ett stort osäkert kliv för honom att ta så jag förstår han.

Att han sedan är ett alterego är sant.
Och efter som jag personligen figurerat på nätet sedan 1997 så behövde jag ett nickname, och valet kan ni säkert räkna ut, det var även där vi skulle börja vår långa och spännande resa genom livet, dock inte alls i samma skala som nu, för när jag starta denna blogg så hitta jag gubben som idag är Grimgoth och visste att han var perfekt för uppdraget att axla Grimgoth´s personifiering online, det var även då för första gången jag kunde sätta fingret på vem han varit i alla dessa år.
 
En extra personlighet skulle jag inte vilja säga att han är utan han är jag mer eller mindre och han bor i mitt huvud och jag lider inte av schizofreni.
Men ofta när jag tänker tillbaka så har jag nog alltid haft någon med mig genom livet som guidat mig och visat vägen på något sätt, detta vill jag idag tro alltid varit denna Grimgoth, kalla det min musa, min djävul på axeln, drivkraften eller bara vän.

Man kan också säga att vi alltid varit en "underdog" som kämpat mot det tillsynes omöjliga i livet, men vi ger oss ta mig fan aldrig.
Ju mer du förnedrar och kastar ditt hat på oss, ju starkare och farligare blir vi, som en svart moln i en storm växer vi oss bara större.

"Jag gillar konceptet av det, att en svartvit liten gubbe som vid spontana tillfällen river väggar, spiller ut öl med vilje och skriker sig hes i bästa Brian Johnson-stil när han inte får som han vill..."

Visst har det varit på detta viset med, men som jag sa tidigare, frustration och otålighet är något vi bägge besitter så då blir det lite "over the top" i bland, men så är det väl med mer eller mindre alla människor får man hoppas, den tänkande människan verkar tillsynes vara en utdöende art och detta har vi länge sett utan aktion eller åtgärd och dag ut och dag in sitter vi bara och tittar på och väntar på det oundvikliga armageddon.

En blixt från en klar himmel vart det med andra ord den dagen när jag satte mig här hemma för att dra igång denna bloggen ledd och driven av mig och Grimgoth, det är nog en dag jag aldrig glömmer, men man får aldrig missta sig för precis som när man skapar en klon så kan denne vilja ta över ditt liv, men vi har som tur är aldrig haft eller upplevt detta utan lever i en liten symios och ibland är han borta flera dagar eller veckor för att sedan komma hem.
Jag ställer aldrig frågorna vart han varit eller gjort.

Vad han står för (även om du ville stryka denna fråga) är en bra sådan.
Han står för hårdrock och är lite av en rebell precis som du säger, det är nog jag med.
Vi vill förändra och påverka i den mån det går och vi är inte rädda för att i frågasätta och bryta ner frågorna till molekyl nivå, upplysa och tipsa är nog andra mål vi hoppas kunna nå.
Sen får man aldrig glömma den tillsynses oändliga kamp mot dessa "rosa mode bloggar" som får 100% upphypning och uppmärksamhet hela tiden på denna "underbara" portal som jag bloggar på.

Att dom väljer att blicka åt det andra hållet och förneka den odödliga kultur som vi lever i är en skam och skymf, det är ju inte liksom så att det bara finns en hårdrockare där ute som valt att t.ex blogga.
Och det är inte heller något nytt fenomen som pågår, även om vår älskade hårdrock kanske blivit lite mer rumsren och folklig, detta bevisas nog när H&M samt Dressman gör "rockiga kläder".
Revolution krävs och vi väntar alla på att vi ska resa oss och storma för att ta över fortet, slagen kanske dom vinner, men kriget kommer det bara finnas en segrare i och det är vi.

Förläningning av min personlighet kanske det också blivit men jag är inte säker för jag har nog alltid varit så här och det blir genast lite svårt att förklara här.
Och jag valde nog aldrig Grimgoth, han valde mig.

Avslutningsviss får man nog som bloggare också påminna sig om denna bild.

 

Hoppas nu att jag rett ut dom flesta frågetecknen till utropstecken, och är det något någon mer önskar att veta eller fråga så är ni alltid välkommna.

Lillasyster - Hårdrock

Denna tycker jag är och förblir vår kampsång och nationalsång, när ni hör den på fälten innan vi ska inta kriget kommer det vara en stor dag, det kommer vara en ära att får ta del av detta och krossa vårt "rosa" motstånd.

Upp till kamp bröder och systar, ty tiden äro kommen...

Cheers!!

Svar På Frågorna (Del II)...

 

Då var det alltså dags för den andra delen med svaren från frågestunden.
Det har kommit in en hel del roliga och bra frågor, och än finns tid kvar för den som vill ställa sin fråga.

Nu till svaren:

Annely:
- Du ska spendera en heldag med några bloggare/bloggerskor. Vilka blir det och vad skulle ni göra?
En heldag tror jag inte skulle räcka.
Bloggare/bloggerskor som skulle vara med: Du, Sanibo, Lady Do Or Die, Vanadesse, Liie, Grodan, Crimsonanna, Last Exit To Nowhere, Michalw, Viola Vamp, Micke (För att inte förväxla två micke), Mary Raven, Metalbloggen, Zolyra. har säkert glömt någon också. Så tycker du saknas så hojta.
Men vi blir ett stort och skönt gäng.

Vad skulle ni göra?
Dagen/helgen skulle börja med att vi samlades och lärde känna varandra för att sedan sätta oss ner och äta gott vid något form av långbord, senare på kvällen skulle vi samlas i den stora salen för mingel och lyssnande av musik, där skulle det även finnas utrymme för dans för den som är sugen, sen skulle band efter band braka loss in till sena natten och så skulle helgen fortsätta.
Allt är gratis för dom inbjudna från mat till alkohol och inträde då jag lyckas bjuda in blogg.se crew för att få bevittna denna odödliga kultur som vi lever och som dom fullständigt dag ut och dag in förnekar!

- Vad är perfekt bakis-käk?
Allt från en chips påse till en pizza skulle jag säga, beror på humöret

- Lyssnar du på någonting man kanske inte skulle kunna tro att du gör?
Har fått den frågan förr och då hänvisade jag till denna lista, den borde täcka upp även denna gång hoppas jag?

- Om du fick välja endast tre låtar att lyssna på, livet ut, vilka skulle det bli?
Oj, nu igen...hmm... Motörhead - God Was Never On Your Side, Twisted Sister - I Am (I'm Me) och  Kenta - Just idag är jag stark. Frågar du i morgon blir det säkert andra svar.

- Varför bloggar du?
För det är kul och jag är en kreativ människa som mår bra av det (?), sen hoppas jag att bloggen kan ge allt från tips till tankar och upplysningar som besökare och läsare normalt inte skulle tänkt.

Mr.MASA:
1. Första plattan du tyckte var helt fantastisk
Twisted Sister - Come Out And Play, Kiss - Asylum, dessa fick jag inspelat på band från vinyl av min farsa när jag var...ehh... ung som fan. hehe

2. Första plattan du tyckte var helt kass
Oj, fan... svårt val, dom flesta skivor som är mindre bra brukar ha några guldkorn?
Men jag ägde en gång en Necrophobic (minns inte vilken) skiva och Mörk Gryning - Maelström chaos som jag sålde och gör man det så antar jag att skivorna i fråga inte är något att hänga i julgranen.

3. Din absoluta favoritplatta
Plattor skulle jag vilja säga och det är många.
Come Out And Play, Asylum, Keeper of the seven keys (alla delar), Seprents of the Light, Secrets Of The Black Art, Abominations of Desolation ... osv... :)

Last Exit:
1. Nämn den största musikhändelsen i ditt liv!
För mig eller när jag kollat på band?
När jag kollat på band så är det nog dom flesta live upplevelserna, men intervjun med Joakim Brodén, Sabaton som jag gjorde för Getmetal.com samt Avantasia spelningen är ju något i hästväg.
Sen var det så klart dom gångerna man själv en gång i tiden fick stå på en scen stora händelser.

2. Om du inte fick lyssna på hårdrock, vad hade du då lyssnat på?
Punk och progg, något jag gör även idag.

3. Nämn en kändis som du skulle kunna tänka dig att leva en dag som.
Svårt att välja, men en jävligt snygg tjej, sen skulle jag söka upp mig själv och resten kanske du/ni kan räkna ut?
(Hoppas det funkar så)

4. Hade du antagit en skum blogg-skrivar utmaning av Last Exit utan att veta vad den skulle innebära?
Fan, Fan, jag visste det, kommer ångra mig redan nu känner jag men jag kan inte tacka nej så... "Bring it on!"

5. Snyggaste Metal-bruden där ute är?
Kolla in min kategori "Chicks Of Metal", omöjligt att välja! Inte sant?

Zolyra:
Om du fick välja helt fritt vad din sysselsättning (inkomstgivande) skulle vara, vad blir det?
Det jag gör nu skulle jag tro, men då i större skala, skulle kunna tänka mig att vara mångmiljonär med.

Några fobier?
Och det vill du att jag ska berätta öppet i en blogg?
Men jag tror jag inte har några, iaf. inte vad jag kommer på nu... hehe

Du är tvungen att flytta till en annan stad, vart hamnar du och varför?
Troligen blir det Göteborg då jag alltid haft en konstig förkärlek till staden och lustigt nog verkar det finnas sjukt snygga tjejer där med?
Samt att jag skulle då gå omkring och dra massa "Göteborg skämt" (något jag gör då och då redan nu).
Exempel: Hålla i en elkontakt och säga att jag söker kontakt.

