Min Banner

En Annan Variant En Mindre Variant Bloglovin Ikon

Ozzy Osbourne´s Nya Video...

Ozzy Osbourne har släppt en video till låten "Let It Die" som finns med på hans album "Scream".
Man blir nog aldrig trött på mannen i fråga!

Ozzy Osbourne - Let It Die

Cheers!!

Times Of Grace Nya Video (Igen)…

 

Times Of Grace
 har ännu en gång släppt en video till en låt från deras debutalbum "The Hymn Of A Broken Man", förra gången var det låten "Where The Spirit Leads Me" och nu är det således dags för "The Forgotten One".
 
Times Of Grace - The Forgotten One

Cheers!!

Hyllning Till Frank Sinatra...

 

Från teamet
som gav dig "We Wish You A Metal Xmas" kommer nu "SIN-atra", en heavy metal hyllning till geniet Frank Sinatra.

Med tolv låtar i ny härlig och rockig tappning med medlemmar från:
Anthrax, Twisted Sister, Deep Purple, Queensrÿche, Mr. Big, Warrant, Nonpoint, Strapping Young Lad, King´s X och Cheap Trick.

Den 29 Mars kommer den finnas tillänglig.1. New York, New York (Devin Townsend)
2. I've Got You Under My Skin (Glenn Hughes)
3. Summerwind (Geoff Tate)
4. It Was A Very Good Year (Dee Snider)
5. Witchcraft (Tim "Ripper" Owens)
6. Fly Me To The Moon (Robin Zander)
7. Lady Is A Tramp (Eric Martin)
8. I've Got The World On A String (Doug Pinnick)
9. Love And Marriage (Elias Soriano)
10. Strangers In The Night (Joey Belladonna)
11. High Hopes (Franky Perez)
12. That's Life (Jani Lane)

Cheers!!

Tack Kreem...

 

Kreem
 är en rolig och bra bloggare och människa måste jag säga, han besöker min blogg lite då och då skulle jag tro och en av dessa gånger skrev jag troligen om lite tröjor som man har här hemma.

Han skulle då göra en rensning där hemma bland sina då han enligt sig själv nu mer är en "kontorsnisse" och inte har samma användning av tröjorna det var frågan om.

Sagt och gjort så mötte jag upp han för att få en påse med en Godhate och en Thoneaeon tröja (som gruppen hette innan).

 Kolla så snygga dom är!
Efter som jag är ett fan av gruppen så var det en ära att få dessa i arv, och Thoneaeon tröjan är ju så klart en riktig raritet så den ska vårdas ömt.

 Förutom tröjorna hade han också slängt med lite skivor/promos, har inte lyssnat igenom allt men det hinner jag nog inom sinom tid.

Och visst är det som sagt underbart med denna bloggvärld vi lever i och att saker kan få ett nytt hem/ägare.
Jag kör arvet vidare som det så fint heter, hoppas Kevin en dag blir hårdrockare annars vet jag inte vad jag ska göra med alla mina grejor här hemma!

Tack igen Kreem!

Cheers!!

He´s Back...

 

Så här såg buren ut i morse när jag kom upp, det är buren som jag låste in Grimgoth i under mitt 2års firande så han på så sätt skulle hålla sig lugn och fin.
Nu vet jag inte vart han är men han brukar komma hem vart efter, bara han får springa av sig lite.
Då och då hör jag lite tassande steg och skratt för att titta bakom ryggen, men ingen där.
Han är en snabb liten sak...

Det har varit en skön och bra paus måste jag säga och det behövs ibland för att man sedan ska kunna orka fortsätta i den grad jag gjort och planerat.
Kommer också lägga stor fokus utanför bloggen och livet jag lever, det är dags för förändring och det är bara jag som kan göra den!

Kevin har varit här och nu är det blir det så där tomt och tyst här hemma igen, men det gör bara att jag kan lägga energin på det som jag ska och vill.
Han kommer ju snart igen tillbaka så det är lugnt.

Vill också påminna om det finns fortfarande chans att vinna på "Grimgoth´s Decadence Tävling..." (avslutas den 1 Februari) för den som är sugen.

Kan redan nu avslöja att efter den tävlingen blir det säkert en till så fort det går.
För att inte missa den rekomenderar jag Bloglovin.

Cheers!!

Last Exit To Nowhere...

Söndagen är här och det är också ännu en grym gästbloggare för att föra facklan vidare i firandet av min blogg.
Och jag minns i ärlighetens namn inte när och hur jag hittade denna killes blogg, men jag är glad för att jag gjorde det.
Han presenterar sin inlägg snyggt med bilder och innehåll så man får en känsla av att man är där när det hände och när han ibland berättar om livet han lever och synen som han har så känns det för mig som han ibland levt likadant liv som mig, lite läskigt men spännande.

Sen att jag fick ett Q&A award av han i samband med hans frågestund är en stor ära så klart.
Han säger också att han svammlar i sin blogg vilket jag absolut inte tycker och önskar att han kunde uppdatera lite oftare.

Dags att släppa loss en Jack Daniels drickande och grym kille.

Låt mig presentera: Last Exit To Nowhere
(I morgon släpper jag lös Grimgoth)

 

Grimgoth, vad skall man skriva om Grimgoth?

Jag kommer knappt ihåg hur jag hitta hit första gången... Antagligen var det inte speciellt svårt eftersom alla rockbloggare på denna portal tycks känna varandra... och Grimgoth var nog den som förekom mest!
Så vetgirig som man är, börja man läsa igenom bloggen för att försöka få en inblick till varför så pass många läser och kommentera i en "vanlig" metal-blogg...

Det första som jag tänker på när jag tänker Grimgoth är ihärdighet... Killen levererar inlägg på sin blogg dag ut och dag in och ofta flera inlägg per dag!
Vilket en annan bara önskar att man kunde... Och att han lyckats att hålla ångan uppe i 2 år är grymt imponerande!
"Hats Off"

De andra jag tänker på är Chrille (mannen, myten och konceptet bakom Grimgoth) är en grymt schyst och sympatisk människa, ännu en gång ligger man i lä... Jag gillar Chrille, och de är nog mycket därför jag ställde upp och skrev detta plus så tyckte jag att de kändes som en självklarhet, nej, ett privilegie då eftersom vi delar en hel del sätt att se på livet!

De Tredje är att de finns nog nått att läsa på bloggen för de flesta, även om man nu inte är någon hardcore metal-freak... Men missta dig inte, Grimgoth är en metal-blogg och en förbannat bra sådan!
Som en riktig god och het Thailändsk gryta... Kryddad med fin fina chilli-bitar som "Filmspecial" "Smiling Like An Killer" och "Chicks Of Metal"!

Jag tror inte man kan skriva nått om denna blogg som inte redan har skrivits!
Bara att jag kan varmt rekommendera Grimgoth till alla, och att min syn på Grimgoth att bara vara en "Vanlig" metal-blogg gick rätt snabbt i kras!
Så allt jag säger är att, två år är fan inget... jag förväntar mig fan minst 8 till!

-Skål Broder!
/Last Exit To Nowhere!

Mary Raven...

Lördagen inleder vi med en grym tjej som jag inte riktigt vet hur många länkar och omnämnade jag fått av i hennes blogg, detta är jag grymt tacksam för.
Hon driver själv en framgångsrik blogg och spelar dessutom i två band, Frantic Amber och Vision och det sistnämnda bandet är jag ett fan av.

Trotts att hon själv har "All - girl band of the week" så lyckas jag tydligen överaska henne i min version "Chicks Of Metal" vilket man då får ta som en komplimang så klart. En annan del som jag gillar i hennes blogg är "4 Octave Wonders", detta är en grym brud med en grym blogg helt enkelt.

Låt mig presentera: Mary Raven
(I morgon kommer nästa gästbloggare)


 

Grimgoth - "pappa hårdrock"

Varför "pappa hårdrock"?
Han inte är gammal nog för att kunna vara min pappa men det jag menar är att han faktiskt har blivit lite av en bloggpappa för nya bloggare, bland annat mig själv, då han tar sitt bloggande på allvar och ofta ger tips om nya funktioner och fyndigheter som han använder.
Utöver det har han också blivit lite av en hårdrockspappa för många hårdrockare här i bloggvärlden tack vare hans många musiktips och specialinlägg.
Och sen, inte att förglömma, han är ju faktiskt en hårdrockspappa på riktigt till sin fina son Kevin.
Därmed får han, säkert inte bara av mig, välförtjänt titeln som "pappa hårdrock" inom bloggvärlden.

Jag lyckades hitta hans blogg genom att han hade startat en facebookgrupp som försökte samla hårdrockarna inför Iron Maidens konsert på Sonisphere att börja sjunga på samma ställe då det var Bruce Dickinsons födelsedag.
Jag tyckte det var en jättebra idé och hakade på direkt och började sedan följa hans blogg och det är jag glad för!

Grimgoth har en blogg som många tycker om för att han blandar nyheter och tips inom intressanta områden som hårdrock och metal, film, serier och annat skoj som han kan hitta på.
Hans inläggsklassiker är flera, bland annat hans specialinlägg där han berättar om hårdrockens historia i delar på ett intressant och underhållande sätt.
Sen har vi hans kategori Coverama där han samlar snygga omslag för omröstning som är väldigt kul!

Sen inte minst har han en personlig favorit hos mig då jag själv spelar i band, jag menar förstås kategorin Chicks of Metal där han samlar tjejmusiker inom rockmusiken.
Jag brukar ha rätt bra koll men han lyckas ändå ALLTID hitta tjejmusiker som jag inte har hört talas om vilket är grymt bra jobbat.

Jag vet att jag kommer fortsätta läsa Grimgoths blogg och jag kan rekommendera den varmt till andra.
Hoppas att fler hittar hit!

/Mary Raven

Cheers!!


Viola Vamp...

Mitt välkända "Fredagstema" får ge vika för att fortsätta gästbloggandet här i ära till mitt två års jubileum.
Denna människa har jag sett ett par gånger ute i bloggvärlden och långt efter det insett också att jag faktiskt pratat och träffat människan i fråga, tänkte väl att jag kände igen henne långt där inne efter att kollat på bilder på henne i hennes blogg.

Humor och spontanitet uppmixat med en slev allvar så blandar hon skulle jag säga, bloggen som hon ligger bakom verkar dessutom framgångsrik(?).

Hur som helst var det roligt att läsa vad hon hade att säga om mig, senast jag hörde att någon var lite rädd för mig var i samband med en fest som jag var på nyligen.

Låt mig presentera: Viola Vamp
(I morgon kommer nästa gästbloggare)


 

Som tidigare Norrköpingsbo har skådat Grimgoth ganska många gånger.
Dels har jag sett honom ute i den östgötska verkligheten, men också på diverse hårdrocksklubbar.
Alltid med allvarlig min och skarp blick, med en öl i hand och en (miljon) brud(ar) i blick samt under arm.
I ärlighetens namn har jag varit lite skraj för honom, åtminstone i yngre år.
Fördomsfullt tänkt: ”Jaha, där har vi ett stycke satanism!”.

En tid senare talades vi dock vid på en av de där klubbarna och människan upplevdes som allt annat än demonisk. Samtidigt uppfattas under berusning de flesta som charmerande, så helt omvänd var jag inte.

Via en gemensam väns kommentarsfält fick jag långt senare upp ögonen för hans blogg. Grimgoth. Gott-gotti-Grimgoth? Nej förlåt, den var djävulskt dålig.

Via bloggen öppnade han upp en helt ny sida av sig själv.
Fram steg en intressant person med initiativförmåga, fantasirikedom och målmedvetenhet.
Sedan den dagen har jag följt hans blogg och totalt ändrat uppfattning.

Det är banne mig därför en ära att få gästblogga just idag.

Gastronomiska grattis på 2-års dagen, Grimgoth!

/Viola Vamp

Cheers!!

Metal Bloggen...

Den här bloggen hittade jag när Demonia var "Blogg I Fokus", satt där och undrade lite vad det var för en blogg och tittade in då och då, sen en dag såg jag att han hade flera tävlingar och andra roliga event och började då att följa den.
Sen var det också min tur att vara "Blogg I Fokus", vilket i sig kom lite som en chock för mig eller kanske mer överaskning.

Nog sagt, det är dags att släppa lös den andra i raden av flera gästbloggare hos mig för att föra fanan vidare i mitt två års jubelium.

Låt mig presentera: Chief Rebel Angel
(I morgon kommer nästa gästbloggare)


 

GRIMGOTH - A GOOD LOOKING TWO YEAR OLD!
Uppkäftig titel?
Kanske.
Men jag står för den - och då menar jag inte att herr Grimgoth är vacker på något homoerotiskt sätt, utan helt enkelt att siten Grimgoth är en grymt snygg skapelse.
Speciellt för att vara en ynka tvååring!
 
Personligen såg jag första gången den här bloggen i samband med koll av olika listor på alla olika bloggportaler, men initialt så kikade jag in bara sporadiskt.
Första intrycken som var bestående var ju just den grafiska delen, och det är inget att sticka under stolen med - jag var faktiskt rätt avis i början!
På sant norrländskt manér innebar det att jag höll snattran och istället tjuvkikade lite på bloggen, men ganska fort började jag följa den regelbundet.
Det blir helt enkelt så när en blogg drivs med den entusiasm och passion som är fallet hos Grimgoth.
Det går ju liksom inte att värja sig!
 
Personligen är det just blandningen som jag gillar mest.
Här får vi en uppsjö olika uppslag, från nedslag i vardagslivet till information om olika skivsläpp, allt serverat med en hälsosam slev kärlek till hårdrock.
Jag läser bloggen dagligen, ibland skummar jag och ibland dyker jag djupare (speciellt om det vankas tävling!), och trots att jag inte kommenterar speciellt ofta så har jag koll på bloggen.

