Min Banner

En Annan Variant En Mindre Variant Bloglovin Ikon

American History X...

 

American History X
 är nog en sådan där film dom flesta känner till och har dessutom sett, filmens budskap och starka scener är det nog ingen som glömmer när man väl sett den.
Att sedan både Edward Norton och Edward Furlong gör två kanon roller i filmen och jag svär dom skulle fan lika gärna kunna vara bröder, så övertygande är det.
Så klart innehåller filmen flera skådespelar talanger som t.ex: Fairuza Balk, Elliott Gould och Ethan Suplee för att bara nämna några.

Filmen i sig handlar om Bröderna Derek (Edward Norton) och Danny (Edward Furlong) som mister sin far i ett skottdrama med svarta inblandade, sorgen och hatet från denna förlust driver Derek till en nynazistisk rörelse där han snabbt stiger i graderna.
Lillebror Danny följer sin bror, men efter ytterligare ett skottdrama med dödlig utgång en sen kväll utanför deras hus, det är även här han använder övervåld mot en av dom inblandade då han lägger hans huvud mot en trottoarkant och stampar till hamnar Derek i fängelse.
Detta är väl kanske bara en av dessa starka scener som jag nämnde förut.
Under sin tid i fängelse inser Derek att han valt fel väg, och när han efter tre år friges vill han rädda sin lillebror som nu mer eller mindre tagit över hans plats i den nynazistiska rörelsen.

Värt att nämna är också att inne i fängelset gäller inte svart mot vit längre som ute på gatan, Derek får lära sig den nya rangordningen och blir till och med våldtagen av "sina egna".

     
     

Filmen genomsyras av detta hat och sorg dessa bröder bär på samt budskapet, det är ingen rolig eller komisk historia men den visar nog ändå en bra bild av hur det faktiskt är och kan vara där ute i verkligheten, folk förändras av insikt och vi hade nog alla hoppas på ett lyckligare slut än vad denna filmen bjuder på.

Citat finns det också gott om så jag tar väl ut en del av dom med innan jag avslutar med att du bör se den här filmen även om du aldrig sett den eller sett den 1000 gånger så kommer du ändå bjudas på samma bra film varje gång och man kan inte tröttna på den.

"Bob Sweeney: There was a moment, when I used to blame everything and everyone for all the pain and suffering and vile things that happened to me, that I saw happen to my people. Used to blame everybody. Blamed white people, blamed society, blamed God. I didn't get no answers 'cause I was asking the wrong questions. You have to ask the right questions.
Derek Vinyard: Like what?
Bob Sweeney: Has anything you've done made your life better?
"

"Danny Vinyard: So I guess this is where I tell you what I learned - my conclusion, right? Well, my conclusion is: Hate is baggage. Life's too short to be pissed off all the time. It's just not worth it. Derek says it's always good to end a paper with a quote. He says someone else has already said it best. So if you can't top it, steal from them and go out strong. So I picked a guy I thought you'd like. 'We are not enemies, but friends. We must not be enemies. Though passion may have strained, it must not break our bonds of affection. The mystic chords of memory will swell when again touched, as surely they will be, by the better angels of our nature."

Cheers!!

The NEW Grimgoth Look...

 

Förra gången jag gjorde detta fick jag ganska mycket fina kommentarer och hur bra det var och hur fin jag såg ut.
NU har det skett igen men med andra prylar och lite annan look som sagt.
Ska berätta skillnaden.

1. Inget plattat hår eller skägg.
2. En Rockmerch T-shirt.
3. Svarta pilot brillor.
4. En Jack Daniels Keps.
5. En Motörhead tändare.

Alla prylar går att köpa på Rockmerch! (Handla smart du också!)

Enjoy! 
 Cheers!!

1000...

 

När jag startade den här bloggen för lite mer än ett år sedan (2009-01-25) trodde jag aldrig att jag skulle sitta här idag med 1000 inlägg i bakfikan, än mindre att jag skulle hålla på så här länge som jag gjort.
Men det man inte visste då vet man nu och jag tycker det är lite smått otroligt faktiskt.

Utan er som följer mig via Bloglovin, Ni som besöker random, Ni som kommenterar, Ni som länkar... Utan alla er, skulle jag inte existera alls!

Skulle istället självdött i rännstenen på vägen.
Är evigt tacksam till er alla och det hoppas jag ni vet!

Nog om detta!
Detta skola firas så klart!