Om du måste välja:
Bakgrundsdansare till Britney i ett halvår eller instängd i BB-huset lika länge?
Tror inte jag skulle passa som dansare så jag får väl välja miffona i BB-huset och köra ett race där, hoppas jag får ta med massor av snus in bara annars hoppar jag av så fort det är slut.

Det var alltså allt för denna gång...
... men som flickan sa: "Det kommer mera..."

Cheers!! 

Artillery´s Nya Platta...

 

Artillery kommer den 21 Mars (Europa), 5 April (U.S.A) och 9 Mars (Japan) släppa deras sjätte album "My Blood".
Videon till låten "Warrior Blood" från skivan kan redan nu avnjutas.01. Mi Sangre (The Blood Song)
02. Monster
03. Dark Days
04. Death Is An Illusion
05. Ain't Giving In
06. Prelude To Madness
07. Thrasher
08. Warrior Blood
09. Concealed In The Dark
10. End Of Eternity
11. The Great

CD digipak bonus tracks:

12. Show Your Hate 2011
13. Eternal War 2011

CD Japanese edition bonus track:

11. The Almighty 2011


Artillery - Warrior Blood (Album: My Blood)

Cheers!!

Uriah Heep´s Nya Album...

 

Uriah Heep kommer att släppa sitt tjugotredje album i ordningen "Into The Wild" den 15 April.
Det ska bli mycket spännande att få höra.

"Nail On The Head" audio sample:
 

"I Can See You" audio sample:
 

"Into The Wild" audio sample:
 1. Nail On The Head
2. I Can See You
3. Into The Wild
4. Money Talk
5. Trail Of Diamonds
6. Lost
7. Believe
8. Southern Star
9. I'm Ready
10. T-bird Angel
11. Kiss Of Freedom

Uriah Heep Video Diary Pt.2

Cheers!!

Constantines Sword...

 

Idag är tanken att Kevin och jag ska gå på bio, och det är ju då perfekt att man vann Mary Ravens tävling!
Åter igen stort tack!
Trassel i 3D blir det troligen som vi ska se, kommer ha obligatoriska läsken och popcorn samt efteråt så planeras Mc Donalds besök.

Gårdagen mös vi med chips, dipp och fanta (Fan Ta) och så såg vi också How To Train A Dragon, den var bra eller överförväntan. Rekomenderas.
När Kevin lagt sig satte jag mig vid datorn igen för att spela lite poker på Pokerstars, och det gick ungefär plus minus så man får vara nöjd(?).

Var rätt seg så det var en ganska tidig kväll, men det brukar det ofta bli när Kevin är här för att orka med dom tidiga starterna.

Sen sitter jag och funderar på när kommentarena på bloggen ska rammla in med tanke på att jag brände av sex inlägg igår, samt dom första svaren på Frågestunden.
Men jag kör ändå på i samma fart och låter det vara...
...Ska och vill inte klaga för mycket.

Cheers!!

Svar På Frågorna (Del I)...

 

Då var det alltså dags för dom första svaren från frågestunden.
Det har kommit in en hel del roliga och bra frågor, och än finns tid kvar för den som vill ställa sin fråga.

Nu till svaren:

Maiden:
Om en grottman och en astronaut fightades, vem skulle vinna?
Svar: Det måste vara en kuggfråga? Så jag svarar Eddie.

Viola Vamp:
Dansar du nykter?
Svar: Vet inte om man kan kalla det dans men ja det händer. Även när jag är onykter kan detta hända.

Vilken läskeblask tycker du är vidrigast?
Svar: Jolt cola, dr.pepper, finns säkert fler men inget jag kommer på nu.

När kastade du en snöboll senast och på vem, om någon?
Svar: Det var någongång under denna vinter och Kevin föll offer.
(Kasta löst och på ryggen med en löskramad boll)

Hur skulle du beskriva din röst?
Svar: oj,... Östgöstdialekt och manlig med mjuka drag, om jag nu inte är arg eller glad.

Vad för shampoo, balsam och duschkräm använder du?
VO5 Schampo och Balsam, Axe duchkräm (olika dofter som varierar), förövrigt fått den udda komplimangen av en tjej att jag lukta gott för att vara hårdrockare.
Alltid undrat vad hon menade med detta.

Hur ser din namnteckning ut?
Christian Andersson, så ser den ut fast med skrivstil.

Skriver du stort eller smått?
Ganska slarvigt och smått.

Skrivstil eller textning?
Skrivstil.

Använder du helst versaler eller gemener då du skriver för hand?
Jag använder stor bokstav när det behövs efter regelboken, sen går det av bara farten.

Har du någon gång färgat håret?
Ja, försökte mig på en toning eller vad det nu heter way back in time, men den gick ur direkt så det är nog inte meningen att jag ska färga håret.

Om ja, i vilken färg då?
Gissa? ett försök får du! (Svart så klart)...

ILoveMandy:
Vilka är dina Turn-ons och turn-offs?
Turn-ons: En snygg tjej med bra ansikte och passande kropp.
Turn-offs: Motsatsen samt att jag kan finna för mycket tattueringar och piercings oattraktivt.
Menar du mer i sängen så blir svaret :"Me to know, you to find out".

Den andra delen av dina frågor kring Grimgoth kommer.

CrimsonAnna:
1. Vem av Dio och Lemmy är den ultimata metalguden?
Varför gör du så här i mot mig?
Men Dio för att allt han gjort och Lemmy för allt han fortfarande kommer att göra.

2. Vilken låttext skulle du säga mest är du?
Har nog flera men Twisted Sister - I Am (I'm Me).

Lyssna på texten, det tankesättet har jag ofta.

Så där ja, det var Del I... Mer skola komma inom en snar framtid.

Cheers!!

Zolyra - Back From The Dead...

 

2009-02-04 Startade hon sin blogg.
2009-12-15 Fick hon paket från Hårdrockstomten.
2009-12-19 Får hon vara med i den då avslutande delen av "Chicks Of Metal"
2009-12-20 Tackar hon för detta.
2010-01-15 Tystnar bloggen och ett stort hål av saknad fyller mitt hjärta.

2011-02-24 vaknar den till liv igen och tar sina första staplande steg igen, en glimt av hopp och tro väcks i mitt hjärta.

Jag har inte glömt dig!!!

Hennes ord:
"Armar och ben sitter kvar där de satt för ett år sedan, är lika förbannat bitter över kyla och snö som då och kommer antagligen skriva lika meningslösa inlägg fyllda av ordbajseri som förr. Med andra ord finns det alltså ingen drastisk förändring att finna." slår mitt sinne.

Trodde inte det var sant först när jag klickade in och läste att hon faktiskt är tillbaka.

"Kanske suget försvinner lika snabbt igen men till dess öppnar jag dörrarna till Zolyra's virriga lilla vardag igen."
Får inte hända! (Att hennes sug försvinner alltså)

Där med ber jag er alla mina läsare att besöka samt kommentera hennes blogg så hon känner sig mer än välkommen in i denna annars så kalla och otäcka värld.
Hälsa gärna från mig med.

Bloggen hittar ni här!

Välkommen tillbaka underbara Zolyra!

Cheers!!

Autopsy´s Nya Album...

 

Autopsy
 kommer släppa sitt första studio album sedan 1995 "Macabre Eternal" i början av Juni i Europa och i U.S.A ett flertal veckor senare.1. Hand Of Darkness
2. Dirty Gore Whore
3. Always About To Die
4. Macabre Eternal
5. Deliver Me From Sanity
6. Seeds Of The Doomed
7. Bridge Of Bones
8. Born Undead
9. Sewn Into One
10. Bludgeoned and Brained
11. Sadistic Gratification
12. Spill My Blood

Autopsy "the tomb within" web promo.

Cheers!!

Scars Of The Crucifix...


 Dagens Fredagstema bjuder på en Deicide låt, och som ni även ser så har jag denna i promoformat här hemma.
Allt detta i väntan på den nya Deicide skivan.

Hoppas nu att ni tar det lugnt där ute i dimman och tänker lite på mig då jag peronligen kommer hålla mig borta från den.

På återseende mina kära läsare och trevlig Fredag!

Cheers!!

Soilwork´s Nya Video...

Soilwork har nyligen släppt en video till låten "Let This River Flow" som finns med på deras senaste album "The Panic Broadcast".
En ganska skön video och låt.
 
Soilwork - Let This River Flow (Album: The Panic Broadcast)

Cheers!!

Hear Me Now...

 

Vet att en del av er väntar ivrigt på svaren på min frågestund och dessa kommer komma, det är bara det att jag vaknat till liv här hemma och bubblar så jag måste hitta plats för dom.
Kommer nog också att släppa dom i delar, allt för att dra ut på det och kanske plåga er ännu mer.

Ser redan nu hur roligt det kommer bli framför mig.
Bloglovin rekomenderas i vanlig ordning samt en påminnelse om att tävlingen börjar lida mot sitt slut för den som vill hinna delta i den.

Så, våran dag i går var helt okej, vi gick en sväng till Ö&B för att bara "kolla" och "köpa lite" alltså typ för en 20 - 40kr, gick där i från med en full kassa och över 100kr fattigare, kanske inga summor att snacka om men det är livsfarligt att gå dit för man hittar alltid massa saker man vill ha.