Bäst sammanfattar nog ändå Grimgoth själv det hela.
Live Like A Rocker, Die Like A Rocker.
Damn, det är så sant som det är sagt.
 
GRATTIS på 2-årsdagen!
 
Tack för två roliga år, nu ser vi fram mot många mer.
 
/Chief Rebel Angel

Annely Ereshkigal...

Startskottet för den första i raden gätbloggare som kommer ta mitt firande av bloggen vidare är skjutet.
Den här bloggen hittade jag via Rockabetty/Morbid Outlook och det första jag föll för var hennes namn "Annely Ereshkigal", Just Ereshkigal hette ju den andra demon av Forgotten Words och har där med sentementalt värde.
Tjejen bakom bloggen är en cool black metal brud som även blandar upp med lite lungnare musik, och jag gillar hennes stil och bloggande så klart.

Sedan får man följa med på hennes upptåg genom livet fyllt med konserter och annat, och precis som hon nämner så skulle jag vilja säga samma: En bloggvärld utan henne vore inte densamma, givetviss är du en trevlig tjej med.

Låt mig presentera: Annely Ereshkigal
(I morgon kommer nästa gästbloggare)

  
 
Själv har jag inte hängt med hela dessa två år som Grimgoth's blogg nu existerat, men det känns ändå som en evighet när jag nu försöker komma på hur länge jag faktiskt följt bloggen.

Hur jag från början hittade dit är för mig oklart, jag har ingen aning alls! Den har helt enkelt bara funnits där från ingenstans och blivit en av de bloggarna man halkar in på dagligen och kommer helt klart även göra det fortsättningsvis! En bloggvärld utan Grimgoth hade definitivt inte varit samma sak.

Att Grimgoth han själv är en riktigt trevlig snubbe är heller inget minus, självklart.
En sak jag ständigt förvånas över, är hur han kan hinna med alla dessa uppdateringar varje dag. Det märks att han lägger ner både tid och energi på bloggen och det förtjänar han mycket beröm för. Han målar dessutom inte in sig på endast ett ämne, utan är väldigt mångsidig och tar upp mycket man i vanliga fall inte skulle ha en enda tanke på! Alltid intressant och välskrivet.

Ska man ta ett exempel på en rejält uppskattad sak på denna blogg, säger jag "Chicks Of Metal". Ett väldigt kul påhitt, som lyfter fram brudarna inom metalscenen då de ofta står i skuggan för männen till störst del vilket i mitt tycke inte är okej någonstans.

En till sak som är riktigt uppskattat är tävlingarna här på bloggen som Grimgoth ordnar. Riktigt fina priser, och riktigt roliga tävlingar så man måste sätta hjärnan i arbete för en gångs skull för att ha en chans att lösa de kluriga uppgifterna karln hittat på, haha. Utmaningar är roligt, dock har det varit en bråkdel svårt för min del måste erkännas.

Han har nu även på senare tid börjat skriva recensioner och göra intervjuer för Getmetal, vilket är ett stort steg för bloggen, och riktigt roligt för hans skull.
Det har även varit riktigt intressant att läsa dem, och han borde fortsätta på det här spåret, absolut! :)

Grimgoth, en hårdrockares vardag. Helt enkelt en blogg som är värd att följas, och som jag starkt rekommenderar och ser fram emot att själv fortsätta följa kommande år!

Grattis till dessa två år, förresten, och lycka till i framtiden.

Leve Grimgoth!
/Annely Ereshkigal

Cheers!!

2år Med Grimgoth...

"There's a man that I used to know
And sometimes he still visits with me
When it's late and the alcohol's glow
Is nearly gone
And it's time to awaken
"

 

Idag fyller min blogg hela 2år, fan vad tiden går fort.
Men framför allt vilken resa det har varit!

Så vad har hänt mig och bloggen detta året?
En hel del faktiskt, ska försöka ta upp allt roligt och annat tänkbart så klart i detta inlägg, kanske inte det lättaste?

Det är med andra ord dags att stiga på och ta plats i en tidskapsel så åker vi nu på en ganska unik tidsresa med Grimgoth - Den stolta två-åringen!

Då börjar vi resan den 2010-01-07 för att sakta gå framåt till nu-tid.
Detta kommer också bli den störta djupdykningen i bloggens historia.
(Hoppas ni orkar läsa igenom den med)


 • Jag berättar lite om Kiss låten Anyway You Slice It...
 • Välj ditt favoritband och svara endast med deras titlar.
 • Jag är med i tidningen Östgöta Correspondenten.
 • Blir utmanad att besvara en del frågor.
 • Jag blir veckans blogg hos muzicforlife. (Till hennes blogg)
 • Drar ut på en kväll som The Crash håller i. 
 • Är lite lätt hatisk mot Alla Hjärtans Dag.
 • 2010-02-13 firar bloggen 666 inlägg.
 • Jag och Kevin går på utställningen Kiss - Mer Än Bara Smink...
 • Faktum är att Hårdrockare Är Intelligentare.
 • Jag tycker att bloggerskan Heyli gör ett bra jobb.
 • Är och kollar Scar Symmetry På Skandiateatern...
 • Jag berättar lite mer och frågar om gruppen Crash Diet.
 • Stödjer Slipsens blogg.
 • Även vi stadsbor får uppleva lite Mitt I Naturen.
 • Kör en "Vinter VS Sommar" inlägg, ganska passande även nu.
 • Jag är även lite av en serienörd.
 • En av mina perfekta dagar.
 • Visar upp Jollyrockets (tyvärr är denna krog nu nerlagd).
 • Jag inbillar mig själv att jag äntligen ska tag i "Project Bokhylla" och andra gången.
 • April, April...
 • Vad gjorde du på påsken?
 • Besöker krogen Harry B. James och igen.
 • Stödjer Maryrotten.
 • Stödjer Rockzter. (Tror dom mer eller mindre lagt ner nu?)
 • Shoppar loss lite på Ö&B.
 • Avslöjar att jag håller på Djurgården.
 • Nästa TV Succé?...
 • Avslöjar att Rockmerch är min sammarbetspartner.
 • The Grimgoth Look och igen.
 • Vinner visst en tävling.
 • Jag besöker Jollyrockets och igen (tyvärr är denna krog nu nerlagd).
 • The NEW Grimgoth Look.
 • Bilder från en härlig helg.
 • 2010-06-29 firar bloggen 1000 inlägg.
 • Grimgoth på balkongen.
 • Berättar om en Armageddon chans.
 • Fira Bruce Dickinson På Sonisphere...
 • Det lyckades.
 • Kungsträdgården inför Sonisphere.
 • Första delen av kort från Sonisphere.
 • Andra delen av kort från Sonisphere.
 • Augustifesten fotas och igen.
 • Jag får ett spännande paket.
 • Crusing I Norrköping.
 • Jag vinner en tävling.
 • Visar upp lite kort och igen.
 • Frantic Amber Intervju...
 • Vid sidan av min blogg så börjar jag skriva för Getmetal.com.
 • Jag har shoppat lite igen.
 • "Min" gamla katt Belsepub dör och Belsepubdagen införs.
 • Promenad Runt Strömmen...
 • Vad ska man ha Vinterkläder till?
 • Tidsinställda Inlägg På Blogg.se...
 • Motörhead´s Ace Of Spades I Ny Version...
 • Redo för Sabaton På Flygeln som gav mig ett minne för livet.
 • INTERVJU – Joakim Brodén, Sabaton...
 • Grimgoth On Facebook...
 • Jag skapar "666 Blogger Award..."
 • Är och kollar in De Lyckliga Kompisarna.
 • 2010-12-03 firar bloggen 1500 Inlägg.
 • Jag är Redo för Avantasia och sedan visar jag korten därifrån.
 • Grimgoth är singel.
 • Q&A Award...


 • Förutom allt detta roliga har det tyvärr varit ett tungt år för oss rockers då vi misst några av våra rockgudar, här är några av dom. (Även utanför musikens värld miste vi hjältar.)

   
  Corey Haim...
  Malcolm McLaren...
  Peter Steele...
  Ronny James Dio...
  Heaven And Hell Ställer In Sonisphere...
  Till Minne Av Dio...
  Paul Gray...
  Rock-Olga...
  Steve Lee...
  Martin Ljung...
  Leslie Nielsen...

  Hur går man vidare efter detta tunga?
  Jag brukar rekomendera att göra något kul och det ska jag ta upp nu.
  Detta kanske är det bästa med att faktiskt blogga enligt mig, det jag pratar om är när andra bloggare och liknande uppskattar det man gör och det är då man orkar fortsätta och kämpa vidare.


  Jag sitter med i Slipsens panel i flera delar, Del I, Del II, Del III, Del IIII.
  Den 25 Mars 2010 hamnar jag på Blogg.se startsidan.
  Metal Bloggen skriver lite kort om min blogg.
  Maryrotten gör ett maskerad tema som jag valt.
  Samma Maryrotten blir glad för jag nämnde henne i min blogg samt senare så vinner hon min Crucified Barbara Tävling.
  Den 22 April 2010 kommer jag på startsidan igen, denna gång med ett Hårdrocks budskap.
  Ocensurerat skriver lite kort om mig.
  Mary Raven Gillar mitt initiativ ang. hylla Bruce på Sonisphere.
  En kortare intervju på Slipsens blogg.
  Mary Raven tackar för att jag intervjuade Frantic Amber och lägger ut det via deras Myspace också.
  Metal Bloggen tar upp mig som "Blogg I Fokus".
  Ereshkigal tackar för jag tog med henne där.
  Captain Awsome har med mig som "Veckans Check In".
  NH Bloggen tycker att min blogg är "ett måste". 
  Blabbermouth tar med "min nyhet".

  Förutom detta har jag också haft turen att en del band valt att sponra bloggen så jag kunnat anordnat tävlingar och kanske ibland lite annat skoj.
  Detta är jag overhört tacksam för så klart.


  Crucified Barbara
  Sabaton som jag gjorde en Track By Track med.
  Lion Share
  Decadence och det är en pågående tävling as we speak.

  Nu är det hög tid för lite nörderi när den är som bäst, här får du veta det mesta om det som kan pågå i ridåerna när natten faller på och Grimgoth går omkring och inspekterar.


  Kategorin "Bildlekande" har gjorts i 20 delar och i den presenteras lite saker som jag gjort i Photoshop, men även när jag nu nyligen fick hjälp att förnya bloggens utseende.

  Den 07 Oktober 2009 startade jag kategorin "Chicks Of Metal" som gick i fem delar tills den 19 December.

  Den 18 Oktober 2010 fick "Chicks Of Metal" en ny start i yttligare fem delar till den 06 Januari då den ännu en gång får vila på obestämnd tid.

  Den 23 Maj 2009 gick startskotten för "Coverama" då i hela 10 delar och den finns ännu kvar, nu mer i Suprise form och gått i 7 delar.

  Den 24 Mars 2009 tjuvstartade "Filmspecial" men vart det den är idag först den 30 Mars (06 April) beroende på hur man ser på det hela, många delar har det blivit och den har tyvärr fått stå lite i skuggan ett tag.

  "Fredagstema" är en lite nyare grej som jag startade den 23 April 2010 och den har fått hela 33 delar, och mer lär det bli.

  "Smiling Like A Killer" är också en lite nyare sak som fått sin födelse här på bloggen, 17 Februari för att vara exakt och redan har det hunnits med 10 Seriemördare, försöker att alltid släppa ett nytt inlägg den 17:e varje månad.

  "Specialinlägg" som är lite av en favorit att göra hos mig fick se dagens ljus den 27 Augusti 2009 och hela nio tunga ämnen har avverkas, redan nu kan jag avslöja att jag har ännu ett på gång.

  "Tävlingar" har det varit på bloggen med och tack vare Rockmerch har det blivit lite mer populärt, 12 tävlingar har det varit och mer hoppas jag på att kunna fixa.

  Visste ni att 8,41 % hittar in på min blogg på sökordet Grimgoth?
  Det är ungefär 81 st och kollar man på ordet Dregen så är det 15,06 % (145st) det får man väl ta som en komplimang?

  Precis som siffran 93,09 % nya besök, hoppas att dessa återkommer med så klart.

  Dessa siffor är då baserade på perioden 25 Dec 2009 - 24 Jan 2010.

  Sen om man kollar på Bloglovin prenumeranter så startade jag året med undefär 75 - 76 st för att runt den 18 Januari 2011 tappa ner till dagens 71, ett fenomen som jag fortfarande inte förstår mig på då jag inte förändrat min blogg så mycket (?) och som jag även kallar "den stora bloglovin krisen".

  Tips till alla bloggare:
  Ge aldrig upp.
  Gör/skriv om det du brinner för.
  Var inte rädd för att maila och fråga folk om olika saker.
  Kommentera mycket, stöd och hjälp andra bloggare (stora som små).
  Var alltid trevlig i ditt bemötande.
  Hitta på roliga och udda event via bloggen.
  Ha mål och delmål som du jobbar för hela tiden.

  Finns säkert mer saker men det bästa jag kan komma på som sammarfattar är:
  "Finns det en vilja så finns det en väg".

  Jag som Bloggare.
  Generellt som bloggare tror jag att jag blivit bättre och mer frikvent och nischad även om mycket skett omedvetet och bara halkat in på dessa spåren.
  Nyskapandet och ideér har det också utvecklas och genomförts så klart och givetviss brinner jag lika mycket för det nu som förr.