Det kommer komma ännu mer Musik, Film, Galena Mördare, Videos och så klart mycket mycket mer Grimgoth!
Vem vet? Kanske vaknar Coverama upp igen?
Dessa galet snygga brudar i Chicks Of Metal?
Eller så händer helt enkelt nya härliga saker, endas framtiden vet... (och dess galena skapare...)

"They mix some DNA, some skin and certain spray
you can watch it on a laser screen
and the fellow's blue and gray
or sometimes pink and green
"

Cheers!!

Reach Out For The Light...

 

Gårdagen var helt perfekt, det var skit varmt väder så efter att jag hämtat Kevin och lämnat grejorna hemma så gick vi till spångan (slang för spårvagn), förövrigt tycker Kevin att det är rätt kul när vi säger så också.
Hur som helst så åkte vi till Netto och det var en spännande och bra butik måste jag säga, ganska bra utbud och billigt, blir absolut att åka dit flera gånger och handla på sig lite.
Medan jag ändå är inne på spårvagnar, visste ni att vi har en arg spårvagn här i stan?
Det har vi, tror det var Kevin som upptäckte den faktiskt då jag inte tänkt på det.
Här se själva vad arg den är:


Efter allt detta så gick vi ut till Folkparken och hängde där, det var fortfarande varmt och grymt väder, var tvungen att sitta rätt mycket i skuggan då jag ansåg att det inte gick att sitta i solen allt för länge för värmen.
Hur som helst efter massor av lek och timmar så gick vi hemmåt och så köpte vi glass på vägen, väl hemma så vart det mat och mys med film.

Ja där har ni det gott folk, så vad händer idag?
Vi får se, vädret är bra idag med och jag har som vanligt hört önskemål om Himpa och Parken så vi får väl se vart och när vi drar i väg.

Verkar vara nått fel på min TV-box och jag ringde och kolla, skulle visst bli kontaktad av dom så får vi se, men jag vet ju hur det är, dom kommer säkert inte höra av sig så jag får ringa dom i morgon ändå.
När man får det åtgärdat är också säkert en fråga som lär dröja om jag känner dessa bolag rätt.
Dock kan det vara bra för jag har tänkt att ringa dom och kolla över lite av mina priser på dom tjänster man har idag och se om man kan få ner vissa kostnader, med detta kan jag alltså nu skrida till verket.

Cheers!!

Dying For An Angel...


Att jag gillar Avantasia är kanske ingen hemlighet, och denna låt är fan bra precis som allt annat med dom så klart!

Cheers!!

Rockmerch...

 

Rockmerch är en officiell merchandise med både snabba leveranser och bra priser, efter en snabb titt på sidan så insåg jag att utbudet var stort och att man skulle kunna lätt bränna lite stålar där.

Förutom detta har jag äran att presentera min nya samarbetspartner för bloggen, förutom att det kommer gynna mig så hoppas vi på att även kunna gynna er läsare på en del spännande sätt, så det är bara att hänga kvar där ute så får vi se vad vi kan bjuda på.
Nu får vi se vad framtiden har att erbjuda då jag ligger fortfarande i lätta förhandlingar om hur allt ska se ut.

Detta är så klart både kul och ett väldigt bra steg i rätt riktning för mig och bloggen så att glädjen är stor är självklar.

Med detta så får ni också tips om en väldigt grym shop!

Cheers!!

Dirty Pictures...

"my ears are deaf to the weakened cries
born my rapture in the final sighs
a state of mind for the killing kind
a fog of death leaving me blind
"

 


Dom säger att jag inte kommer att nå till toppen av berget eller kommer åt frukten av ett träd, alla bara skrattar åt mig.
Jag önskar bara att dom skulle se att vi är produkter av en skruvad värld men ni kommer aldrig kunna tvätta bort mitt leende på mina läppar, kommer aldrig få mig levande.
Ni vet ju ens inte vem jag är innerst inne utan bara sitter där med era falska leenden och dömer efter gamla meriter och skrönor, herregud!
När ska ni vakna upp och inse att det gått herrans massor av år och massvis av förändringar skett?
Jag är här framme och du sitter kvar där borta och tror fortfarande någonstans att vi känner varandra.
Jag bara skrattar åt dig och skålar med dig i vårt glas av vänskap och dricker snabbt upp det för att det ska försvinna.

Så där ja då var det ännu en härligt vecka framför mina fötter och det underbara sommar vädret verkar som tur är hålla i sig vilket är helt underbart för det innebär säkert att jag kan dra ut med mängder av aktiveter med Kevin efter som det är en sån vecka nu.
Aktiv och motiverad vilket behövs nu känns det som, dock har man ju inte legat på latsidan så sätt då det hänt en del runt mig speciellt runt midsommar.