Idag är det Fredagsmys som står på schemat och en del andra saker, vi laddar också för morgondagens troliga biobesök, men mer om det så klart framöver.

Igår satt jag och lekte lite i Photoshop, och sen kom Kevin in då jag var klar och ville testa på.

Det gröna är huset, Blå är dörren och det röda är luftröret.


En orm med en gubbe.
Orange är lysen och det blå är "ormen har blivit skjuten, men han klarar sig".

 Detta kommer jag göra idag också fall du undrar.

Cheers!!

Välkommen Till Världen, Facebook...

 
(En nyfödd liten flicka, dock inte just den på bilden, har fått namnet Facebook)

En ung egyptisk man, tacksam för det sociala nätverkets roll i revolutionen, hyllade på det finaste sättet han kunde: Genom att döpa sin dotter efter sajten Facebook.

Nyheten kommer från den egyptiska dagstidningen Al-Ahram.
Under rubriken ”En ny dag” skriver man om den unge Jamal Ibrahim, en man i början på de 20, som i samband med revolutionen i landet blev pappa för första gången.

För säkerhets skull slängde han även in sitt eget namn, så den lilla tösen lystrar nu till det fullständiga namnet Facebook Jamal Ibrahim.

Vad flickans mamma tycker om namnet förtäljer inte artikeln, men enligt Al-Ahram har familj, vänner och även främlingar kommit med gåvor till den lilla flickan i familjens hem i Ibrahimyaregionen, då de uppskattat hennes namn.

Då flera andra stora sajter på nätet också var delaktiga i att störta presidenten är det möjligt att lilla Facebook snart får leka med “YouTube,” “Twitter” och “Google”.

Behöver jag ens nämna hur idiotiskt jag tycker detta är?
Vad tycker du om det hela?

Cheers!!


Demonical´s Nya Platta...

 

Demonical kommer släppa sitt tredje album "Death Infernal" den 15 April, och detta ser jag fram i mot.1. The Arrival Of Armageddon
2. Return In Flesh
3. Black Inferno
4. Ravenous
5. March For Victory
6. Through Hellfire
7. All Will Perish (The Final Liberation)
8. Slain Warriors
9. Darkness Awaits
10. From Northern Shores *
11. Night Of The Graveless Souls *

* bonus tracks on limited-edition versions of the album

Demonical - March For Victory (Album: Death Infernal)

Cheers!!

Pegazus´s Nya Video...

Pegazus är på gång med sitt nya album "In Metal We Trust" och nu kan vi se videon till en av låtarna på albumet "Haunting Me", underbart!
Inte sant?!

Pegazus - Haunting Me (Album: In Metal We Trust)

Cheers!!

Virtual Machine...

 

Igår gjorde jag och Kevin en hel del.
Vi satt först hemma och dega för att sedan ta tag i dagen som låg framför oss...
 Bokrean var det som stog på agendan, och vi hittade en spännande bok.
 Detta fynd vart det och den var mycket spännande kan jag avlöja för er.

 Efter som jag ganska nyligen köpt en mobil med så har Kevin fått min gammla, och jag behöver väl inte berätta hur glad han vart va?
Dock med starka förmaningar att inte ringa nödnummret 112, det har funkat bra och han har den mest för att kolla vad klockan är.

"Klockan är nu...1..1...4...6" t.ex.

Sedan drog vi förbi bion för att planera in vårt biobesök och avslutade med cheesburgers på Mc Donalds för att sedan bege oss hem igen.
Där vi slappade och åt samt spelade tv-spel.

Idag får vi så klart som vanligt se vad som händer och sker.

Glöm inte heller bort min frågestund som nu är på bloggen, svaren kommer snart och för att inte missa det så rekomenderar jag Bloglovin.

Cheers!!!

Anything Goes...

 

Förra gången jag försökte mig på detta med frågestund var det med Grimgoth i fokus, då vart han lite sur över att det inte kom så mycket frågor men till slut kom en räddande ängel med en del frågor.

Men jag är säker på att ni besökare här kan knäcka detta!
Visa nu att jag har rätt, och det är också ett perfekt sett för mig att bli lite mer personlig (saknat det lite).

Kollar man runt bland andra bloggar så får dom alltid, nya spännande och härliga frågor!
Detta vill jag också ha!!

Så kom igen nu, nya som gammla besökare eller bara slösurfare!
Ställ era frågor nu!

De bästa och roliga,knasiga får en länkning!
(Det går också bra att fråga Grimgoth något)

Cheers!!

Routasielu´s Debutalbum...

 

Routasielu
är ett finskt melodiskt metal projekt som leds av Tuomas Saukkonen (Before The Dawn, Black Sun Aeon) släppte den 16 Februari debutalbumet "Pimeys", "Kaipaus" är en av låtarna från albumet som blivit en video.1. Alkusoitto
2. Enkeli
3. Sukuhauta
4. M.E.V.
5. Soturi
6. Pesäpallo
7. Kaipaus
8. Pimeä
9. Loppu
10. Ystävä
11. Kehtolaulu

Routasielu - Kaipaus (Album: Pimeys)

Cheers!!

Syrens Call´s Nya Album...

 

Syrens Call släppte den 12 November 2010 albumet "Raging Waters", och nu kan vi se videon til len av låtarna på albumet "Hang On To Life".1. Hang On To Life
2. I'm Your Only One
3. Ashes of Destiny
4. Cruel Love
5. Perfidious Paradise
6. Never Come Back Home
7. Desecrated Past
8. One Bloody Kiss
9. Relapse (instrumental)
10. The Dance of Light
 
Syrens Call - Hang On To Life (Album: Raging Waters)

Cheers!!

Nalvage´s Nya Album...

 

Nalvage som är ett italienskt death/black metal band släppte "Worship Dehumanization" förra året, och nu kan vi äntligen få njuta av videon från en av låtarna på albumet "Postmortem Dominion".1. Intro
2. Visceral Human Obedience
3. Postmortem Dominion
4. Worship Of A Tool Of Torture
5. Naked & Pathological Dehumanization
6. Holy Blaspheme Sacrifice

Nalvage - Postmortem Dominion (Album: Worship Dehumanization)

Cheers!!

Krypteria´s Nya Album...

 

Krypteria som kommer från tyskland och är ett gothic rock/metal band kommer den 22 April att släppa sitt album "All Beauty Must Die". Alltid lite spännande när man rammlar över lite ny musik som jag precis gjort.1. Messiah
2. As I Slowly Bleed
3. Fly Away With Me
4. You Killed Me
5. Live To Fight Another Day
6. Eyes Of A Stranger
7. Thanks For Nothing
8. Turn The World Around
9. Higher
10. Victoria
11. (How Can Something So Good) Hurt So Bad
12. The Eye Collector
 
Krypteria - For You I'll Bring The Devil Down (Album: My Fatal Kiss)

Cheers!!

Grimgoth´s Vilken Film Tävling...

 

Efter som jag fyller år idag så ska detta firas med en tävling här på bloggen igen, dags att gnugga geniknölarna!
Även denna gång är tävlingen sponsrad av Rockmerch!

Det ni tävlar om:

Är en valfri T-shirt (eller girlie) från Butiken!

Hur ni gör?
Ni säger vilket filmomslag som döljer sig på dom små bilderna.
(Filmtitel räcker)

Svar:
Era svar samt Storlek/Artikelnummer lämnas endas i kommentarer till detta inlägg.
(Glöm inte att bifoga mailadress så du kan bli kontaktad vid eventuell vinst)

Tävlingen avslutas den 27:e Februari 2011.
En vinnare.

Lycka till!

Film 1:


Film 2:


Film 3:


Film 4:


Film 5:


Skiljefråga:


Lycka Till Nu!

Cheers!!

Just Go With It...

 

Just Go With It handlar om en man på en weekendresa till Hawaii, han övertygar en plastikkirurg som är hans lojala medhjälpare att posera som hans "soon to be" frånskilda hustru för att täcka upp en slarvig lögn han berättade för sin mycket yngre flickvän.
 

 
 

 
 
Premiärdatum: 2011-02-23

Cheers!!

Rango...

 

Rango är en stadskameleont ger sig ut i vildmarken för att finna sitt rätta jag och hamnar av en slump i en vindpinad håla mitt i öknen. När han råkar döda en hök under spektakulära former väcker han hoppet hos stadens befolkning, som sedan länge plågas av hänsynslösa banditer. Med kameleonten Rango i fronten är byborna redo att ta itu med sitt problem en gång för alla. Men bovarna låter sig inte imponeras av den nya hjälten. Till en början. - SF
 

 
 
  
Premiärdatum: 2011-03-04

Cheers!!

Just Idag...

 

Idag är det min dag, hur det ska firas får jag se.
Blir troligen ut och käka nått med Kevin, det är dagen som jag också kommer sätta mig ner på och tänka på det liv man haft och vart man vill.

"Ska vi köra ett år till?" kommer jag fråga mig...
Har alltid haft lite svårt för den här dagen då jag blir lite låg, men det brukar lösa sig.

Så nu är jag alltså tjugotretton (33), allt för att låta lite yngre.


Man få titta tillbaka på saker som man fått uppskattning för.
Planera in ny saker och gå vidare.
Styx - Man In The Wilderness

Helgen min var sjukt bra också så ni vet.
Finns egentligen inte så mycket mer att tillägga, önskar er en bra dag.
För det kommer jag att ha... för den är min... bara min.

Cheers!!

Demonaz Nya Platta...