  Även om jag i en del av mitt liv hamnde i en stor tristess och funderade för första gången på att lägga ner bloggen på allvar, det visade dig i ett inlägg som jag vet inte hur många läste och tog på allvar.
  Men efter detta inlägg la jag mig i soffan och funderade om hur mitt beslut skulle falla.
  Detta kallar jag "den största bloggkrisen" (Killing The Beast).

  Redan dagen efter var jag tillbaka här för det var så jag var tvungen att göra och hade beslutat mig för, lite "Do Or Die".
  Ångrar jag mig?
  Nej, inte nu.

  Då kanske det var annat, och jag är glad över att jag inte slutade faktiskt.
  För vem annars skulle ha skrivit detta "2års inlägg"?

  Innan jag avslutar detta långa och kanske krångliga inlägg vill jag passa på att redan nu avslöja att jag bjudit in andra bloggare som ska få fortsätta mitt firande av denna stora dag, detta kommer dom närmaste dagarna nu så klart så jag kan ta en "omedveten" paus.
  Det är lite av en tradition här på min blogg att göra på detta viset då det skedde förra året med.

  Detta är ett grymt bra sätt för dig som bloggare också att ta reda på vad folk och läsare tycker och hur dom uppfattar dig och din blogg, rekomenderas med andra ord.

  Sist men inte minst!

  Stort jävla tack till alla er som besöker,kommenterar,följer och stödjer mig och min blogg.
  Utan er skulle den inte existera så som den gör nu!
  Ni är guld värda!

  Och om ni vill och orkar så får ni gärna komma med förslag och era bästa minnen av/med Grimgoth!
  Avslutar med dom klassiska orden "To those i haven´t writen a word to, you are not forgotten".

  Cheers!!

  Grimgoth´s Decadence Tävling...

   

  Då var det äntligen dags för en tävling här i bloggen.
  Denna gång är tävlingen också sponsrad av självaste Decadence!

   Ni har alltså chansen att blir stolta vinnare av en del helt unika priser.
  1a pris: En patch, En promo (Chargepoint) och ett signerat kort av Kitty Saric / Metallic Kitty.
  2a pris: En promo (Chargepoint).

  Frågor:
  1. När bildades bandet?
  (räcker med året)

  2. Vilken stad kommer dom i från?

  3. Vad heter medlemmarna i gruppen?

  4. Hur många album har dom gjort?

  Motivation till varför just du ska vinna:

  Det var allt, enklare än så kan det knappast bli.
  Glöm inte att skriva eran mail så ni kan bli kontaktade vid eventuell vinst.

  Tävlingen avslutas den 1 Februari 2011.

  Svaren lämnas i kommentarer endast till detta inlägg.
  Lycka till och må bästa man/kvinna vinna!!

  Cheers!!


  Zakk Wylde Gästar Californication...

   

  Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne) gjorde ett gästframträdande den 16 januari komediserien "Californication".


  Ganska coolt om du frågar mig.
  Eller hur?

  Cheers!!

  Depp Aktuell Som Trollkarl...

   

  Trollkarlen från Oz kan bli nästa sagofigur för Hollywoodstjärnan Johnny Depp som är aktuell för huvudrollen i en kommande film om trollkarlens unga år, ”Oz, the great and powerful”, uppger Daily Express.


  Trollkarlen från Oz när det begav sig.

  Stjärnan själv sägs älska originalfilmen från 1939 med Judy Garland och Frank Morgan och beskriver trollkarlen som en drömroll.

  Kan bli spännande och se hur det går med detta.

  Cheers!!

  Manowar Till Stockholm...

   

  Manowar kommer spela klassikerna och hela "Battle Hymns" från början till slut.

  Nu kan du rösta på vilken låt du vill höra live på Manowars hemsida.
  För att gå med i kampanjen klicka här [email protected] och skriv i mailet att du vill se en MANOWAR konsert i Stockholm på den kommande turnen.

  Den 29 Mars 2011 spelar dom i Göteborg, men ska vi kunna lyckas få ett Stockholms datum också?

  "Brothers (and sisters) everywhere - raise your hands into the air.
  We're warriors, warriors of the world."

  Ju fler vi blir desto bättre.

  Facebook event. (Sprid ordet)

  "Hail and kill"

  Grundaren Seance
  Support av Mr. Masa

  Vilken MANOWAR låt röstade du på?

  Cheers!!

  Young VS Old...

   

  Jag kollade runt bland lite kort här hemma på mig, det var då denna idé väcktes.
  Så nu är det bara för er att luta er tillbaka och läsa och uppleva denna unika tidsresa med mig och hur mitt liv såg och ser ut.

  Ett stort kliv som kommer öppna upp flera dörrar än förr om mannen bakom bloggen.

    
  Den här killen är ungefär 20-25 år och åren är då alltså 1998 - 2003.
  I det tidiga 1999 hade han varit singel i ungefär 7 Veckor för att i Februari träffa en ny tjej som han var i hop med till början av 2000.
  Under den tiden började han spela/sjunga i ett band som var lite rock n roll dödsmetal (bandet hette Incage), det var då han lärde sig sjunga growl med.

  Textförfattande och "ledare" för ett annat band vart han lite senare då bandet lades ner och han började i bandet Forgotten Words och hängde i tid och otid på innestället Bergsbron där han ofta sågs med en öl i handen och en ny tjej i den andra.
  22/03-00 släppte bandet sin första demo och kort efter hade dom också premiär framträdande på Bergsbron, en spelning som man kan höras berättas om än i dag för den som lyssnar noga i vinden.

  I maj 2000 träffade han en underbar skönhet igen som varade till i Oktober 2001, det var en vild och ganska galen tid både med och utan henne. Hon inspirerade också till texten och låten "Ravenna". 
  Utan att gå in på detaljer så var det en grym tid med en del roliga minnen samt en del "misstag".

  Den 11 September 2001 fick han uppleva hur World Trade Center rasade på TV efter ett terrordåd.
  I början av 2002 flyttade han till en egen lya som bjöd på en hel del äventyr.
  Det var även här han började träffa en lite speciell tjej, men det skulle han inte veta fören långt efteråt.
  (Hon var då också bara en i mängden av tjejer som cirkulerade runt honom)

  Det var en ganska vild och galen tid med mycket brudar och när han blickar tillbaka så skrattar han och ler.
  Forgotten Words lades ner efter tre år med lika många demos och troligen spelningar också.

  Den där specialla tjejen vart han sedan i hop med och bodde med i tre år, det var ett ganska roligt men stormigt förhållande, hade man också frågat han då om han skulle bli pappa 2004 så hade han nog bara tittat konstigt på dig och skrattat.

    
    
  Den här killen är ungefär 27 - 32år och åren är 2005 - 2010.
  Ganska nybliven pappa och har levt ett lite lugnare liv än tidigare, även om dom/han har åkt på olika konserter samt Sweden Rock Festival så har han lullats in i den skyddade verkstaden med tjej och barn.
  Men som sagt var det ett stormigt förhållande som fick sitt slut efter tre år runt Oktober 2005, där med fick han skaffa en egen lya där en del äventyr hände också.

  Tilläggas bör så är denna kille generellt lite lugnare och inte alls ute på krogen så som förr, då var det ju varje helg.
  En kamp för överlevnaden börjar även om han roar sig med att gå ut på i stort sett varje The Crash och liknande.

  2005 och 2007 åker han också till Sweden Rock Festival där oförglömliga minnen skapas med många härliga äventyr och upplevelser.
  2005 får han se Iron Maiden på Ullevi
  2008 får han också se Iron Maiden och Kiss på Stadion (olika datum).
  2009 Började han blogga då han i stort sätt inte skapat något kreativt på många år, och där med skapas också "Grimgoth" i en större skala.
  "A History In The Making" kan man nog kalla det.

  Det händer också att han blickar tillbaka på sitt liv som han levt i den "tristess" han upplever då och då och undrar "What the hell happen?".
  Men han har det bra och trivs lite med livet i stort även om han ibland saknar en tjej i sin vardag och även kanske en stabilare grund att stå på.
  Han skrattar också åt sina "mörka år" som han tyckte han upplevde runt 1998 - 1999 för det som han senare fått uppleva då och då tar dessa med hästlängder.

  Ibland önskar han också att han gjort saker annorlunda, han ser med ånger och lite sorg på gammla som nya broar som han gladligen bränt ner på sin stormiga resa, alla händelser och personer som blivit och behandlas fel, men det finns inget att göra utan bara att gå vidare.
  Ensam är stark sägs det och han skulle nog säga "It´s better to burn out than fade away".
  Många bekanta men fåtal vänner så lever han till ett högt pris.

  Men brudarna då?
  Ja, frågar man honom så har det varit en del "äventyr" som han kallar det men inte alls i samma utsträckning som förr då han som sagt blivit lugnare och kanske klokare?
  Men man ska nog aldrig underskatta honom för det, helt plötsligt sitter han där med sitt charmiga leende och pratar "omkull" dig likt den "Casanovan" han en gång var.
  Singel har han varit i ungefär sex års tid då den "rätta" ännu inte behagat visa upp sig för han.

  Innan jag avslutar denna tidsresa så skulle jag vilja ställa lite hypotetiska frågor till er mina kära läsare.
  (Det finns säkert flera händelser och liknande som jag glömt att ta med i detta inlägg eller glömt helt)

  Vem av dessa skulle du vilja träffa?
  Vad skulle ni göra?
  Tror du att du skulle kunna falla för någon av dom?
  Finns det något speciellt du skulle säga till någon av dom?

  Egna förslag och tankar?

  Cheers!!

  Ida Evileye Har Gift Sig...

   

  Igår kväll släppte gruppen Crucified Barbara att deras medlem Ida Evileye gift sig med Tomas Hake via deras Facebook sida.


  "We send ALL OUR BEST WISHES and LOTS OF LOOOVE to our beautiful Ida Evileye who just got married to her Tomas Hake in Las Vegas last week!!! YEHAAAA!!!! :-D"

  Man får lov att gratulera även om många pojkdrömmar där ute gick i kras i och med detta meddelande ;)

  Cheers!!

  Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1...

   

  Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 Börjar när Harry, Ron och Hermione, ger sig av på ett riskabelt uppdrag för att hitta och förgöra hemligheten till Voldemorts odödlighet och onska – Horcruxes. Alldeles ensamma, utan vägledning av deras lärare eller beskydd från professor Dumledore, måste de tre vännerna lita på varandra mer än någonsin förut. Men det finns mörka krafter bland dem som hotar att sära på dem. - SF

  Jag små gillar dom andra filmerna så denna lär man ju se också.

    
    
  Premiärdatum: 2010-11-17

  Cheers!! 

  Pegazus Nya Album...

   

  Pegazus
  kommer nu släppa sitt första album på nio år "In Metal We Trust" den 15 April, och ska verkligen bli spännande att få höra.  1. Metal Messiah
  2. Road Warrior
  3. Old Skool Metal Dayz
  4. We Live To Rock
  5. Haunting Me
  6. Eye For An Eye
  7. Ghost Rider
  8. Metal Gods
  9. End Of The World
  10. Death Or Glory
  11. Old Skool Metal Dayz (extended version feat. David Shankle, Ross the Boss, Jeff Watson

  Pegazus - Thunder Down Under

  Cheers!!

  Jesse James Har Friat Till Kat Von D...

   

  Jesse James har friat till Kat Von D och fått ett ”ja!” till svar.
  Detta bara sex månader efter att skilsmässan från Sandra Bullock klubbats igenom.

  — Jag är så hedrad att hon sa ja, säger han till People.
  Jesse blev enormt kritiserad i samband med uppbrottet från Sandra, sedan det kommit ut att han varit otrogen med den tatuerade strippan Michelle ”Bombshell” McGee.
  Han talade ut om sin ånger och kallade sig själv för ”den mest hatade mannen i världen” i en intervju i maj.

  Nu har stormen lagt sig och han förklarar att han numera ser på det gångna året som det bästa i hans liv.

  — Faktum är att 2010 var det bästa året i mitt liv, eftersom jag förälskade mig i min bästa vän. En otrolig kvinna som stöttade mig när världen vände mig ryggen.

  — Jag har aldrig träffat någon så snäll och kärleksfull och hängiven till att göra världen till en bättre plats. Min kärlek till henne går inte att beskriva.
  Att åldras med henne kommer att bli sk*tkul!

  Jesse James har tre barn tillsammans med exet Janine Lindemulder.

  Bara gratulera och hoppas det håller denna gång.

  Cheers!!

  Tourguide...

   


  7-9/7 Gävle Getaway Rockfestival


  4/2 Arvika Tikiroom
  5/2 Uppsala Sven Dufwa
  9/3 Stockholm Debaser Slussen@Club Paranoid
  8/4 Huskvarna Folkets Park w/Raubtier


  9/4 Malmö KB


  30/3 Stockholm Debaser Medis


  7-9/7 Gävle Getaway Rockfestival


  4/2 Arvika Tikiroom
  5/2 Linköping Orient
  25/2 Gothenburg Sticky Fingers
  5/3 Umeå House of Metal
  18/3 Copenhagen The Rock


  3-4/6 Falun RockstadFalun


  7-9/7 Gävle Getaway Rockfestival


  8-11/6 Sölvesborg Sweden Rock Festival


  7-9/7 Gävle Getaway Festival


  9/3 Stockholm Debaser Medis
  10/3 Göteborg Brew House


  7-9/7 Gävle Getaway Rockfestival


  7-9/7 Gävle Getaway Rockfestival


  8/4 Huskvarna Folkets Park w/Corroded
  3-4/6 Falun Rockstad Falun
  8-11/6 Sölvesborg Sweden Rock
  17-18/6 Göteborg Metaltown


  18/2 Helsinki Finnish Metal Expo
  3-4/6 Falun Rockstad Falun


  18/2 Skövde Younomnia Festival

  Tickets & info: http://www.skrikhult.se/

  Cheers!!

  Evergrey´s Nya Platta...

   

  Evergrey kommer att släppa en ny platta "Glorious Collision" 22 Februari (U.S.A./Kanada), 25 Februari (Tyskland) och 28 Februari (Resten av Europa).  1. Leave It Behind Us
  2. You
  3. Wrong
  4. Frozen
  5. Restoring The Loss
  6. To Fit The Mold
  7. Out Of Reach
  8. The Phantom Letters
  9. The Disease ...
  10. It Comes From Within
  11. Free
  12. I'm Drowning Alone
  13. ... And The Distance
  14. ... And The Distance (Carina bonus track)

  Evergrey - Monday Morning Apocalypse (Album: Monday Morning Apocalypse)

  Cheers!!

  There In The Silence...

  "But now someone's entered
  The walls are defied
  The shadows they watched
  While the dark sympathized

  But there in the silence
  There in the silence
  "
   

  Vad finns det att orda om den lugna Fredagen som jag och Kevin hade?
  På vägen hem från skolan så hände det en spännande sak.
  Det var nämnligen så att vi uptäckte en brand i en container och stog och kolla på den medan byggarbetarna släckte den lite, men sen kom självaste brandkåren dit.
  Då kunde vi inte hålla oss längre utan intog första parkett.

   

  Detta påminde mig också om mitt löfte om att besöka brandstationen med Kevin, något som vi snacka om redan förra året men det vart aldrig av, så nu är det verkligen dags.
  Får se vad jag får för svar.

  Spännande är det allt med lite eld och brand, men ack så farligt det kan vara också.

  Väl hemma var det bara lugnt mest hela kvällen med läsk och pizza samt film.
  Idag kan jag tänka mig att det blir liknande planer fast ingen pizza då.

  Hur ser eran Lördag ut?

  Cheers!! 

  Stigma´s Nya Album...

   

  Stigma
  som är ett Italienskt horror-metal band nu släppt sitt nya album (EP) "Undertaker" den 4 Januari, en härlig video har dom också hunnit med.  1. 1,2,3, 4 Dead!
  2. We Are the Deceased
  3. It's Bullet Time! (feat. Brandan Schieppati)
  4. The Undertaker
  Stigma - The Undertaker

  Cheers!!

  You Can't Stop Rock 'N Roll...


  Idag slänger jag in en riktig klassiker i Fredagstemat, och visst är det som dom sjunger "You Can't Stop Rock 'N Roll" !!

  När ni är där ute i dimman mina kära läsare så kan ni väl höja en skål för mig och denna låt då jag själv kommer vara kvar på stranden och inte bli så blöt som ni kanske kommer vara/bli.

  Men kom ihåg att ta det lugnt nu också!
  På återseende!

  Cheers!!

  Twinspirits Nya Platta...

   

  Twinspirits
   är ett Italienskt progressivt metal-band med Daniele Liverani (KHYMERA, EMPTY TREMOR, GENIUS) på gitarr, för er som just hört gruppen GENIUS så får jag ungefär samma vibbar här.
  Dom kommer att släppa sitt album "Legacy" den 18 Februari.  1. Senseless
  2. Pay For Their Art
  3. Blind Soul
  4. Slave To This World
  5. Over And Over Again
  6. Don't Kill Your Dream
  7. The Endless Sleep / The Endless Sleep
  8 The Endless Sleep / What Am I Supposed To Do
  9 The Endless Sleep / Legacy
  10.The Endless Sleep / I'm Leaving This World
  11.The Endless Sleep / Tell Me The Truthy

  Twinspirits - Slave To This World

  Cheers!!

  Within Temptation´s Nya Album...

   

  Within Temptation
   kommer släppa sitt femte album "The Unforgiving" den 25 Mars, och albumet kommer vara ett konceptalbum baserat på tecknade serietidningar skrivna av Steven O'Connell (BloodRayne och Dark48) och illustrerade av Romano Molenaar (Witchblade, Darkness och X-Men).  1. Why Not Me
  2. Shot In The Dark
  3. In The Middle Of The Night
  4. Faster
  5. Fire And Ice
  6. Iron
  7. Where Is The Edge
  8. Sinéad
  9. Lost
  10. Murder
  11. A Demon's Fate
  12. Stairway To The Skies


  Cheers!

  Ene Kelt...

   

  Ja då var Fredagen här igen och det är väldigt skönt, gårdagen var bara lugn och Kevin och jag spela lite igen och bara hade det bra.

  I morse upptäckte han att han hade ett litet hål i sina tjocka brallor, och jag sa då till han att han skulle vara lite försiktig så det inte vart värre.
  Kevin: - "Men jag åker på hård is ju"
  Jag: - "Ja men du kanske inte ska göra det då?"
  Kevin: - "Ja, men jag och **** leker ju och då lyder jag honom" "annars säger han att jag är en fegis, och det är jag ju inte"

  Vet inte vem som vann den diskutionen men den var rolig i alla fall.

  Igår skrev en polare till mig på Facebook följande:
  "Tänk om en skurk skulle heta "Bove" o alla kriminella och otrevliga kallas "Dummisar".
  Och jag skrev:
  "Dummisar" är ett bra uttryck, det kör Kevin med då och då."

  Så vilket är du?
  En snällis eller en dummis?

  Cheers!!

  Good To The Last Drop...

   

  Titta vilket spännande paket som jag fick hämta ut igår.
  När man sitter och klickar hem saker på nätet och leveransen sedan kommer blir man alltid lika positivt överaskad (eller i alla fall jag).

  Öppna upp det hela och fick se följande!

   

     
    
  Bloodbath, Immortal, Morbid Angel, Marduk, Dissection och en Rockmerch mössa.

   

  Det här med mössor har jag alltid varit lite skeptisk mot, och efter detta kortet förstår jag varför.
  Ser ut som en förrymd fånge från valfritt fängelse.

  Handla smart du också - Rockmerch!!

  Tycker ni att jag passa i mössan?

  Cheers!!

  Amon Amarth´s Nya Platta...

   

  Amon Amarth
   kommer den 29 Mars att släppa albumet "Surtur Rising" och det är verkligen på tiden, satan vad jag ser fram i mot detta album!  1. War of the Gods
  2. Töck's Taunt - Loke's Treachery Part II
  3. Destroyer of the Universe
  4. Slaves of Fear
  5. Live Without Regrets
  6. The Last Stand of Frej
  7. For Victory or Death
  8. Wrath of the Norsemen
  9. A Beast Am I
  10. Doom Over Dead Man

  Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God (Album: Twilight Of The Thunder God)

  Cheers!!

  Ibland Går Bollen Inte In...


  Detta klipp är bland det bästa jag sett på länge, hur många försök ska man egentligen behöva för att göra mål?
  Undrar vilken liga samt lag det är, känner inte igen det i alla fall.

  Cheers!!

  Q&A Award...

   

  Bloggen Last Exit To Nowhere hade för en tid sedan en liten frågestund och jag var bara en av många som ställde frågor till mannen bakom bloggen.

  Då fick jag denna kommentar av han:
  "HAHA! Jävligt bra frågor! Du förtjänar faktiskt nån form av pris för detta! ;) Lovar att svara på alla!"

  Så nu har jag fått det elementa priset... "Jag har gjort en egen version av... låt oss kalla de... en oscar" är hans egen beskrivning.

  Hans frågor och svar är uppdelade i tre delar:
  Del 1
  Del 2
  Del 3

  Tack som fan är allt jag har att säga!

  Cheers!!

  Dreadventurouz...

   

  Så här ser det ut nu ungefär här hemma i det lite mer varma Norrköping.
  Vintern börjar sakta släppa sitt hårda tag om staden och kanske även landet, det är med blandade känslor i från min sida.
  Gillade den här vintern vi hade i år med mycket snö och roliga äventyr, dock ska det bli skönt med lite varmare väder nu kanske.

  Kevin har redan pratat om sommaren och bada, det fick mig också att längta.
  För att inte prata om den där iskalla ölen i sommarsolens sken!
  Härligt!

  Nu kanske ni undrar hur gårdagen såg ut?
  Efter skolan så käka vi för att sedan damma av mitt Playstation 2 som jag har här hemma (och då menar jag bokstavligen), vi spela ett lättare bilspel "Crash Nitro Car".
  Har nog aldrig hört Kevin skratta så mycket även om han då och då vart irreterad över att bilen inte ville som han ville (en klassiker).

  Det var med andra ord en mycket bra dag, dessutom fick jag ett spännande paket med.
  Mer om innehållet under dagen/kvällen så klart.

  Cheers!!

  Tangled...

   

  Tangled (Trassel) är en animerad film som handlar om:
  "Kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, Flynn Rider, träffar av en slump den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett hårresande äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer. Flynn harklarat sig genom livet genom att vara snygg, prata fort och ha tur - men när han väljer ett mystiskt torn som sitt gömställe ser det ut som om turenvänder. Han blir nockad, fastbunden och tagen som gisslan av den vackra och modiga Rapunzel, vars gyllene hår på 23 meter inte är det som är mest märkligt med henne. Inlåst och ensam ser Rapunzel denna tjuv som vägen ut ur tornet. En komisk kidnappning och lite utpressning senare ger sig det udda paret ut på riktigttrasslig resa. Förvänta er äventyr, hjärta, humor och hår.. massor av hår.. när denna datanimerade komedi når biograferarna!" - SF

    
   
   
  Premiärdatum: 2011-02-04

  Cheers!!

  Whitesnake´s Nya Album...

   

  Whitesnake kommer den 25 Mars (29 Mars i Nord Amerika) att släppa albumet "Forevermore", det ska verkligen bli spännande och se vad grabbarna (gubbarna) hittat på.  1. Steal Your Heart Away
  2. All Out Of Luck
  3. Love Will Set You Free
  4. Easier Said Than Done
  5. Tell Me How
  6. I Need You (Shine A Light)
  7. One Of These Days
  8. Love And Treat Me Right
  9. Dogs In The Street
  10. Fare Thee Well
  11. Whipping Boy Blues
  12. My Evil Ways
  13. Forevermore

  "Love Will Set You Free" audio sample:
   

  Whitesnake - Here I Go Again

  Cheers!!

  Vreid´s Nya Album...

   

  Vreid meddelar att dom kommer släppa ett nytt album "V" den 7 Februari, men redan nu har dom också släpp en video till en av låtarna, "The Sound Of The River".
  Härligt om du frågar mig!  1. Arche
  2. The Blood Eagle
  3. Wolverine Bastards
  4. The Sound Of The River
  5. Fire On The Mountain
  6. The Others & The Look
  7. Slave
  8. Welcome To The Asylum
  9. Then We Die

  Vreid - The Sound Of The River

  Cheers!!

  Stronger Than Heaven...

   

  Då har vi precis nästan kommit hem, ja det är dags för mig igen att ha Kevin lite extra igen, det känns skönt för jag har saknat han och den energi som han ger mig då jag själv varit tom på den ett par dagar.
  Men jag antar att jag bara hamna i en lätt svacka och återkomsten är här.

  Tänkte igenom lite saker som måste tas tag i här i mitt liv, och jag ska försöka hitta kraft och focus på det med så klart, något måste göras och mönstret måste brytas.
  Hoppas det går bra, annars får man trösta sig med att man i alla fall försökt.
  Men jag ska lyckas också!

  Vet inte vad denna dag kommer bjuda på än för så långt har jag inte kommit, men det blir säkert massa mys och bus så klart.

  Cheers!!

  Theodore Kaczynski...

   

  Theodore Kaczynski eller Unabomber (University and Airline Bomber) som han kanske är mer känd som bedrev en bombkampanj mot personer som på ett eller annat sätt hade med teknologi att göra vilket resulterade i 3 döda och 23 skadade.

  Den första bomben exploderade 26 maj 1978 och skadade en säkerhetsvakt, nästa bomb exploderade 9 maj 1979 på Northwestern University och skadade en student och så fortatte det mellan åren 1978 till 1995.

  Men varför och hur började det hela?

  Han föddes i Chicago, Illinois, han var ett intellektuellt underbarn, utmärkande var hans akademisk från tidig ålder. 
  Theodore Kaczynski kom han in på Harvard University vid 16 års ålder, där han tog en grundexamen och senare tog en doktorsexamen i matematik från University of Michigan.
  Han blev även biträdande professor vid University of California, Berkeley vid 25 års ålder, men avgick två år senare.

  1971 flyttade han till en avlägsen stuga utan el eller rinnande vatten, i Lincoln, Montana, där han levde som en eremit medan han lärde sig att överleva och bli självförsörjande.
  Han bestämde sig för att starta bombningarna efter att ha tittat på vildmarken runt sitt hem förstöras av utvecklingen.

  Han började hata civilisationen och dess moderna teknologi och skickade flera bomber till exempelvis dataprofessorer och studenter på tekniska universitet.

  När han författade sina offentliga brev till tidningar skrev han dem med skrivmaskin i ett litet skjul i skogen i Montana. Det första brevet skrev han till den pornografiska tidningen Penthouse och han skrev även en dagbok och Industrial Society and Its Future (allmänt känd som Unabomber Manifesto) på cirka 35 000 ord som publicerades i New York Times och Washington Post i en bilaga.
  Han hävdade att hans bombningar var extrema, men nödvändiga för att dra uppmärksamhet till en urholkning av den mänskliga friheten som behövs med modern teknik som kräver stora organisationer.