 

Demonaz
som är mest känd i från gruppen Immortal kommer i sitt sidoprojekt att släppa "March Of The Norse" 1 April.
Behöver kanske ens inte säga att det luktar Immortal lång väg precis som med förra projektet I.1. Northern Hymn
2. All Blackened Sky
3. March Of The Norse
4. A Son Of The Sword
5. Where Gods Once Rode
6. Under The Great Fires
7. Over The Mountains
8. Ode To Battle
9. Legends Of Fire And Ice
10. Dying Sun (bonus track)
 

Cheers!!

Devildriver´s Nya Video...

Devildriver har ju nyligen släppt ett album "Beast" och redan nu kan vi njuta till videon "Dead To Rights", underbart!!

Devildriver - Dead To Rights

Cheers!!

Iron Maiden: In The Studio...

 

John Blake Publishing kommer att släppa Iron Maiden: In The Studio och den kommer innehålla bandets hela 30-åriga katalog, skrivandet och registrering av sådana klassiska album som "The Number of the Beast", "Piece of Mind", "Brave New World", "The Final Frontier", "2 Minutes to Midnight", "Wasted Years", "Can I Play With Madness?", "Bring Your Daughter to the Slaughter", "The Wicker Man", "The Trooper", "Run To The Hills", "Powerslave" och "Hallowed Be Thy Name".

Behöver jag säga mer än så?
Nä, tänkte väl det!

Cheers!

The Poodles Nya Album...

 

The Poodles kommer släppa sitt fjärde album "Performocracy" den 15 April och redan nu kan vi njuta till videon av låten "Cuts Like A Knife".1. I Want It All
2. Until Our Kingdom Falls
3. Father To A Son
4. I Believe In You
5. Cuts Like A Knife
6. As Time Is Passing
7. Love Is All
8. Your Time Is Now
9. Action!
10. Bring Back The Night
11. Vampire's Call
12. Into The Quiet Night
13. Don't Tell Me (bonus track)

The Poodles - Cuts Like a Knife

Cheers!!

Supernaut...

 

Bättre sent än aldrig säger dom som vet.
Och så är det verkligen med detta inlägg, det har fått gett vika för andra "tråkiga" saker i bloggen.
Men vi ska försöka att köra en rättvis variant.

För en tid sedan satt jag och Kevin i vår huvudstad Stockholm i en vecka.
"Vad bra tänker ni, nu får vi äntligen se lite vettiga kort!"

Nja, säger jag på det uttalandet, dock kommer jag bjuda på kort men vettiga är dom inte för fem öre!!
Here it goes och försök att hänga med nu!


Tror vi börjar på bolaget då jag såg denna, den är säkert ute nu men då tänkte jag att denna borde vara nått för alla modebloggar?!


Chicken? Taco? sounds good... (ej testad av mig) är den god?
Är inte mycket för kycklig.


Se varningen! den stämmer kan jag avslöja, den är stark men på ett bra sätt.
Testa så får ni se! (Glöm inte nått att dricka till bara)


Titta där ja, här ska det byggas.
Hur många ton kan en grävmaskin egentligen ta?


Det tar sig sa pyromanen, det ska bli en affär av vältfritt format.
Tur att det är nybygge för Farsan sa i går att det alltid är extra problem med utbyggnader.


Min Rocky Balboa vikt på 70 kg är ett minne blott, hur jag än vägde mig så ville det inte, och detta är en "bra" vägning bör tillägas.
Dock ser jag positivt på det hela då jag kännt mig lite tjock ;)


Insöade! jo jag tackar ja!
Men inte så konstigt kanske?
Stockholm är ju som Norrland!!


Ska vi gå ut?
- 12,4!
Nja, får jag tänka på saken?
Sa jag att Stockholm är som Norrland?


En tur på stan och jag fick syn på denna über coola hjälm.
Helvete, vad jag vill ha en motorcyckel och denna hjälm.


Halloweenbröd?
Ja, jag vet den är dålig men den funkar i min värld.


Tänt var det här!
Den tog fyr den där döh!


Ja, mina skämt kan vara lite mastiga ibland.


Höjdpunkten på resan var när jag träffa Viola Vamp.
Det bara måste vara SÅ hon kom på sitt namn, ha!
I got you now!


En skorsten och en måne?
Jo jag tackar ja, undrar om han är full!
(Det var jag förövrigt inte)


General 12 årig whiskey?
Jo jag tackar ja, den är oöppnad än och inte i mitt hem (lika bra kanske?)
Vore nått att sätta tänderna i eller vad säger du Metalbloggen?


Som sigel kille är det viktigt att vara pigg och fräsch har jag hört, så nu slår jag ett slag för det med.
När man sedan har ett fruntimmer kan man ju alltid "let your self go".
Ja, ni vet vad jag menar!!!

Det var alltså min vecka i Stockholm visst hade vi det skoj?
Kevin uppskattade väldigt mycket att åka tunnelbana och andra tåg som fanns där och var en äkta turist.
Jag är ju lite mer världsvan (som inte hittar ett skit i det där Norrla...eh...Stockholm).

Cheers!!

Midnattsol´s Nya Album...

 

Midnattsol kommer att släppa sitt tredje album "The Metamorphosis Melody" den 25 Mars, detta kan bli lite intressant då Liv Kristines yngre syster sjunger i bandet, och hon heter Carmen Elise Espenaes.01. Open your eyes
02. Skogens lengsel
03. Northern light
04. Konkylie
05. Wintertimes
06. Race of time
07. New horizon
08. River of virgin soil
09. En natt i nord
10. Octobre (Limited Edition)


Cheers!!

True Grit...

 

True Grit handlar om Fjortonåriga Mattie Ross far har blivit skjuten till döds av ynkryggen Tom Chaney och hon är fast besluten att se till att rättvisa skipas och att mördaren får vad han förtjänar.
Hon tar hjälp av en skjutglad, försupen U.S. Marshal, Rooster Cogburn, och de ger sig iväg mot hans protester för att få tag på Chaney.
För att kunna hämnas sin far måste hon förfölja brottslingen in på Indianernas territorium och dessutom hitta honom fort, innan en TexasRanger vid namn LaBoeuf fångar honom först och för honom till Texas för att stå till svars för mordet på en annan man. - SF

  
  
Premiärdatum: 2011-02-18

Cheers!!

Propagate...


Idag går vi direkt på Fredagstemat i bloggen då jag nyss kom innanför dörren efter ton med ärenden, men ölen står otåligt på kylning så det känns bra.
Dessutom kommer jag inte vara ensam i kväll heller.

 Mitt sällskap för kvällen är en liter stor och ståtlig Mr. Jack Daniels, vad vi ska hitta på får vi allt se.
Det känns skönt att ha han här hemma igen måste jag säga.

Som vanligt vill jag passa på och önska trevlig Fredag och ta det lugnt ute i dimman så ses vi.
För den som väntar på "Smiling Like A Killer" så missa jag det och planerar in den senare, och för den som är tävlings sugen kommer det en ny grym tävling inom kort!

Cheers!!

Ceremonial Execution...

 

När jag läste detta inlägg hos Viola Vamp var jag så glad och kommenterade hennes blogg med följande:
"Åhhh, ceremonial execution!
Nu vart jag lite kär (i skivan alltså). :)

Måste kolla efter den… först hemma sen vidare.
Bra skit och ge din kille ett hångel för den skivan från mig
"

Sagt och gjort så kolla jag här hemma och hitta denna underbara Ceremonial Execution skiva!

Alla som har den förtjänar hångel, och kanske jag ska hänga den runt halsen och invänta resultat!
Borde väl funka?

Cheers!!


Electric Boys Nya Platta....

 

Electric Boys kommer nu släppa sitt första album sedan 1992, "And Them Boys Done Swang" den 6 April.
Det var verkligen på tiden!1. Reeferlord
2. My Heart's Not For Sale
3. Father Popcorn's Magic Oysters
4. Angel In An Armoured Suit
5. Ten Thousand Times Goodbye
6. The House Is Rockin'
7. Welcome To The High Times
8. Sometimes U Gotta Go Look For The Car
9. Put Your Arms Around Me
10. The Day The Gypsies Came To Town
11. Rollin' Down The Road
12. A Mother Of A Love Story
13. Chickalicious (Japanese bonus track)
14. Down On Shakin' Street (Japanese bonus track)
15. Nowhere To Go But Up (Japanese bonus track)

 
Electric Boys - Father Popcorn's Magic Oysters (Album: And Them Boys Done Swang)

Cheers!!

Metal-stjärnan Drabbad Av Köttätande Sjukdom...

 

Jeff Hanneman, 47 som är Slayers gitarrist har drabbats av en köttätande sjukdom och tvingas nu hoppa av bandets vårturné.
Slayer skulle ha spelat på Fryshuset i Stockholm i vår, men bandet bokade om med kort varsel och kommer istället att spela i Oslo den 19 och 20 mars. (med största sannolikhet blir det i så fall med en ersättare för Jeff Hanneman.)

I slutet av januari tvingades gitarristen uppsöka sjukhus efter att blivit biten av en spindel.
Bettet ledde till att Hanneman drabbades av en ovanlig, köttätande sjukdom vid namn necrotizing fascitis.
Sjukdomen förstör fettvävnad och muskler, och gitarristen ska nu genomgå en operation på sin högra arm.