  F.B.I gav fallet kodnamnet ”UNABOM”: UN för University, A för Airline och BOM för det uppenbara (bomb). Tidningarna snappade upp kodnamnet och namnet ”Unabombaren” myntades.

  Vad var det som fick honom på fall?

  Det tog FBI totalt 17 år att gripa Unabombaren, och många menar att han aldrig hade blivit tagen om hans bror inte hade tipsat polisen.
  Han kunde slutligen gripas av FBI den 3 april 1996 efter att hans bror känt igen hans sätt att formulera sig i skrift och lämnat ett tips.
  Gripandet skedde vid Kaczynskis ensligt belägna gömställe, en enkel liten trästuga nära Lincoln, Montana.

  Den 7 januari 1998 försökte Kaczynski begå självmord i sin cell i Sacramento County Jail med hjälp av sina underkläder.
  Han undvek dödsstraff för sina gärningar genom att den 22 januari 1998 erkänna sig skyldig till alla anklagelser. Kaczynski avtjänar sedan dess livstids fängelse.

  Den 2 mars 2002 försökte han få en ny rättegång men blev nekad.
  Anledningen till hans önskan om ny rättegång var att han 1998 nödgats erkänna sig skyldig till bombningarna för att hans advokater inte skulle använda hans psykiska tillstånd som försvar, vilket skulle leda till att han inte kunde försvara sig själv.

  Cheers!!

  Tursammaste Bowling Striken...

   

  Här kan man verkligen snacka om tur, eller är det skicklighet?
  Tål och diskutera kanske?!

  Cheers!!

  Magnum´s Nya Album...

   

  Magnum
   släppte nyligen sitt nya album "The Visitation" (den 15 Januari) och det var verkligen på tiden, nu kan man äntligen sätta tänderna i detta troligen härliga album.  1. Black Skies
  2. Doors To Nowhere
  3. The Visitation
  4. Wild Angels
  5. Spin Like A Wheel
  6. The Last Frontier
  7. Freedom Day
  8. Mother Nature's Final Dance
  9. Midnight Kings
  10. Tonight's The Night

  Magnum - On A Storyteller´s Night (Album: On A Storyteller´s Night)

  Cheers!!

  Urinal Sketch...


  The Sketch Show
   är ett brittisk komediprogram som präglas av många ledande brittiska komiker, det hela bygger på kortare sketcher.
  Underbar humor, eller hur?

  Cheers!!

  Mer O Mer O Mer...

   

  Kollade igenom min kategori "Samlingar" här på bloggen och upptäckte att jag missat en del, så nu lite sent kommer både lite nya och gammla grejor som man har här hemma.

  Enjoy.

   
  Dessa talar för sig själva va?
  Vilka kvällar dessa bjöd på!! 


  Tack som fan igen Lion Share!


  Klart man har köpt nya Motörhead.


  Tända ciggen med en Motörhead tändare är min grej det.


  Tack som fan igen Sabaton!

    
  Lite tröjor som har inhandlas på Rockmerch.


  Tack som fan igen Decadence!
  (Det blir en tävling sponsrad av dom inom kort också)


  Fred anordnade en tävling som jag vann, en skiva med hans band Massive Dynamics.


  En plåtlåda med en härlig Jack Daniels i.


  White Line Fever och Bruce Dickinson Biografin, tror jag vann bägge i en tävling som Metal Bloggen hade.


  Tack som fan igen Crucified Barbara!

  Det var nog allt för denna gång skulle jag tro.
  Mer kommer så fort mina små samlingar fylls på här hemma!

  Cheers!!

  Boring...

   

  Jag har känt mig rätt tråkig en lite längre tid nu och det är därför jag hållit mig borta från dessa inlägg.
  För vad händer när man är tråkig?
  Ingenting, precis så är det också här.

  Helgen gick åt till att ta ett par kalla och spela lite poker, that´s it!
  Hur kul är det på en skala?

  Sen har jag inte heller då varit lika verksam i bloggen heller som ni kanske märkt av?
  Detta får jag hoppas inte gör att ni slutar läsa eller liknande, för jag kommer säkert snart igen i gammal god stil.

  Så nu fick ni något tråkigt att läsa.
  Vi ses snart igen mina kära läsare.

  Cheers!!

  Han Har Fastnat I Vinkelvolten...


  Galenskaparna - VM i friidrott heter detta klippet, och dom flesta av er där ute känner säkert redan till denna komedigrupp som ligger bakom massor av bra svensk humor?

  Vid ca. 2:30 av detta klipp så sägs frasen "Han Har Fastnat I Vinkelvolten".
  Ett uttryck som jag kört med ett tag och jag har många goda minnen till det hela.


  Asta Kask - Det Är Snett är en låt som ligger på deras album "Från Andra Sidan (Live)".
  Och innan låten slutar kan ni ju bara gissa vad dom säger va?

  Så nästa gång ni hör ordet "Vinkelvolt" så vet ni nu lite mer om ordets bakgrund och frågar du mig är det ett underbart och fyndigt ord.

  Cheers!!

  The Green Hornet...

   

  The Green Hornet handlar om Britt Reid som är förläggare dagtid och en maskerad brottsbekämpare när mörkret faller.
  Hans ständige sidekick är Kato och tillsammans med sin japanske vapendragare färdas han runt i bilen ”The Black Beauty”, beväpnade med specialpistoler, knockout gas samt Katos närstridskunskaper blir de en duo att frukta. Filmen bygger på Britt Reids äventyr.

    

   
   
   
  Premiärdatum: 2011-01-21

  Denna är en given film som jag ska se!

  Cheers!!

  Stan Lee's Superhumans...

   

  Stan Lee's Superhumans är ett program som började gå på Discovery här i Sverige igår. Stan Lee är en Amerikansk serietidning skribent, redaktör, skådespelare, producent, utgivare, tv-personlighet, och den tidigare vd och ordförande för MarvelComics.

  Till sin hjälp i letandet över världen efter nya "Superhumans" har en man som kallas "Rubberman", en kille som har leder i sin kropp som tidigare inte skådas.
   

  Här är ett klipp då vi får träffa John Ferraro som har en skalle som tål otroliga effekter, även hamrar på en spik genom metall i massivt trä.

  Vart skaplig impad av alla dessa människor man får träffa i den här serien och ska absolut försöka följa den, kommer du följa den med?

  Cheers!!

  20 Hemligheter Piloten Aldrig Berättar...

   

  Är du trött konstiga säkerhets- bestämmelser och luddiga ursäkter för flygförseningar.
  Kanske misstänker du att piloten döljer något?

  Här är piloternas egna vittnesmål om det vi aldrig får veta när vi flyger.
  Magasinet Readers Digest har frågat 17 amerikanska piloter om vad som egentligen händer inne i cockpit under en flygning.

  1. För lite bränsle – Jag är ständigt under hård press att ta med mindre bränsle än vad jag skulle önska. Flygbolagen försöker alltid tjäna så mycket pengar som möjligt. (En kapten på ett större flygbolag)

  2. Därför försenas flyget – Ibland får vi varken lunchraster eller tid att äta. Vi måste försena flygningar så att vi kan få mat. (Förste styrman på en amerikansk inrikeslinje)

  3. Hemliga motorhaverier - Vi berättar bara för passagerarna vad de behöver veta. Vi talar inte om saker som kan skrämma dem. Du kommer därför aldrig att höra piloten säga: "Mina damer och herrar, vi har ett motorhaveri," även om det är sant. (Jim Tilmon, pensionerad American Airlines-pilot)

  4. Flyger 16 timmar utan rast – Sanningen är att vi är utmattade. Våra regler tillåter oss att vara i tjänst 16 timmar utan rast. Det är många fler timmar än en lastbilschaufför får köra. (Kapten på ett stort flygbolag)

  5. Kaffe i 650 kilometer i timmen - När vi är på 11 000 meters höjd och flyger i 650 kilometer i timmen, i ett plan som kan hamna i turbulens när som helst, så kan flygvärdinnorna gå runt och servera kaffe och Chateaubriand. Men när vi är på marken, på plan asfalt, i 15 kilometer i timmen, så måste man vara fastspänd som i en rallybil. (Jack Stephan, kapten US Airways)

  6. Omöjligt att landa smidigt – På vissa flygplatser med riktigt korta landningsbanor kan du inte få en smidig landning oavsett hur bra du är. (Kapten Joe D'Eon)

  7. Trixar med statistiken – Nej, du inbillar dig inte. Flygbolagen har justerat ankomsttiden för att förbättra statistiken. De säger att flighten tar två timmar fast den i själva verket bara tar en timme och 45 minuter. (Patrick Smith, pilot)

  8. Riktigt kraftig turbulens – Det är en sak om piloten tänder bältesskylten för passagerarna. Men om han säger till flygvärdinnorna att sitta ner, då ska du spetsa öronen. Det innebär att det kommer bli riktigt kraftig turbulens. (John Greaves, flygkapten, Los Angeles)

  9. Slätar över allvaret i nödsituationer – Det finns inget som heter "landning på vatten". Det kallas för att krascha i havet. (Pilot i South Carolina)

  10. Ditt barn kan bli en projektil – Är det säkert att flyga med en baby i knät? Nej, det är extremt farligt. Om planet bromsar in kraftigt kommer du sannolikt att tappa taget om ditt barn och han eller hon flyger i väg som en projektil. (Patrick Smith)

  11. Ingen "säker plats" i planet – Det finns ingen "säkraste platsen" på ett flygplan. Vid en olycka kan passagerarna i främre delen dö lika sannolikt som de i flygplanets bakre del. (John Nance från "Advice for Nervous Fliers")

  12. Vad som kan hända om vi inte stänger av mobiltelefonerna – Folk förstår inte varför de inte kan använda sina mobiltelefoner. Vad som kan hända är att 12 personer beslutar sig för att ringa någon strax före landning, och jag kan då få en felaktig uppgift på instrumentpanelen som säger att vi är på högre höjd än vad vi egentligen befinner oss på. (Jim Tilmon)

  13. Piloter som inte fått sova – När du kliver på flygplanet klockan 07:00, vill du då att din pilot ska vara utvilad och redo? De hotell flygbolagen bokar åt oss ligger i dåliga områden, de är lyhörda och de har vägglöss. (Jack Stephan)

  14. Därför är det kallt på flyget – Kallt på flygplanet - det är flygpersonalens fel. Vi bråkar ständigt med dem om temperaturen i flygplanet. De rör sig fram och tillbaka i gångarna och de ringer därför hela tiden och ber oss sänka temperaturen, medan jag vet att de flesta passagerarna fryser. (En kapten på ett större flygbolag)

  15. Så blir du smittad på flyget – De flesta människor blir inte sjuka efter resan på grund av luften de andats på flygplanet, utan på grund av vad de vidrört. Utgå alltid i från att brickbordet och knappen för att skjuta ryggstödet inte har torkats av. (Patrick Smith)

  16. Sitt i fronten – Luften i ett flygplan transporteras från fronten till den bakre delen. Så om du verkligen vill ha fräsch luft eller inte vill bli för varm, så ska du sitta så nära fronten som möjligt. Flygplan är i allmänhet varmast i den bakre delen. (En flygplanstekniker från Texas)

  17. Piloter som sover bakom spakarna – Händer det att piloter sover? Definitivt. Ibland är det bara en tio minuters tupplur, men det händer. (John Greaves)

  18. Är det för billigt att flyga? – Kom ihåg detta innan du klagar på att kostnaden för en biljett: En flygresa i dag kostar ungefär lika mycket som på 1980-talet. (Patrick Smith)

  19. Flyger med en trasig motor Du hör aldrig en pilot säga "En av våra motorer har gått sönder". Vad de säger istället: "En av våra motorer ger en felindikation" (Men mer troligt är att de inte säger någonting alls. De flesta plan kan nämligen flyga med bara en fungerande motor.) (En anonym pilot)

  20. Alltid beredd på det värsta – Folk tror att flygplan kan flyga av sig själva. Tro mig, det är inte sant. De kan flyga av sig själv ibland. Men piloten har alltid händerna på kontrollerna i väntan på att något ska gå fel ...och fel blir det. (Pilot från South Carolina, USA)

  Hoppas du inte vart för skrämd nu och ska ut och resa inom en snar framtid.

  Cheers!!

  Chapel Of Blood...

   

  Fredagstemat är här med en svängig låt från Murderdolls, med andra ord perfekt att festa till om du frågar mig.
  Så höj era glas nu mina kära läsare, skål!

  Vi ses i dimman och ta det lugnt.

  Cheers!!

  Personlighetstest...

   

  Viola Vamp
   skickade en kommentar till mig: "Vore kul att se din personlighet i detta test: HÄR"
  Sagt och gjort.

  Vill ni också testa så går det bra med så klart.

  Cheers!!

  Bröderna Hårdrock...

   

   Ulf Malmros som ligger bakom dom framgångsrika svenska  filmerna  ”Smala Sussie” och ”Bröllopsfotografen” meddelar nu att han kommer göra en film som heter "Bröderna Hårdrock".

   När han skrev manuset till filmen inspirerades bland annat av dokumentären om hårdrockbandet Anvil och SVT-inslaget om de svenska bröderna som är stora Iron Maiden-fans.

  Filmen i sig ska handla om en by i Värmland där två vuxna bröder som älskar hårdrock bor.
  Deras curlande mamma (som är präst) syr nitgardiner.
  De två huvudpersonerna ska ordna ett stort hårdrocksevent i sin lilla ort.
  Inspelningen av ”Bröderna hårdrock” sätter igång 30 maj, Premiären blir hösten 2012.

  Satan i gatan vad ja ser fram i mot denna filmen, den lär ju bli kul (eller man hoppas ju).
  Denna kommer jag absolut att se, kommer ni?

  Cheers!!

  All Ages Sunday...


  All Ages Sunday
   handlar om 80-talets Philadelphia som landade på metal kartan med talanger som Cinderella som bokstavligen blåste dörrarna av Empire Rock Club en natt när dom spelade före Jon Bon Jovi.
  Kort efter detta legendariska framträdande så öppnade dom även upp dörrarna för band så som:
  Britny Fox och Heaven´s Edge.

  Vad hände med banden som regerade rock n rollen i Philadelphia, och identiteten de skapade inte bara för sig själva, utan för sin stad?


  Här får vi veta lite mer.
  Den är som "coming soon", så bara att hålla ögonen öppna!

  Cheers!!

  Black Metal Imperial Stout...

   

  Jester King Craft Brewery
   meddelar att dom nyligen släppt ett öl vid namn "Black Metal Imperial Stout" som kommer serveras på olika pubar (och liknande) i U.S.A.

   Hur som helst tycker jag detta är ganska coolt och hoppas så klart att det kommer till oss i Sverige med.

  Cheers!!

  Eddie Van Halen Miniatyr Gitarrer...

   

  Eddie Van Halen
   har nu släppt en samling av hans tre kändaste gitarrer i miniatyr.

   Axe Heaven som är bolaget bakom detta säger följande om det hela:
  "We have handcrafted these legendary collectible miniature guitars with meticulous detail. All of the vintage details have been added, including front and back paint details, all-metal nut and bolt miniature tuning keys, screw details on the pick guards, and much more"

  Ett måste för varje Van Halen fan och samlare?

  Cheers!!

  Sacred Steel´s Nya Album...

   

  Sacred Steel
  släppt albumet "Carnage Victory" den 30 November 2009 och nu äntligen kan vi få njuta av videon till titelspåret.
   

  1. Charge Into Overkill
  2. Don't Break The Oath
  3. Carnage Victory
  4. Broken Rites
  5. Crosses Stained With Blood
  6. Ceremonial Magician Of The Left Hand Path
  7. The Skeleton Key
  8. Shadows Of Reprisal
  9. Denial Of Judas (Heaven Betrayed)
  10. Metal Underground
  11. By Vengeance And Hatred We Ride

  Sacred Steel - Carnage Victory

  Cheers!!

  Coverama Suprise (VII)...

  Då var det dags för mig att köra den omtalade "Coverama", den kommer ännu en gång att innehålla 20 stenhårda och snygga omslag från hårdrockensvärld.

  Inga konstigheter, Inga krusiduller eller omvägar.
  Vi kör!

  (Kör ingen ranking om ni trodde det utan tar som dom är helt enkelt)
  (Alla bilder är klickbara för lite större format)

  "If your album sells, that's cool, more people find out about you, more people get turned on to what we're really about-which is a live rock and roll band." - Nikki Sixx
   
   

   Axenstar - Aftermath
  Ser ut som en bomb slagit ner i en folkmassa, gillar den tanken.

   Battlelore - Doombound
  En drake och en viking, det kan inte gå fel.

   Belphegor - Blood Magick Necromance
  En muterad get? Får en bra känsla och vibbar.

   Bullet - Highway Pirates
  Inga kontigheter, samspelar lite med titeln tycker jag.

   Danger Angel - Danger Angel
  Färgerna och samspelet i bilden väcker min nyfikenhet.

   Deicide  - To Hell With God
  Färgerna och motivet, ännu en gång sådan kombition som jag gillar.

   Destruction - Day Of Reckoning
  Ögongrejen är ju bara hur klockren som helst.

   Desultory - Counting Our Scars
  Vet inte riktigt vad det föreställer, men jag gillar det.

   Diabolical - Ars Vitae
  Ett foster i vad som ser ut att vara en gasmask? Snyggt hur som helst.

   Dominanz - The End Of All There Is
  Bioteknik får jag i mitt huvud.

   Ektomorf - Redemption
  Blir fan glad av att se sådana här omslag.

   Elixir - All Hallows Eve
  Åttitals vibbarna är totala.

   Ghost - Opus Eponymous
  Enkelt och bra, gillas helt klart.

   Gloomy Grim - Grim Fate
  Ceremonier av det mörkare slaget är snygga.

   Holy Grail - Crisis In Utopia
  Dinosaurie fågel i ett utslaget landskap? jo jag tackar ja!

   Iskald - The Sun I Carried Alone
  Vinter kyla och någon skum figur. Mysigt!

   Kaktus Project - Superstition
  Så färgglatt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

   Korpiklaani - Ukon Wacka
  Mystik och mytologi i en bra kombination.

   Manowar - Battle Hymns
  Lite kamp och U.S.A känsla.

   Mastercastle - Last Desire
  En härlig tjej i en härlig miljö, det räcker för mig.

  Hoppas du gillade denna och om du kommenterar duktigt så blir jag glad.

  Vilken/Vilka var din favorit denna gång?

  Cheers!!

  Bohemian Rhapsodies...

   

  Rock N Roll Books/SCB Distribution
   kommer att publicera "Bohemian Rhapsodies: True and Authorized Tales By Queen Fans & Celebrities" av Robyn Dunford senare i år.

  En bok som kommer innehålla massor av exklusiva kommentarer från de som ligger närmast bandets sångare Freddie Mercury.
  Även hans långtida personlig assistent, samt rock och metal kamrater av Freddie Mercury, samt övriga medlemmar av Queen så som: Brian May, Roger Taylor och John Deacon berättar både roliga och personliga berättelser de upplevt i första hand genom att spela tillsammans med den legendariska sångaren och formidabla musiker.

  En bok jag tror kan bli mycket intressant.
  Eller hur?

  Cheers!!

  Elvenking´s Nya Album...

   

  Elvenking släppte sitt nya album "Red Silent Tides" den 17 September 2010, och nu har dom också släppt video till låten "Your Heroes Are Dead".  1. Dawnmelting
  2. The Last Hour
  3. Silence De Mort
  4. The Cabal
  5. Runereader
  6. Possession
  7. Your Heroes Are Dead
  8. Those Days
  9. This Nightmare Will Never End
  10. What's Left Of Me
  11. The Play Of The Leaves


  Elvenking - Your Heroes Are Dead

  Cheers!!

  Tre Platser Rockfansen Fortfarande Vallfärdar Till...

   

  Det är inte ovanligt att rockfans vallfärdar till ­sina idolers gravar.
  Och det finns säkert fler än dom jag kommer nämna nu så klart.


   
   
   
  Père-Lachaise.
  På Paris största kyrkogård har The Doors sångare Jim Morrison (1943–1971) sin grav.
  Den är ofta översållad med blommor, men har också drabbats av klotter.

  Graceland.
  Elvis Presley (1935–1977) bodde där i tjugo år och ligger begravd i en minneslund utanför huset.
  Sedan 1982 är Graceland öppet för allmänheten.
  Detta museum besöks varje år av över en halv miljon människor.

  Strawberry Fields.
  Minnesplats för John Lennon (1940–1980) i Central Park i New York.
  Ofta fylld av ljus, blommor och andra saker förknippade med Beatles-legendaren.
  9 oktober (då han föddes) och 8 december (då han mördades) samlas många för att sjunga hans låtar.

  The Forever 27 Club är ett fenomen och begrepp inom rockvärlden.
  Brian Jones i Rolling Stones dog när han var 27 år (1969).
  Bara 27 blev också ­Jimi Hendrix (1970), Janis Joplin (1970), Jim Morrison (1971) och Kurt Cobain (1994).
  Jimi Hendrix ligger begravd på en liten kulle på Greenwood-kyrkogården i Seattle.
  Brian Jones gravsten finns på Prestbury-kyrkogården några timmar från London.
  Mängder av Rolling Stones-fans besöker hans grav varje år.
  Janis Joplins aska spreds över Stilla havet. Kurt Cobains aska blev, enligt änkan Courtney Love, begravd på Calvarys kyrkogård i Seattle.

  Har du någon rockgrav som du skulel vilja besöka?

  Cheers!!

  Decadence...

   

  Idag kom posten, och i den låg ett spännande paket från självaste Decadence!
  Öppnade upp med stor spänning och hittade följande.
  En pin, Plektrum, Patch, Kort och signerat kort av Kitty samt en promo av albumet "Chargepoint".
  En stor ära så klart!

  Men det var inte allt som låg i mina kära läsare.
   Det var även En patch, Signerat kort av Kitty samt två extra promos med.
  Hörde jag Decadence tävling?

  Absolut!
  Den kommer dra igång snart ska ni veta så håll ögonen öppna!

  Tack som fan för erat stöd Decadence och Kitty.

  Cheers!!

  Appen Som Översätter Obegripliga Skyltar...

   

  Nu finns det en app som översätter engelska till spanska och vice versa.
  Och den väntas snart få efterföljare med andra språk, och då kommer fler att språk att introduceras. Översättningen är inte perfekt än, men den får fram sitt budskap enligt Otavio Good som också är en av dom som forskat fram appen.

  WordLens heter det nya systemet, och i korthet funkar det så att man via den inbyggda kameran i en Iphone fotar en text på till exempel en skylt där det står ”Beach closed”.
  På ett ögonblick kommer då tack vare appen den spanska översättningen fram: ”Playa cerrada”.

  Nu har jag ingen Iphone själv men detta låter som en lysande app för framtiden och dom som reser mycket, eller hur?

  Cheers!!

  De Mest Påkostade Videona...


  Jag vart lite chockad att ingen hårdrocks video var med, men detta var ju också bara topp tre som nämndes?!
  Lite kul där med den billigaste videon också.

  Cheers!!

  Kick-Ass Blir Verklighet...

   

  I filmen Kick-Ass får vi följa ett gäng vanliga människor som klär ut sig till superhjältar för att sedan bekämpa brott.
  Nu har detta blivit verklighet!

  Invånarna i Lynnwood, USA, kan sova lugnt.
  Superhjälten Phoenix Jones vakar över dem, i sin svarta gummidräkt patrullerar han gatorna och kämpar mot orättvisor.

  Varje kväll kliver en anonym man in i en serietidningsbutik, öppnar en hemlig lönndörr, svidar om och kommer ut igen som superhjälte.
  Klädd i mask, skottsäker väst och med en strömförande batong patrullerar han gatorna och letar efter brott.

  Tillsammans med åtta likasinnade har han bildat ”Rain City Superhero Crime Fighting Movement”.
  De andra medlemmarna är Gemini, Thorn, Buster, Catastrophe, Thunder 88, Doe, No Name och Penelope.

    


  Någon Bat-mobile har Phoenix tyvärr inte, däremot körs han ibland runt i en liten Kia (av en kvinnlig medhjälpare som aldrig kliver ur bilen).

  Äntligen säger jag, satan så bra och coolt.
  Mer sånt här behöver vi i vår värld!

  Cheers!!

  Grimgoth Är Singel...

   

  För ett tag sedan släppte den okända bloggaren Grimgoth som driver bloggen "Grimgoth™ - I Am (I´m Me) - ҳҲҳ LIVE LIKE A ROCKER, DIE LIKE A ROCKER! ҳҲҳ" att han varit singel en längre tid nu via sin Facebooksida.
  Så det var väl ingen nyhet så sätt, men endå intressant att se.


  "Insåg att jag varit singel nu i 6år.
  Ganska lång tid och drömmen om Mrs. Right (eller Left) flagnar.
  Men vem klagar? Vore dock trevligt med lite sällskap ;)"


   
    

  Ja tråkigt är det väl så klart, men han verkar ändå ha det bra?

  Happy hunting och good luck vill jag önska er alla rock brudar och övriga som kan tänkas ge sig ut på jakt efter denna man?!

  Cheers!!

  Allt Vad Jag Vill Ha...

   
  Charta 77 - Knip Din Käft

  23 Till - Mer Än Du Tror

  23 Till - Jag Vill

  "Inga ord behövde sägas vi visste det ändå
  Vid min sida skulle du härifrån gå"

  Cheers!!

  Brad Pitt Vill Spela John Lennon...

   

  Brad Pitt för hemliga förhandlingar om en roll som den brittiske Beatlesmedlemmen.
  Han har redan säkrat Yoko Onos välsignelse då han övertygade henne om att han var rätt man för jobbet när de träffades för att diskutera projektet enligt Daily Express.

  Kan bli spännande att se även om det redan finns en del filmer om honom så skadar väl inte ännu en tolkning?

  Cheers!!

  Belphegor´s Nya Video...

  Belphegor - Impaled Upon The Tongue Of Sathan

  Belphegor har nyligen släppt video på låten "Impaled Upon the Tongue of Sathan" som ligger på kommande albumet "Blood Magick Necromance".
  Skönt att släppet snart är dags, för nu orkar jag snart inte vänta mera.

  Cheers!!

  Film Baserad På Ozzys Memoar...

   

  Enligt The Pulse of Radio är Ozzy Osbourne´s nyligen publicerade memoar "I Am Ozzy" att vara på väg till den stora skärmen nästa år om Ozzys fru och manager Sharon får som hon önskar. 
  I tidningen People sa hon följande: "Next year I want to work on a movie for Ozzy. He's had offers for his book. That lady from 'An Education' could play me — she's fabulous!"

  Den hon talar om är Carey Mulligan och rollen som Ozzy har Johnny Depp nämnts i det förflutna som en möjlig utmanare.

   
    

  Ja, då var det väl bara vänta och se hur det blir med detta då?!
  Hoppas det blir av och det blir bra faktiskt, troligen kommer man väl se denna hur som helst.
  Eller hur?