Slayer har bestämt sig för att hyra in en ersättare för Jeff Hanneman.
– Jeff är med på beslutet, så turnén fortsätter som planerat. Vi kan inte säga exakt vilken dag han kommer tillbaka, men det blir så snart som det är möjligt för honom, säger Kerry King till sajten Antimusic.com.

Nu är det bara att hålla tummar och tår att han överlever och klarar sig, för det är verkligen nog med förluster nu inom Metalscenen!

Cheers!!

Coca-Colas Recept Kan Vara Avslöjat?...

 

Det har varit en välbevarad hemlighet i ett bankfack i 125 år.
Nu rapporterar världens medier om att Coca-Colas recept kan vara avslöjat.

Det är sajten Thisamericanlife.org som påstår att de har kommit över receptet på världens mest kända läsk.
Receptet ska odramatiskt ha publicerats i en lokaltidning i Coca-Colas hemstad Atlanta 1979.


Ett foto från 18 februari 1979 utgåvan av The Atlanta Journal-Constitution.
Den slutliga receptet är i den högra kolumnen.
Den 7X formel är under den horisontella linjen, de andra ingredienserna ovan.

Det påstådda receptet på Coca-Cola:
Vätska från Coca: 1 centiliter.
Citronsyra: 9 centiliter.
Koffein: 3 centiliter.
Socker: 30 (oklar massa)
Vatten: 9 liter.
Limejuice: 1,8 liter.
Vanilj: 3 centiliter.
Karamell: 4 centiliter.
Den hemliga smaktillsatsen
7X: Alkohol: 2 deciliter.
Apelsinessens: 20 droppar.
Citronessens: 30 droppar.
Muskotessens: 10 droppar.
Koriander: 5 droppar.
Neroliolja: 10 droppar.
Kanel: 10 droppar.

Så kommer du gå in i "labbet" nu och tillverka din egen Coca-Cola?
Jag hoppar nog den idéen.

Cheers!!

Children Of Bodom´s Nya Video...

Children Of Bodom kommer som bekant släppa sitt nya album "Relentless Reckless Forever" inom kort, men redan nu kan vi alltså njuta av en video till en av låtarna på albumet "Was It Worth It?".

Children Of Bodom - Was it Worth it!?

Cheers!!

Whitesnake´s Nya Video...

Whitesnake har nu äntligen släppt en video till låten "Love Will Set You Free" som ligger på deras senaste album "Forevermore".
 
Whitesnake - Love Will Set You Free (Album: Forevermore)

Cheers!!

God Dethroned Lägger Ner...

 

God Dethroned som är ett nederländskt blackened death metal-band, meddelar nu att dom kommer lägga ner.
Sångaren/gitarristen Henri Sattler säger följande om det hela:
"We could have spent another year in a tour bus because the amount of offers was endless, but I just don't feel like touring anymore.

"People told me to take a break for a year or maybe two, but as I'm an 'all-or-nothing-at-all' type of person, I decided to call it quits.

"Not immediately, but in December of this year we will definitely play our last show. That's gonna be at the Eindhoven Metal Meeting in Holland.

"I'm very proud of what we achieved with the band, but the time has come for new challenges.

"I would like to thank all of our fans for their support for all these years."


Detta är givetviss synd om du frågar mig efter som jag gillar dom och deras senaste album "Under The Sign Of The Iron Cross" var något i hästväg (bland många fler så klart).
Kommer absolut att sakna dom!!

Cheers!!

Pentagram´s Nya Album...

 

Pentagram kommer att släppa ett nytt album "Last Rites" den 12 April, och det var verkligen på tiden med tanke på att senaste albumet kom 2004.1. Treat Me Right
2. Call the Man
3. Into the Ground
4. 8
5. Everything's Turning to Night
6. Windmills and Chimes
7. American Dream
8. Walk in Blue Light
9. Horseman
10. Death in 1st Person
11. Nothing Left

Pentagram - Sign of the Wolf & When the Screams Come (Live @ Baltimore, MD 3/7/09)

Cheers!!

Rock/heavy Metal-tema Auktioner Från eBay...

 

30-årig bilder på Mötley Crüe live från/på Roxy Theatre i West Hollywood, Kalifornien har dykt upp för att främja en rad hårdrock / heavy metal-tema auktioner från eBay.

Men det är inte det enda man kan hitta utan även klassiska minnesbilder på KISS, BON JOVI, ALICE COOPER, VAN HALEN, SCORPIONS, DIO, THE CULT, GUNS N' ROSES, TESLA, QUIET RIOT, RATT, W.A.S.P., MR. BIG, FASTER PUSSYCAT, KING DIAMOND,WARLOCK, FATES WARNING, PRETTY BOY FLOYD, DIRTY LOOKS, TORA TORA, SACRED REICH och OLIVER MAGNUM.


För den som känner att den har den stora plånboken kan alltid klicka in sig på dessa auktioner.

Cheers!!

Nya Kiss Kistor Släppta...

 

Kiss är ju ganska kända för att sätta sitt bandnamn på massor av saker, denna gång gäller det kistor.
Eternal Image, Inc är företaget bolaget som bedriver konstruktion, tillverkning och marknadsföring av officiellt licensierade minnesmärkes produkter såsom kistor, urnor, monument, valv och presentartiklar.

 

Säga vad man vill om detta men lite coolt tycker jag nog allt att det är.
Men jag skulle nog vilja ha någon annan grupp eller blandade teman på min egen.
Vad tycker du?

Cheers!!

Alla <3-Dag....

 
  

Nu är den här igen!
Dagen som är så hypad så man spyr, och alla ska minsann köpa dom finaste roserna och godaste chockladen medan den komersiella marknaden står och gnuggar händerna åt alla "suckers" där ute.

Så här såg det ut för mig förra året.
Jag stå fast vid detta, du har 365 dagar på året som du kan göra underbara och speciella saker för din älskade, vi behöver inte denna dag alls enligt mig.
Den gör också att det spontana försvinner och faller platt på marken!

Sen all denna tortyr som man kan få utstå under tiden och pressen man kan känna för att jaga på dom finaste och mest romantiska sakerna är ju också en grej.
Exempel:
"En ung kvinna tog en tupplur på eftermiddagen. Efter att hon vaknade, berättade hon för sin man,
"jag drömde bara att du gav mig ett pärlhalsband för Alla hjärtans dag". Vad tror du det betyder?"
"Du vet i kväll, sade han". Den kvällen kom mannen hem med ett litet paket och gav det till sin hustru.
Glad, öppnade hon det - bara för att hitta en bok med titeln "Betydelsen av drömmar".

Så kan det se ut och utkomsten av det hela kan vi ju bara gissa!

Sen kanske vi inte ska prata om vilken ångest denna dag skapar för alla dumpade eller singel människor som faktiskt finns där ute, jag är en av dom, singel människa alltså.
Nä, fy fan sånt ska ingen behöva tycker jag!

Personligen kommer jag absolut bojkotta den och allt som hänt i dag är att jag gav Kevin en kram och sa "Glad alla hjärtans dag". That´s it!


Ja, just det!
Glad alla hjärtans dag till er med mina kära läsare!

Vad känner ni inför denna dagen??

Cheers!!

Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides...

 

Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides handlar om Jack Sparrow och Barbossa som ger sig ut på en resa för att hitta den gäckande "Fountain of Youth", bara för att upptäcka att Blackbeard och hans dotter är efter det också.


 
 
  
Premiärdatum: 18 Maj 2011

Cheers!!

Cowboys & Aliens...

 

Cowboys & Aliens handlar om ett rymdskepp som anländer i Arizona 1873, för att ta över jorden, med början i Vilda Västern regionen.
Ett uppbåd av cowboys är allt som står i deras väg.

Och det känns skönt att se Harrison Ford i en actionrulle igen samt att Olivia Wilde förgyller filmen med sin närvaro.


 
 
 
 
Premiärdatum: 2 September 2011

Cheers!!

Gnomeo & Julia...

 

Gnomeo & Julia
är en animerad film som handlar om trädgårdstomtarna Gnomeo (röst James McAvoy) och Juliet (röst Emily Blunt) har så många hinder att övervinna  när de fångas upp i en fejd mellan grannar.
Men med plast rosa flamingos och gräsklippare tävlingar i mixen, kan detta unga par hitta bestående lycka?

Lite extra coolt är så klart att självaste Ozzy Osbourne gör rösten till karaktären Fawn.

 
 
 
 
Premiärdatum: 2011-03-11

Cheers!!

Don't Stop Believin' - The Untold Story Of Journey...

 

Don't Stop Believin' - The Untold Story Of Journey  är inte bara Journey signaturmelodi utan också ett motto som de har levt och har tagit dem genom några svåra tider.
Boken som är gjord av Neil Daniels kommer att publiceras av Omnibus Press den 3 maj.

För första gången någonsin kommer bandets historia att utforskas djupt och "The Untold Story Of Journey" följer hela deras karriär från att de bildades, mognade, blomstrade, lyckades och även misslyckades.


Cheers!!

Yggdrasil´s Nya Album...

 

Yggdrasil kommer den 25 April att släppa ett nytt album "Irrbloss", även dom gammla albumen "Kvällningsvindar Över Nordrönt Land" och "Vedergällning" kommer att återutges efter som gruppen fyller 10 år.1. Höstmörkrets Natt
2. Bergtagen
3. Skaldefader
4. Irrbloss
5. Tokikvad
6. Norrland
7. Uppåkra
8. Kungabål

Yggdrasil - Vedergällning (Album: Vedergällning)

Cheers!!