  Cheers!!

  The Burning´s Nya Video...

  The Burning - Hail The Horde

  The Burning har nu släppt en video till låten "Hail The Horde" som ligger på albumet "Hail The Horde", måste säga att det låter lika bra än.

  Cheers!!

  Djupa Skogen...

  "Löften som de sa var till oss var inte svåra och gömma
  Man glömmer bort och komma ihåg
  Men kommer ihåg och glömma bort
  Mellan hat är det svårt att se
  Både falska och glada kan le
  Men ingen vill ge"
   

  Egentligen borde jag blogga om nått kul idag, men jag har inget på lager tyvärr.
  Gårdagen gick i tristessens tecken, låg i soffan och halvsov och bara var.
  Men det är väl så det ska vara efter en natts festande?

  Idag då?
  Fan vet vad som händer idag?
  Kanske slänga ut någon fråga i internetsvärld om någon vill hitta på något idag?

  Ursch, vad tråkig jag känner mig.
  Sorry.

  Cheers!!

  Siremia´s Nya ALbum...

   

  Siremia
   är ett Norsk/Spanskt goth band som nu snart kommer att släppa ett nytt album "The Enigma Of Life" den 21 Januari.
  Värt att kolla in helt klart.  1. The End Of It All
  2. Fallen Angel
  3. All My Dreams
  4. This Darkness
  5. The Twilight In Your Eyes
  6. Winter Land
  7. A Seaside Serenade
  8. Darkened Days To Come
  9. Coming Down
  10. This Lonely Lake
  11. Fading Star
  12. The Enigma Of Life
  13. Oscura Realidad (bonus track)
  14. The Enigma Of Life (acoustic version; bonus track)

   
  Siremia - The End Of It All

  Cheers!!

  Wreckage Of My Past: The Story Of Ozzy Osbourne...

   

  Wreckage Of My Past: The Story Of Ozzy Osbourne är en kommande film som dokumenterar livet av musik ikonen Ozzy Osbourne.
  Dokumentären är regisserad av Mike Piscitelli och är skriven och producerad av Jordanien Tappis, Jack Osbourne är verkställande-producent tillsammans med sin mamma, Sharon Osbourne.

  Inspelningen började i Januari 2008.
  Dokumentären kommer enligt uppgift innehålla intervjuer med alla de viktigaste medlemmarna i Black Sabbath, olika medlemmarna av Ozzy's solo band, familj och vänner.

  Ozzy själv lär ha sagt följande:
  "I said to him 'Jack it can't be how wonderful I am all the time because I'm not that way all the time, everybody wakes up in a bad mood, everybody is a bit of a dickk sometimes and everybody has a good day.' I'm human, you know. "I'm hoping he's put a bit of sweet and sour in there,"

  "A documentary about my life is great but for every good thing there's a bad thing you know. When I was out there drinking and doing drugs I don't suppose I was Mister Charming."


  Något releasedatum har jag ännu inte lyckas hitta så det är väl bara att hålla ögonen öppna och vänta, för jag tror verkligen att detta kan bli och vara intressant att se livet av ännu en rockikon.

  Kommer du se denna?

  Cheers!!

  IT-supporten...

   

  IT-supporten
  (The IT Crowd) är en ganska gammal humor serie som jag sett hela av, dock upptäckte jag för en tid sedan att dom börjat sända nya avsnitt (på TV4 Komedi) och då av säsong fyra som släpptes i England den 27 September 2010.
  På dvd släpptes den 14 December 2010 i USA. 

  Vi får följa nördarna Moss och Roy som jobbar på Reynholm Industries IT-avdelning, en dag så får dom sällskap av Jen som lyckas fått jobb där trotts att hon inte kan något om datorer.
   
  Deras kontor ligger långt ifrån de vackra kontoren på övervåningarna utan huserar nere i källaren, Jen vill inte jobba i källaren lika lite som med hennes medarbetare så nu är frågan om de tre kan hitta någon gemensam nämnare så att de kan jobba tillsammans?

  Efter som dom flesta videoklipp från serien som finns på Youtube är "Inbäddning inaktiverad på begäran".
  Så får jag länka några istället.

  Truest moment ever
  Memory IS RAM
  Never Ever Type Google Into Google

  Och sist men inte minst, min favorit:

  Rekomenderar så klart er att se denna serie så klart.

  Cheers!!

  My Own Grave Nya Album...

   

  My Own Grave släppte "Necrology" i Juli 2009 (lite sent nu ja, jag vet), men ganska nyligen har dom också släppt en video till "None Shall See".
  Vad ska man säga?
  Svensk dödsmetal när den är som bäst?!  01. Awaiting Death
  02. Necrology
  03. Hail The Blind
  04. None Shall See
  05. Disciples Of War
  06. Cerecloth
  07. Bloodline Broken
  08. Exhumed To Be Buried
  09. Age Of Torment
  10. Carnal Revelations
  11. Incineration


  My Own Grave - None Shall See

  Cheers!!

  Det Var Så Roligt...

   

  Igår var det väl ingen som missade att jag var på fest?
  Nä tänkte väl det ja!

  Var nästan först på plats (i vanlig ordning) för att inta position i party mörkret.
  Förutom ett gigantiskt bål innehållande läsk och vin (antar jag) samt toppat med hallon så bjöds det på chips och dipp, godis och Wii.

   Jag och det okända bålet.
  Det var först något knasigt dans spel på Wii som jag fatta noll av och jag skyller på min kontroll att det gick åt skogen, sen vart det ännu mer omanlig sport i form av golf.
  Vem spelar golf egentligen?
  Ärligt alltså?

  Hur som haver så byttes det till bowling, my kind of game.
  Lyckades "hustla" en kille där och sa att jag aldrig spelat detta spel och skaka hand på 50kr.
  Needless to say så är jag nu 50kr rikare.
  Minns lite tennis med som gick så där, bjöd på lite kamp men även här skyller jag på kontrollen samt även kanske bålet med vin i.

  Det var en toppen kväll som avslutades här hemma i mörkret med lite musik och jag undrar vem det var som ställde Kevins brandstation där jag skulle gå vilket resulterade i att brandbilarna nu ligger i delar.

  Cheers!!

  Helheim´s Nya Album...

   

  Helheim släppte sin nya mini-cd "Åsgards Fall" den 25 October 2010, och redan har dom gjort en video till låten "Dualitet og Ulver".
  Underbar Norsk black metal om du frågar mig!  01. Åsgards Fall Part 1
  02. Åsgards Fall Interlude
  03. Åsgards Fall Part 2
  04. Helheim Part 7
  05. Dualitet Og Ulver
  06. Jernskogen (re-recording)


  Helheim - Dualitet og Ulver

  Cheers!!

  Suicidal Angels Nya Video (Igen)...

   

  Suicidal Angels
   släpper ännu en video till en av låtarna från albumet "Dead Again", denna gång är det låten "Beggar Of Scorn" som gäller.
  Skivan och gruppen är guld så det är klart att man uppskattar dessa videos.

  Cheers!!

  Helltrain...

   

  Fredagstemat är här igen med en svängig låt från Helltrain, det kan bara inte gå fel med denna grupp på en fest.
  Underbart!

  Ha det skoj och ta det lugnt där ute i dimman, vi kommer säkert också ses där ute.
  Trevlig Fredag på er mina kära läsare!

  Fråga:
  Vilket är bäst att vara?
  Öokänd eller Oökänd?
  (Ja jag ska försöka mynta dessa ord i svenska akademiens ordbok)

  Cheers!!

  Axenstar´s Nya Video...

   
  Axenstar - Aftermath

  Axenstar har släppt ännu en video från deras nya album "Aftermath" som släppts idag (7 Januari), denna gång är det titelspåret från skivan som det gäller.

  Cheers!!

  Electricity...

   

  Fredagen har slagit ner i veckans tristess som en räddare i nöden, idag är dagen allt ska ske.
  Festblåsan måste sitta perfekt, inget får gå fel.
  Festen som väntar kommer bli så där perfekt som man har föreställt sig med musik och sällskap.

  Jo jag ska också ut och svänga mina lurviga... "Fredagshäng" är temat och jag vet inte vad det kommer innebära men det kommer bli kul, kommer ta mig lite öl och Mr. Jack Daniels.
  Kanske jag blir full och rammlar omkull?
  Spyr på katten?
  Vi får se... Vi får se...

  Eller så blir allt som det bör?
  Perfekt.

  Nä, nu får det vara dags att ta första ölen och dra i väg tycker jag?!
  Har jag sagt att jag kan vara otålig ibland?

  Cheers!!

  Chicks Of Metal X...

  När jag återupplivade "Chicks Of Metal" som kategori här på bloggen den 18 Oktober så sa jag för mig själv:
  "Okej, vi gör den igen. Men bara fem delar tilll"

  Där är vi nu, den är uppskattad jag vet!
  Jag tycker den är rolig igen.
  Men... jag kommer nog ta en liten paus i från den (igen) och saknar ni den allt för mycket så tjata på mig så drar jag nog i gång den igen.

  Varför detta val?
  För att jag ska försöka koncentrera mig på en del andra delar i bloggen, "Special Inlägg" är en av dom då det var så sent som den 18 September jag gjorde ett sådant.

  "You know the day destroys the night, Night divides the day,
  Tried to run, Tried to hide.
  Break on through to the other side!" - The Doors  Namn: Elizabeth "Lzzy" Hale
  Band: Halestorm
  Instrument: Sång, gitarr och keyboard 
  Övrigt: Har hållit på med att skriva och framföra musik sedan tretton års ålder och lärde sig spela piano vid fem år ålder, vid sexton år börja hon ta gitarr lektioner. Halestorm består också av hennes bror Arejay Hale
  som började sin kariärr som musiker minst lika tidigt som henne själv. Imponerande!

   Namn: Elize Ryd
  Band: Amaranthe
  Instrument: Sång.
  Övrigt: Har fått följa med på turné som en av dom utvalda kvinnliga rösterna för gruppen Kamelot.
  Gruppen har påbörjat inspelningen av sitt debutalbum vilket kommer att släppas någon gång under våren 2011.
  Kanske därför det var så svårt att hitta information om henne samt Göteborgsbandet? 

   Namn: Giorgia Gueglio
  Band: Mastercastle
  Instrument: Sång.
  Övrigt: Redan 1994 började hon spela med flera hårdrocksband och startade bandet Mastercastle 2008 med gitarristen Pier Gonella. Innan detta spelade hon i ett goth projekt som hette "Artisluna".

   Namn: Jane Carrey
  Band: Jane Carrey Band
  Instrument: Sång och Gitarr.
  Övrigt: Om jag säger Jim Carrey kanske det ringer lite klockor? detta är hans dotter.
  Hon sjunger i gruppen Jane Carrey Band som är ett Alternativ / Blues / Rock band.
  Nyligen skild från Alex Santana (Blood Money) och bandet är just nu osignat, vilket säkert lär ändras.  

   Namn: Drain Sth
  Medlemmar: Maria Sjöholm - lead vocals, Flavia Canel - guitar, Anna Kjellberg - bass och Martina Axén (drums, backing vocals
  Övrigt: Detta var ett band som var aktiva från 1993 - 2000 och under den tiden släppte dom fyra singlar och två album. Några av medlemmarna var/är aktiva i andra projekt. Lite "fun fact" är också att Maria Sjöblom är gift med Tony Iommi.

  Vilken/vilka vart din favorit?

  Cheers! 

  The Tourist...

   

  The Tourist är en film det har snackats om en del nu, där bland annat Johnny Depp lär ha sagt att han tyckte det var lite obehagligt och konstigt att spela in scenerna då han och Angelina Jolie kysstes.
  Men nog om det, denna film kommer ha premiär i morgon (2011-01-05) på våra biografer.

  Filmen handlar om:
  "Under en improviserad resa till Europa för att laga ett brustet hjärta, snubblar Frank oväntat in i ett flirtigt möte med Elise, en extraordinär kvinna som medvetet har korsat hans väg. Med de hisnande vackra Venedig och Paris som bakgrund, utvecklas deras romans snabbt och omedvetet och snart befinner de sig i en dödligt katt och råtta lek." - SF.se
   

   
   
    
  Premiärdatum: 2011-01-05

  En given film som jag absolut kommer se vart efter, kommer ni se denna?

  Cheers!!

  V Remake Drar Igång (Igen)...


  V remaken drar nu igång med säsong två med start 4 Januari , 2011 (Igår), Tisdagar 9:00 pm ET kommer den sändas i Amerika, det extra coola är att självaste Jane Badler ska dyka upp som gästskådis (enligt rykten).
  Ni vet hon som spelade Diana i orginal serien?
  Samma gammla roll handlar det om och hon ska också då vara Annas mamma.
  Se serien om ni inte hänger med här ;)

  Mera information om serien hittas på ABC Hemsida.

  Coolt hur som helst!!

  Så nu önskar jag er lycka till och hade det så trevligt i erat nördande, det ska jag ha!!

  Cheers!!

  Rolling Stones - Exile On Main Street...

   

  Rolling Stones - Exile On Main Street är en brittisk dokumentär från 2010. 1969 lämnade Rolling Stones England på grund av skatteproblem. De levde i en villa på franska rivieran tillsammans med vackra kvinnor, musiker, tekniker, knarklangare, missbrukare och franska kockar. Under tiden skapades det musik i husets källare tidigt om morgnarna vilket resulterade i skivan "Exile on Main Street". Dokumentären ser tillbaka på den kaotiska tiden då gruppen också var väldigt kreativ. Nya intervjuer med The Rolling Stones blandas med arkivmaterial. John Battsek har producerat tillsammans med Mick Jagger och Keith Richards. - TV.nu

  Denna borde nog alla se, Stones fan och övriga!

  Cheers!!

  Bonafide´s Nya EP...

   

  Bonafide
  kommer släppa en ny EP "Fill Your Head With Rock - Old, New, Tried & True" den 28 Januari 2011, detta blir bra uppföljare till "Bonafide" och "Somethings Dripping" skulle jag tro.  01. Fill Your Head With Rock (radio edit)
  02. No Doubt About It
  03. Kick Me Out
  04. I Dont Need No Doctor
  05. I Cant Explain
  06. Nice Boys (Dont Play Rock 'N' Roll)
  07. Hard Livin Man (video)
  08. No Doubt About It (video)

  Bonafide - Hard Livin Man

  Cheers!!

  Ascension...

  "I've come for you all !!"
   

  Oj, vad kan man säga om min gårdag?
  Det undrar jag med!

  Den tillbringades i hemmets lugna vrå (det snöa ute också) med lite film och mat.
  Det låter kanske trist men det var det inte, senare på kvällen satt jag en del vid datorn och kolla över intressanta mail (ja jag får såna).
  Framtiden ser lite ljusare ut nu med tanke på det som troligen kommer hända här på bloggen, vad exakt får ni vänta med och se.

  Som jag skrev igår:
  "Exakt vad kan jag inte eller snarare inte vill gå in på så klart innan allt är 100% klart.

  På så sätt om allt går i stöpet så ser jag inte sen ut som idiot som säger: "Hey, look at me and whats happening", för ni vet ju att tomma tunnor skrammlar mest?
  Sådan är inte jag.
  "

  Och ännu en gång får jag nog svälja mina ord som uttalades i mörkret under min bloggpaus ""Detta får nog bli mitt sista år i bloggen".

  I kväll får jag nog härligt inspirerande besök här hemma som kommer kolla på film med mig samt diskutera en hel del som vanligt, ser jag fram i mot och hoppas det blir av.

  Cheers!!

  Dimmu Borgirs Nya Video...


  Dimmu Borgir
   har släppt denna underbara video till låten "Dimmu Borgir" som kommer från deras senaste skiva "Abrahadabra".

  Underbart!!

   Stog det på dom flesta ställen som jag hittade videon, sen hittade jag den här. Vart lite osäker då låten låter annorlunda än på albumet, men går också efter info här att det är rätt video. Texten stämmer i alla fall.

  Hur som helst, enjoy!

  Cheers!!

  Skicka Black Metal Vykort...

   

  Dark & Somber Greetings 
  är en Los Angeles-baserad design gratulationskorts företag som för närvarande erbjuder elva grymma och frostbitena sätt att säga hello, happy holidays, happy birthday, thank you eller FUCK YOU.

   
    
   
   


  Kort 1:
  Outside reads: "It Is Time To Celebrate the Quickening of Your Death"
  Inside reads: "It's Your Birthday!"

  Kort 2:
  Inside reads: "Another Step Closer to The Grave"

  Kort 3:
  Inside is black.

  Kort 4:
  Inside reads: "It Says Happy Birthday"

  Detta är bara lite av deras utbud och satan så grymma dom är!
  Ett perfekt sätt att önska någon "Grattis" på eller hur?
  Speciellt om människan i fråga är inne på Black Metal!

  Cheers!!

  No Ordinary Family...

   

  I Söndags började Kanal5 sända den nya serien No Ordinary Family, reprisen för er som missa det hela går på Lördag 8 jan 15:25 - 16:20 och sedan kommer andra avsnittet Söndag 9 jan 20:00 - 21:00.

  "Jim känner att hans familj saknar sammanhållning. För att göra något åt saken bestämmer han sig för att de alla ska följa med hustrun Stephanie på en jobbresa till Amazonas. Men under flygturen går något fel och planet kraschar i en flod - lyckligtvis utan att någon blir skadad. Resan avbryts, men väl hemma upptäcker familjen att de har fått superkrafter. En ny värld med oanade möjligheter öppnar sig." - TV.nu

  Verkar som en serie värd att följa om du frågar mig, kommer ni följa den?

  Cheers!!

  Aktuellt.nu...

   

  Välkommen till Aktuellt.nu! Jag har haft en idé ganska länge och ska försöka nu att förverkliga den. Tillsammans med er kan vi skapa en unik webbplats med lite annorlunda nyheter. Tanken är att vi ska publicera nyheter om nya produkter som är heta just nu, om händelser runt oss, dela med oss av erfarenheter kring företag vi är kunder hos mm. Aktuella erbjudanden från företag, där du och jag kan spara pengar på våra inköp. Vi har över 100 000 människor i vårt nätverk som kommer att ta del av nyheter vi publicerar.

  Så lyder beskrivningen för Aktuellt.nu som är en grym nyhets sida med både humor och matnyttiga nyheter, allt i från "Kommunikations problem i nyhetsmorgon" till "Ett nytt dödsfall av svininfluensan i Sverige".

  Gör som jag!
  Läs Aktuellt.nu

  Cheers!!

  Stand Up For Rock 'N' Roll...

   

  "Att jag är tillbaka i bloggvärlden hoppas jag kommer märkas under dagen/kvällen. Rock On!" hade jag som status igår på Facebook.
  Och visst är det så jag är tillbaka med dunder och brak och jag stortrivs och bubblar och insåg att jag saknat bloggandet under min paus, även om jag gjorde det tysta uttalandet för mig själv en kväll: "Detta får nog bli mitt sista år i bloggen".

  Nu är ni säkert intresserade av vad som hände mig i går antar jag?
  Jag kollade på film och slappade, låter inte alls så intressant va?
  Nej, det var det säkert inte heller.
  Det mer intresanta var en del mail och annat som jag fick i går och går allt som det ska så kommer nya spännande saker hända mig och mitt bloggande, exakt vad kan jag inte eller snarare inte vill gå in på så klart innan allt är 100% klart.

  På så sätt om allt går i stöpet så ser jag inte sen ut som idiot som säger: "Hey, look at me and whats happening", för ni vet ju att tomma tunnor skrammlar mest?
  Sådan är inte jag.

  Annars är tillvaron bra och jag har det mycket bra.
  Tappa tråden lite där tror jag?

  Never mind, jag är tillbaka mina kära läsare... jag är tillbaka!

  Cheers!!

  Bringing Metal To The Children...

   

  Zakk Wylde
   avslöjar nu sina planer att släppa en bok "Bringing Metal To The Children" i sammarbete med HarperCollins Publishers.

  Vi får följa mannen genom hans resande i heavy metal turnerande i en fantastisk resa, vi får veta vad som verkligen händer bakom rutorna på  turnébussen och backstage dörrarna.

  Vi får också njuta av färdplanen för framgång i musikbranschen, planera turer och exklusiva tips för den blivande "metal musikern", liksom de bästa metoderna för att överleva en mosh pit och planer för hur du ställer in en skjutbana i en turnébuss.

  Denna kan nog innehålla en del kul läsning tror jag.

  För inköptställe rekomenderar jag följande.

  Cheers!!

  Något För Kaffeälskare?...

   

  Att Rob Zombie har många stängar på sin lyra kanske inte var någon nyhet?
  Nu har han tagit detta yttligare ett steg genom att lansera sitt eget kaffe till oss där ute.

    

  French Roast Organic
  och Peru Organic heter dom två smakerna som han börjat med.
  1 lb. bags for $13.99 each. (plus shipping and handling).

  Personligen är jag inte mycket för kaffe, men detta skulle absolut kanske kunna få mig att dricka mer, eller i alla fall beställa för sakens skull.

  Vad säger du?
  Gillar ni kaffe och är detta då något för dig?

  Cheers!!

  Sebastian Bach Är Singel...

   

  För några dagar sedan släppte Sebastian Bach att han skilt sig från sin fru Maria på sin Facebooksida.

   
  "For the record, my wife [Maria] and I have decided to separate. In all but every way, we have actually been separated since last April. We have tried to work things out for the sake of our family, but it has become apparent that our differences at this point are irreconcilable. In 2011 we go our separate ways."

     

  Ja tråkigt är det väl så klart, men dom verkar ju ändå vara vänner?
  Och i och med detta borde väl varje kvinnas våta dröm vara sann?

  Happy hunting och good luck vill jag önska er alla rock brudar och övriga som kan tänkas ge sig ut på jakt efter denna man?!

  Cheers!!

  Tänd Ett Ljus...

   

  "Make all your true Norwegian black metal fantasies come true with this black candle shaped as a Norwegian stave church.
  Church burning was a favourite past-time of the black metal scene in Norway in the nineties.
  Now you can take part in this tradition without the danger of getting caught.
  "
  http://epla.no/handlaget/produkter/124199/#main_image

    

  Hur mycket Black Metal är inte detta på en skala?
  Precis och coolt också, absolut en sak jag skulle vilja ha här hemma!

  Vad säger ni?

  Cheers!!

  Bye Bye Bitch Bye Bye...

   

  Dom brukar säga att när det börjar ett nytt år så kommer en förändring?!
  Detta har jag tagit till mig i år och där med ändrat lite små saker på bloggen, det är kanske inte så mycket förändring men än dock en sådan.

  Den strösta är nog att jag bytt ut "pressbilden" samt gjort den "klickbar" på ett sätt som jag inte sett på någon annan blogg!

   

  Bilderna är inte gjorda av mig även om jag kan och älskar att jobba i Photoshop som ni säkert redan vet?
  Anledningen till att jag "anlita" annat folk till detta är den samma som när jag fick den nya designen av Sheriilyn en gång i tiden.

  Jag ville inte ta bort mitt fokus från mitt skrivande utan köra till 100% vilket jag lyckades med ganska bra.
  Hur som helst den övre bilden är gjord av ingen annan än Last Exit To Nowhere, med lätta ändringar av mig.
   
   

  Den andra bilden som då poppar upp är gjord av Kreem, bägge är väldigt trevliga killar som dessutom bloggar, något som man sällan skådar (killar som bloggar alltså).

  Sen har jag också lagt till:
  Klickar man på dessa så kommer man till min grupp och sida för bloggen på Facebook, där händer det faktiskt att jag släpper nyheter och annat skoj innan det når ut till bloggen.

  Dessa två bilder är gjorda av mig, och jag tror också att man måste vara inloggad på Facebook för att komma direkt in till sidorna i fråga.  Annars kan man ju alltid som vanligt följa mina äventyr via Bloglovin också!
  Även denna bild är gjord av mig.

  Så nu kan vi med andra ord börja året med denan förändring, dom övriga små förändringar får ni allt leta och upptäcka själva :)

  Tack som fan till både Last Exit To Nowhere och Kreem!

  Cheers!!

  Iám Back...

  "I can't explain the pain that I've found
  Like a blind man,like a child
  I am searching for a sign from you to save me from the night.
  "


   

  Då var dagen här för min återkomst i bloggsfären efter en lång och skön paus, lite väl skön kanske?
  Vad har jag gjort?

  Förutom alla äventyr som jag och Kevin varit på så vet jag inte riktigt.
  Är rätt mycket, men ska försöka sammanfatta.

  Innan vi börjar så måste jag säga också att jag är grymt impad av alla andras sammanfattningar och bilder över året som varit.
  Själv är jag ganska usel på sånt känns det som...


   
  Tror vi börjar med julen och på bilderna ser ni den fina julgranen, samt Kevins samlade paket som han fick.
  Det var en trevlig tillställning som bjöd på gott sällskap samt mat så klart, det hela ägde rum hemma hos farsan.


   Världens bästa kille har blivit ett år äldre och det firades med pompa och ståt så klart, ja det är Kevin jag talar om så klart.
  Ännu mer klappar vart det där med, här är en av dom... En sån där paperjam som är lite kul, spelar låtarna: Blitzkreig Bop, You Really Got Me och Godzilla.


     På nyåret åt vi lite extra gott och hade det allmänt mysigt, vi åkte också ner till stan för att kolla fyrverkerier, det är alltid en hit.
  Kanske imponerande julpyntande har det varit runt om i staden med som ni ser.
  Mysigt värre.


    Vi har varit och kollat på Megamind i 3D, sedan har vi (jag) byggt lego och andra roliga saker så klart.
  Det var en bra avslutning på året och nu blickar jag framåt mot det nya.

  Det var min sammanfattning av min ledighet skulle jag tro?!
  Hoppas ni haft det minst lika bra som jag så klart.

  Om det kommer en sammanfattning av året vet jag inte än, troligen inte för som sagt är jag grymt dålig på sånt.
  Och sen är ni säkert feedup med sådana då nästan alla bloggar som jag läser har kört en eller flera.

  Jag blickar framåt och kör på i gammal god stil med denna mjukstart.

  Cheers!!

  RSS 2.0 Feedburner Blogflux RSS Subscribe

  Pokerstars


  Pokerstars


  Pokerstars VIP Sida


  The Crash - Norrköpings Hårdrocksförening.


  Festivalphoto.

  Metal Mansion - A social network by metalheads for metalheads.


  Rockmässan.se


  Discshop.se - DVD, Blu-ray, Film, Spel, Musik-DVD, Godis, Posters & Prylar


  inkClub - Bläckpatroner l Bläckpatroner, toner & fotopapper.

  Translate My Blog
  Thanks!! Crucified Barbara Sabaton Lions Share Decadence Twins Crew Nightrage Sister Sin Fatal Smile
  Black Barrel Smoke
  Mia Klose
  Godhate
  Jungle Rot
  The Generals

  Till Sheriilyn