Megadeth: Another Time, A Different Place...

 

Megadeth
: Another Time, A Different Place är en fotobok av Bill Hale boken innehåller kinetiska bilder som dokumenterar de första dagarna av ett band som krediteras med att skapat thrash metal rörelsen som skakade 80-talet och reflekteras än i dag.

Den kommer också att innehålla ett förord av Megadeth´s Dave Mustaine och ett förord av bandets basist, David Ellefson.
Ytterligare text kommer att tillhandahållas av Bob Nalbandian, värd för Shockwaves/HardRadio.

Kanske vore nått att ögna igenom.

Cheers!!

Breaking The Law...


Fredagstemat bjuder på en ödödlig klassiker som ni märker!
Och hur kult är det inte när dom hoppar in i banken och rånar den med sina gitarrer?
Precis!

Men en sak som jag tänkt på är att när dom sjunger "Breaking The Law" så låter det som dom sjunger "Brick In The Wall". (Varsågod den bjuder jag på)
Så tänk på det nästa gång du hör denna låten.

Vi ses lite halvt där ute i dimman skulle jag tro, annar får ni ta hand om er och på återseende!

Cheers!!

Godhate Nyheter...

 

Se vad som händer med Godhate i år när dom firar 20 år av existens.
Tony Freed (Sångare/Gitarrist) släppte också "A long friday ahead of me. Recording session starts 17.00 and will not stop until tomorrow morning." på sin Facebook igår.

Underbart är allt jag har att säga!!


Cheers!!

Bon Scott´s Nya Album....

 

Nej, du läser inte fel!
Bon Scott kommer släppa ett nytt album "Round And Round" den 22 Februari, detta album kommer innehålla sällsynta inspelningar som gjorts före sångaren gick med i gruppen AC/DC.
Samples från skivan hittas här.
Ett underbart bevis på att musiken kan leva vidare för våra avlidna rockidoler.1. Carey Gully
2. Round And Round
3. To Know You Is To Love You
4. She Said
5. Every Day You Have To Cry
6. I Can't Dance With You
7. Peculiar Hole In The Sky
8. Love Makes Sweet Music
9. Can Hear The Raindrops
10. Why Me
11. Sooky Sooky

Cheers!!

The Heart Of The Storm...

 

Det räcker med att slå en blick ut genom fönstret så vill man stanna inne hela dagen, ja det blåser och snöar som i rena rama Norrland.
Kallt är det också, gå ut sa du?
Lycka till!

Fredags känslan är dock på topp och jag är mer laddad än vad man varit förut om dagarna, känns bra.
Dagen och kvällen kommer nog bjuda på en del aktivitet och händelser skulle jag tro, inomhus dock.
Allt löser sig nog som vanligt.

Ger jag mig ut i snö övädret med Kevin får det bli en kortare tur för att handla, men vi klarar oss så sätt med.
Kanske vi snöar in eller blåser bort också?
Vem vill ta den risken?

Ursch, nä nu får jag allt ta tag i denna snöiga dag.

Cheers!!

Hellyeah´s Nya Video...

Hellyeah som släppte albumet "Stampede" den 13/1 - 10 har nu äntligen släpp en video till av låtarna på skivan i fråga "Better Man".

Hellyeah - Better Man (Album: Stampede)

Cheers!!

Devildriver´s Nya Album...

 

Devildriver kommer att släppa ett nytt album "Beast" den 22 Februari, det ska bli spännande måste jag säga.
Redan kan vi också se videon till låten "Dead To Rights".1. Dead To Rights
2. Bring The Fight (To The Floor)
3. Hardened
4. Shitlist
5. Talons Out (Teeth Sharpened)
6. You Make Me Sick
7. Coldblooded
8. Blur
9. The Blame Game
10. Black Soul Choir (16 HORSEPOWER cover)
11. Crowns Of Creation
12. Lend Myself To The Night

Bonus tracks:
13. Lost
14. Fortune Favors The Brave
15. Grinfucked (live)

Devildriver - Dead To Rights (Album: Beast)

Cheers!!

Sator´s Nya Album...

 

Sator kommer den 25 Februari att släppa ett nytt album "Under The Radar", kan faktiskt bli lite intressant att se vad dom hittat på denna gång tycker jag.1. Your Up Gets Me Down
2. Drive Through The Night
3. S.T.S.
4. Tonights The Night
5. Wanted: Hope And Pride Before I Die
6. When You Lie Down With Dogs
7. Under The Radar
8. The Get Out
9. Youve Got Blood On Your Hands
10. Were All Gonna Die!
11. Love Bells

Sator - I Wanna Go Home (Singel: I Wanna Go Home)

Cheers!!

Stockholms Stolthet...

 

Nu undrar ni säkert vad denna halsduk gör i inlägget?
Det är ingen hemlighet att jag håller på Djurgården, och just denna halsduk vill jag ha men den har varit borta en tid från deras shop.
Idag såg jag att den fanns så nu är det hög tid att beställa den!

Det vart förövrigt en liten tur för mig och Kevin ner till stan en sväng, där gick vi omkring och kolla runt lite för att avsluta med att äta en bit mat.
Var helt okej avbrott från den lite trista vardagen, och idag är det Tjeckien - Sverige det är ju LG Hockey Games!

Det blir nog en bra dag och schema skulle jag tro.
"Just ja, jag skulle blogga och inte surfa runt på massa annat!" släpptes nyss på min Facebook profil.

Så ja, nu har jag tappat tråden totalt, så kan det vara!
Gött mos! (eller hur era galna Göteborgare?)

Cheers!!

Deicide´s Album Trailer...

 

Som ni redan känner till så kommer ju Deicide ut snart med sitt nya album "To Hell With God", nu bjuder jag på en intervju med Glen Benton som han gjorde den 21 - 23 Januari för "Full Metal Jackie" radioprogram.
Givetviss kommer också album trailern också.Deicide - To Hell With God (Album Trailer)

Detta får mig så klart bara att längta efter albumet ännu mer.

Cheers!!

Evergrey´s Nya Video...

Evergrey har nu släppt en video till en låt på deras nya album "Glorious Collision", "Wrong" och som vanligt svänger det så som det bör.
 
Evergrey - Wrong (Album: Glorious Collision)

Cheers!!

Cathedral Lägger Ner...

 

Cathedral har förklarat sin "pensionering" från scenen efter sin 21-åriga karriär, bandet kommer att göra sitt utträdande från arenan i slutet av detta år och planerar att spela in en sista studioalbum att släppas under 2012.

Lee Dorrian (Sångaren) har sagt följande om saken:
"It's simply time for us to bow out. Twenty one years is a very long time and it's almost a miracle that we managed to come this far!
We've had a great time during Cathedral's existence and it has literally been our life. It's just time to move on and leave our recorded legacy to linger
"

Cathedral - Hopkins (The Witchfinder General) (Album: Hopkins (The Witchfinder General))

Jag kommer nog fan sakna dom lite, kommer du?

Cheers!!

Rose Red...

 

Dessa får ni idag av mig mina kära läsare!
Anledningen är enkel, trotts att jag känner mig tråkig och inte har något vettigt att säga så fortsätter ni att läsa min blogg och dessutom kommentera den.
Underbart!

Så vad händer idag för mig och Kevin?
Kanske vi ska göra stan lite eller helt enkelt något annat?
Ja, så får det bli...
Aktivitet av en eller annan form lär det bli, vilket passar bra då vi klättrar lite på väggarna.

Trött och seg är jag nog lite men det har nog med omständigheterna omkring mig att göra skulle jag tro, men det blir bättre snart.

Nä, nu är det dags att ta tag i någon form av frukost för min del.
Vi ses snart igen.

Cheers!!

Ozzy Osbourne I Reklam Med Justin Bieber...

Att Ozzy Osbourne har gjort en reklamfilm med Justin Bieber är kanske ingen nyhet?
Denna reklam sändes under Super Bowl.

Nu bjuder jag på denna reklam för er som inte sett den än samt en "behind the scenes".
Säga vad man vill om detta men detta lär gett bägge en fet check.


Cheers!!

Gary Moore´s Outgivna Klipp...

Thin Lizzys legendariska spelning från 1978 på Sydney Opera House med Gary Moore kom nyligen upp till ytan, den person som innehar materialet är villig att göra det tillgängligt för kommersiell lanseringen och diskussionerna kommer att äga rum med berörda parter i början av Februari.
De outgivna tagningar är helt annorlunda än de otaliga versionerna som har släppts officiellt eller på annat sätt under åren. Den kompletta konserten innehåller flera kameravinklar och extra låtar.

Efter den sorgliga bortgången av legenden Gary Moore så är det många fans tror att frisläppandet av denna konsert med Gary skulle vara en passande hyllning till hans minne.


Bara att hoppas på att det blir ett fett dvd släpp på detta måste jag säga!
Eller hur?

Cheers!!

Graveyard´s Nya Platta...

 

Graveyard släpper sitt nya album "Hisningen Blues" den 23 Mars, singeln med samma namn finns ute nu.1. Ain’t Fit To Live Here
2. No Good, Mr Holden
3. Hisingen Blues
4. Uncomfortably Numb
5. Buying Truth (Tack & Förlåt)
6. Longing
7. Ungrateful Are The Dead
8. RSS
9. The Siren
10. Cooking Brew (Digipack only)

Graveyard - Hisingen Blues (Album Trailer)

Cheers!!

Get Back In Line...

 

Ja, inspirationen för sådana här inlägg är inte på topp kan jag avslöja.
Och inget speciellt finns att rapportera heller, förutom kanske att jag och Kevin har det bra.
Planen för idag är inte heller dragen eller gjord, så vi får väl se vad dagen bjuder på.

Ni ska inte vara syssellösa för det tänkte jag, utan jag bjuder på två recensionen som jag skrivit för GetmetalBattlelore – Doombound och Decadence – Chargepoint.
Vill och orkar ni kan ni skriva kort (eller långt) vad ni tyckte om dessa.

Alltid skoj som ni vet att få feedback på sitt skapande väsen utanför (och i bloggen) som ni sedan tidigare känner till.

ÅH, förlåt jag fastnade lite i barnprogramet på tv i hopp om att inlägget skulle bli klart, men det var det inte.
Så tråkig är jag idag så jag kan inte ens avsluta på ett bra sätt.

Cheers!! 

Kampfar´s Nya Album...

 

Kampfar kommer att släppa nytt album "Mare" den 25 Mars (Europa) och 5 April (U.S.A), härligt att dessa Norska black metal killarna är tillbaka igen.1. Mare
2. Ildstemmer
3. Huldreland
4. Bergtatt
5. Trolldomspakt
6. Volvevers
7. Blitzwitch
8. Nattgang
9. Altergang
10. Bergtatt (In D Major) (bonus track)


Cheers!!

Does The Noise In My Head Bother You?...

 

Does The Noise In My Head Bother You? är en mycket efterlängtade självbiografi av Steven Tyler, boken tar upp Tylers ungdom i Bronx, hans tidiga musikkarriär och influenser, hans legendariska partnerskap med Joe Perry, den explosionsartade karriär samt uppgång och fall av Aerosmith under de senaste tre decennierna.
Sin musik, sin episka romantiska liv, hans relation med hans fyra barn (även skådespelerskan Liv Tyler och skådespelerskan och författaren Mia Tyler) hans liv på vägarna och i rampljuset, ekonomi i rockstjärnans företag och alla sex, droger och rock and roll en läsare kan önska.

Boken kommer ut den 10:e Maj.

Cheers!!

Gary Moore Är Död...

 

Den legendariske gitarristen Gary Moore har avlidit, han somnade in på Söndagsmorgonen i sitt hotellrum i turistorten Costa del Sol.

"Det är med stor sorg vi hör om Gary Moores död. Våra tankar går nu till Garys familj och våra minnen av Gary och hans bidrag till Thin Lizzy och hans musik kommer att leva vidare för evigt" står det på hans hemsida.

Mest var han känd som före detta gitarrist i Thin Lizzy, men också som solo-artist.
Det är en hjälte och stor förlust, trodde inte detta skulle hända nu, men ödet ville annat.
Du kommer vara saknad!!

   

R.I.P Gary Moore - 1952 04 04 - 2011 02 06 R.I.P

Cheers!!

Utmanad...

 

Jag blev utmanad av Micke W med en lista som man skulle fylla i, så här kommer den:

Hur länge har du bloggat?
Två år and counting.

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
Svårt att säga men 5-20 kanske?

Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
Dom blandar precis som jag.

Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja, det tror jag nog, sen tror jag en del kanske kan missuppfatta en del saker kanske men det har med att göra att dom faktiskt inte känner mig så väl som dom tror/trodde.

Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Nej, tycker jag varit anonym på en del saker men sedan har det visat sig att så är inte fallet och där med tror jag också att det är svårt att hålla på gränsen och att den både tänjs samt dras åt.

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
Tror att alla mer eller mindre bloggar för det, varför skulle man annars sitta på internet och skriva om sitt liv liksom om man inte ville att någon skulle läsa om det?
Personligen så ska min blogg växa och bli större så då måste den och jag få viss bekräftelse.

Har du träffat människor irl, efter att ha träffat dem via bloggen?
Ja, förutom sådana som jag känner är den övriga räkningen uppe på tre nu, vore kul om det blir fler.
Tror det kommer bli fler med men vi får se hur många som vågar bjuda in Mr. Grimgoth på någon bloggfest eller liknande.

Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Absolut. Bloggande och dess värld kan vara hård och kall med bekräftelse sökande och andra ting, och som sagt så är du ju också i och med bloggen en offentlig människa, men kan man ta det till viss del tror jag inte det är några problem.

Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?
Besökarantal mot kommetars frekvens, kan sakna feedbacken ibland. Att den tar tid som man kanske kunde lägga på mer viktiga saker?

Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
Ja, jag sitter nog kvar då med, dock tar jag år per år, det är så i mitt personliga liv med.
Varje Födelsedag (och när bloggen fyller/fyllde år) sätter jag mig ner och funderar över det man varit med om och om det är värt det. sen ställer jag frågan "Ska vi köra ett år till?".

Utmaningen går vidare till:
De som orkar.

Cheers!!

Death Metal: Are We Watching You Die?...

 

Death Metal: Are We Watching You Die? är den senaste DVD dokumentär av Bill Sebub, den kommer att släppas den 23 februari.

Denna två timmars dokumentär presenterar sina artister i en så hjärtlig skildring som möjligt, så att de öppet talar om en mängd olika ämnen.
Det finns inga berättelser, allt berättas av experter inom genren.
 

Cheers!!

Decadence Nya EP...

 

Decadence kommer spela in sin första singel inför det femte albumet, singeln i fråga kommer spelas in mellan den 18 - 20 Februari.

Denna kommer släppas på deras speciella 2011 samlingsalbum som är planerad den 26 september och det fina med det hela är att vinsten från försäljningen kommer att doneras till välgörenhet: Riksföreningen för förhindrande av grymhet mot barn.

Decadence - Silent Weapon (For A Quiet War) (Album:Chargepoint)

Cheers!!

Ratt´s Nya Video...

 

Ratt har nu ganska nyligen släppt en video till låten "Eat Me Up Alive" som ligger på skivan "Infestation", jag bara kan inte sluta digga till denna.

Ratt - Eat Me Up Alive

Cheers!!

I Know What You Need...

 

Lördagen igår bjöd på en fin bakfylla som sedan vart fylla, det köndes då mycket bättre och idag är man mer normal än förut, eller jag vet inte.
Mår bra och har det bra, så mycket vet jag.

Slappande och hockey var det också samt poker under senare kvällen.
Wunderbar helt enkelt.

Fanta är satan så gott, kanske ingen nyhet men ibland så återupptäcker man saker.
Finns det något mer man skulle kunna srkiva av underhållande värde?

Skulle möjligen vara att jag är nöjd med min nya mobil kanske?
Nä, nu ska jag återgå til ldet jag gjorde innan.

Cheers!!

The Hand...

 

The Hand
 handlar om serietecknaren Jon Lansdale (Michael Caine) som är känd för figuren "Mandro", och eftersom hans fru Anne (Andrea Marcovicci) är trött på livet i Vermont så vill hon flytta till New York City med deras dotter Lizzie (Mara Hobel).
Mest kanske för deras äktenskap är lite knackligt och för att dom ska tillbringa lite tid i från varandra.

När dom senare i filmen är ute och åker i sin bil så händer en olycka som gör att Jon Lansdale mister sin högra hand, den han tecknar med.
Han försöker leta efter den men utan resultat, däremot hittar han ringen han hade på handen.

Hans fru som känner sig skyldig kommer snart över olyckan medans Jon flyttar ut till en stuga mitt ute i ingenstans i Lansdale där han börjar arbetet till att anpassa sig till sin protes samt att hans vän och agent Karen Wagner (Rosemary Murphy) kontaktas då han fortfarande måste leverera sin kända serie, det pratas och diskuteras om en ersättare.

Men efter som han är lite av en perfektionist så ogillas kandidaterna, det är väl ungefär här också att hans konstiga drömmar börjar där han ser och känner sin hand mörda massor av folk, vid sidan av detta så han också börjat som en lärare på en skola där han också träffar den unga och söta Stella Roche (Annie McEnroe), under denna tiden är han ganska tärd av det hela och har ett orakad ansikte samt ruffsig hår precis som Jack Torrance i The Shining.

  

Här bjuder jag på två bilder från filmen i fråga och den sista är en som etsat sig fast i mitt minne och poppade upp som i sin tur gjorde att jag vart grymt sugen att se filmen.

Precis som Hitchcock så gör även Oliver Stone ett framträdande i sin film som en alkis som blir mördad.

Nu ett grymt citat innan jag knyter i hop säcken.
"I'm kind of old-fashioned. I like to make it in bed, okay?"

Cheers!!

Before The Dawns Nya Platta...

 

Before The Dawn som är ett melodisk death/gothic metal band från Finland kommer den 25 Februari släppa albumet "Deathstar Rising".01. The First Snow
02. Winter Within
03. Deathstar
04. Remembrance
05. Unbroken
06. Judgement
07. The Wake
08. Sanctuary
09. Butterfly Effect
10. Wraith
11. Infinity (from first demo 1998) *
12. My Room (acoustic) *
13. Unbreakable (live) *
14. The Black (live) *

* European bonus tracks

Before The Dawn - Deathstar (Album: Deathstar Rising)

Cheers!!

Killed By Death...


Vill inleda dagens Fredagstema med "I´m a romantic adventure" för videon är exakt det.
Och sen kan man alltid smaka på refrängens ord "Killed By Death"!

"Dödad av döden"... hur hårt är inte det egentligen?

Hur som helst så ses vi där ute i kväll mina kära läsare, i denna välbekanta dimma.
Ta hand om er nu och på återseende!

Cheers!!

Bloodbound´s Nya Album...

 

Bloodbound
 kommer nu släppa sitt fjärde album "Unholy Cross" den 18 Mars, och detta ser jag verkligen fram i mot måste jag avslöja.1. Moria
2. Drop The Bomb
3. The Ones We Left Behind
4. Reflections Of Evil
5. In For The Kill
6. Together We Fight
7. The Dark Side Of Life
8. Brothers Of War
9. Message From Hell
10. In The Dead Of Night
11. Unholy Cross


Cheers!!

Fireforce´s Nya Platta...

 

Fireforce som är ett nytt hårdrocks band från Belgien kommer nu släppa sitt album "March On" den 25 Mars.
Och det låter högst intressant måste jag säga.1. Coastal Battery
2. The Only Way
3. Firestorm
4. Horus (Bringer Of Order)
5. 1302 - Battle For Freedom
6. Moonlight Lady
7. Annihilation
8. Fly Arrow Fly (Crécy 1346)
9. Mona Lisa
10. Hold Your Ground
11. Born To Play Metal
12. Metal Rages On


Cheers!!

Hard For Me To Say I'm Sorry...

 

Ursäktar den uteblivna uppdateringen här på bloggen igår, satte mig för att börja skriva på en "Filmspecial" som skulle kommit ut i går men efter ett tag så kom andra saker i mellan som behövde min uppmärksamhet samt att jag var upptagen till den sena kvällen.

Men det positiva är ju att bloggen kommer uppdateras i vanlig ordning idag och inom kort så bör alltså en (vad jag hoppas är en efterlänktad) "Filmspecial" komma upp.

Tänkte också bjuda på en kommetar som jag fick till inlägget "Until It Dies..."
"Det är väl just det som gör bloggning lite "så där" som kommunikationsform. Många kanske läser, väldigt få orkar kommentera. Det blir väldigt enkelriktat och utan feedback står man där och undrar om det man gör ens är värt att ägna tid och energi åt. Tyvärr så tror jag inte bloggvärlden nånsin kommer bli bra på det där om man nu inte skriver om den där nya mascaran som åhléns köpt in. För att inte hamna i nån blogdepression så tror jag man måste värdera antal besökare högre än man kanske gör. Det är ju faktiskt feedback i sig. Hoppas du lyckas hålla elden vid liv!"

Tack Lorre vem du nu än är för dessa ord och jag känner igen mig i denna iskalla bloggvärld.
Frågan lyder:
Känner ni igen er i detta också?

Cheers!!

Bonafide´s Nya Video...

Bonafide som nyligen släppt sin EP "Fill Your Head With Rock - Old, New, Tried & True" och nu har dom släppt en video till låten "No Doubt About It".

Bonafide - No Doubt About It

Underbar video och låt.

Cheers!!

Dee Snider Hyllning Till Frank Sinatra...

 

Då jag redan berättat om albumet "SIN-atra" så är det inte mer än rätt att presentera Dee Snider´s bidrag på skivan i fråga med låten "It Was A Very Good Year".

Nu vill man ju bara ha albumet ännu mer och lyssna på dom andra säkert coola och bra tolkingarna!!

Cheers!!

Bon Jovi Läggs På Is...

 

Nu är det officiellt – seniorrockarna i Bon Jovi tar en paus från varandra i minst två år.
Rutinerade rockarna Bon Jovi behöver ingen mediestrateg för att planera karriären. De vet precis hur man bäst håller fansen på halster.

– Ibland behöver man komma bort ett tag så att folk kan uppskatta en mer, säger bandets trummis Tico Torres till tidningen Rolling Stones.

Efter den pågående, framgångsrika världsturnén The Circle tour lägger bandet sig själva på is, och satsar på andra projekt detta för att försäkra sig om att publiken inte tröttnar, utan fortsätter uppskatta bandet även i framtiden, enligt Torres.

– Vi kommer att behöva minst ett par års paus, säger Bon Jovis trummis Tico Torres.

Frontmannen Jon Bon Jovi avslöjade nyligen att han återupptar sin filmkarriär med en roll i kommande "New Year's Eve" som är uppföljaren till "Valentine's Day".

Vad de andra i bandet kommer att syssla med förtäljer inte historien. Inte heller huruvida Jon Bon Jovis filmsug är den verkliga orsaken till bandets splittring, hur som haver är sista säkra chansen att se rockikonerna spela tillsammans den konsert i Lissabon, Portugal 31 juli som avslutar bandets pågående världsturné.

Ska bli spännande och följa och se hur detta ter sig, och hoppas dom återgår till musiken i framtiden.
Kommer du sakna dom under detta uppehåll?

Cheers!!


Flying In Time...

"Movin’ through a space in my mind,
gotta’ pass into the zone."
 

Kolla under huven på den här bilen, satan i gatan!
Borde kanske bli rik och skaffa en sådan?!

Onsdag är här och det är bra för i går var jag på lite tråkiga men "måste" möten så idag är energin tillbaka för att fortsätta kämpa.
Sen att jag fick igår kväll fick ett mail ang. lite än så länge hemliga projekt är så klart spännande och detta gör så klart att man får den där lilla extra energin.

Kommit fram till att det är en hel del som ligger på mitt bord nu som måste göras, en del mer eller mindre viktigt.
ska försöka beta av dom en efter en efter prioritets ordningen.

Måste ju som sagt förändra livet jag lever och lägga energi på det och vid sidan om pyssla med det jag vill och brinner för vilket innebär denna blogg och annat som ni vet.

Ja,ja... det löser sig nog.
Behöver lite stimulans och lite puffar kanske.

Gnistan som tänder elden ni vet?

Cheese!!

Grimgoth´s Decadence Tävling Resultatet...

 

Då var Grimgoth´s Decadence Tävling över och vinnarna utsedda.
Alltid lika skoj att folk ställer upp i en sådan här tävling efter som det är för er skull jag fixar dem.

Innan vi presenterar vinnarna så tar vi dom rätta svaren:

Frågor:
1. När bildades bandet?
2003

2. Vilken stad kommer dom i från?
Stockholm

3. Vad heter medlemmarna i gruppen?
Kitty Saric, Kenneth Lantz, Joakim Antman och Erik Röjås

4. Hur många album har dom gjort?
Fyra.

Och vinnaren med alla rätt och den bästa motivationen är ingen annan än:
Divasatanica med orden:
"För dom är fucking awsome!! Och jag är en person som kanske efter ett tragiskt år kan behöva muntras upp med nått skoj ,. :) fladdrar vackert med mina övermålade ögonfransar"

Inte för hon behövde fladdra med sina övermålade ögonfransar då hennes motivation var överlägsen bland dom andra.
Stort grattis till vinsten av: En patch, En promo (Chargepoint) och ett signerat kort av Kitty Saric / Metallic Kitty.

Och andra priset går till:
William med orden:
"Jag borde vinna för att jag är big fan av Decadence och för att jag vill ha CHARGEPOINT!"

Stort grattis till vinsten av: En promo (Chargepoint).

Vinsterna skickas så fort jag fått era adresser.

Stort tack ännu en gång till Decadence!

Cheers!!

Vintersorgs Nya Album...

 

Vintersorg
 meddelar att dom kommer släppa nytt album "Jordpuls" som släppts den 25 Mars.
Kan bli lite spännande och se vad grabbarna hittat på måste jag säga.1. Världsalltets Fanfar
2. Klippor Och Skär
3. Till Dånet Av Forsar Och Fall
4. Mörk Nebulosa
5. Stjärndyrkan
6. Skogen Sover
7. Vindögat
8. Palissader
9. Eld Och Lågor


Vintersorg - För Kung Och Fosterland (Live)

Cheers!!

Death Angel´s Nya Video (Igen)...

Death Angel har släppt ännu en video från en av låtarna från albumet "Relentless Retribution", förra gången var det låten "Truce" nu är det "River Of Rapture" tur.

Death Angel - River Of Rapture

Cheers!!

Until It Dies...

 

Igår var en bra dag, jag tog tag i lite saker här hemma som jag lovat mig själv.
Ringde lite samtal och liknande, känns bra och skönt!
Detta kommer jag fortsätta med precis som mitt bloggande då jag trivs med det.

Kommer fortfarande hålla hög uppdateringsfrekvens i den mån jag hinner och orkar, och för att orka så behöver man inte bara besökare utan kommentarer och feedback.

Det är kanske den viktigaste delen i bloggvärlden skulle jag tro.
Så det vore roligt om ni började matcha besökarantalet med kommentarer.

Nu fick jag det sagt och nu får vi se...

Cheers!!

RSS 2.0 Feedburner Blogflux RSS Subscribe

Pokerstars


Pokerstars


Pokerstars VIP Sida


The Crash - Norrköpings Hårdrocksförening.


Festivalphoto.

Metal Mansion - A social network by metalheads for metalheads.


Rockmässan.se


Discshop.se - DVD, Blu-ray, Film, Spel, Musik-DVD, Godis, Posters & Prylar


inkClub - Bläckpatroner l Bläckpatroner, toner & fotopapper.

Translate My Blog
Thanks!! Crucified Barbara Sabaton Lions Share Decadence Twins Crew Nightrage Sister Sin Fatal Smile
Black Barrel Smoke
Mia Klose
Godhate
Jungle Rot
The Generals

Till Sheriilyn