Även här hemma i det tysta sker massor av lite halvspännande saker som jag utelämnar för er, är jag elak nu?
Kanske det, tycker jag är rätt generös ändå med det "privata".
Men händer det mer utvecklingar på det jag yrar om här så får ni så klart veta.

Måste handla hem lite saker har jag kommit på, nu kommer det ju ännu en gång gå åt lite mer här hemma än när jag är själv, dock är ju detta bara positivt så klart utan att gå in mer på mig och mina matvanor from time to time.
Tänkte testa och dra till Netto och kolla läget där då det tydligen ska vara rätt billigt där, inte varit där än så det kan ju vara nice och få kolla in ett nytt ställe som vi får hoppas på att det kommer ge mig det som jag behöver.

"Through the air again our voices whisper
and awake are now our eyes
For too long closed in slumber
but death didn't prove our demise
By ages so dark we've been sculptured
as fragments of stories and tales
As we haunt we are endlessly captured
and shrouded in the wind that here wails

Hear the choirs
Was it the wind that brought back their cries?
Forged in blood and tragedy
Dark were the thorns of crimson death
"

Cheers!!  

Trashfest Till Sverige...

 

Känns kanske lite udda nu när vi är mitt uppe i sommaren, men det är väl klart att vi måste ha något att se fram i mot i vinter också, eller hur!?
Den 8 december står trashmetal-banden Kreator, Exodus, Death Angel och Suicidal AngelsDebaser Medis scen i Stockholm.
Tyska Kreator sågs senast på Metaltown i Göteborg medan Death Angel, från Kalifornien, uppträdde på Sweden Rock Festival, efter som jag inte kunde vara på nått av dom tillställningarna så blir jag extra glad nu när man alltså kanske får en chans till att se dessa trashgudar live.

Cheers!!


Malevolent Creation´s Nya Platta...

 

Malevolent Creation är ett dödsmetal band som kommer från Buffalo, New York som grundades runt 1987 och varit aktiva sedan dess.
Nu kommer dom släppa sin elfte platta i ordningen vid namn "Invidious Dominion" som kommer släppas den 24 Augusti i Norra Armerika och 27 Augusti i Europa via bolaget Nuclear Blast Records.Låtlistan:

1. United Hate
2. Conflict Finalized
3. Slaughterhouse
4. Compulsive Face Breaker
5. Lead Spitter
6. Target Rich Environment
7. Antagonized
8. Born Again Hard
9. Corruptor
10. Invidious Dominion

Detta ser man så klart fram i mot.

Cheers!!


Fractured...

"Då kommer Halta Lotta hem till mej
med rösten fylld av gråt
och snyftar, vem i hela världen kan man lita på?
"

 

Det var mycket skönt med en vilodag igår och det kändes som Söndag och idag känns det som det är Måndag, fan va jobbigt det är när det blir så tycker jag.
Men får försöka jobba in i skallen hur det är.

Fick också ett skönt Kevin citat via sms med: "Ja ska minsan hitta dig fluga och smälla till dig så du inte hittar hem".

Kollade genom min kamera från Midsommar också och det var inte så jätte många kort men ändå skulle man säkert kunna bjuda på några av dom, men jag struntar i det utan sparar på det, ni får ju ändå rätt mycket underhållning i bloggen ändå så.

Dagen får vi se hur man ska slå ihjäl då det är lite sån dag idag med, sen är det rätt fint väder ute också så man kanske skulle uttnyttja det med liksom, passa på.
Frågan är bara vad liksom, gå ut lite random så där känns lite siså där, vill nog ha ett mål i så fall.
Ska ut och handla snart så det kanske får räcka som mål.

Nej jag vet att detta är tråkigt men jag tappa tråden och har för mycket i huvudet just nu för att kunna ge er kvalitet saker som ni är vana med, som jag sa förut, ni får nog så mycket annan underhållning i bloggen så ni överlever nog ändå.

Ha nu en härlig Söndag mina kära läsare, för det ska jag ha.

Cheers!!

Blind Guardian´s Nya Platta...

 

Blind Guardian
 kommer den 30.07.2010 släppa sitt album vid namn "At The Edge Of Time" via Nuclear Blast, men för den som inte orkar vänta så kan man redan nu lyssna på sampels från skivan.1. Sacred Worlds
2. Tanelorn
3. Road Of No Release
4. Ride Into Obsession
5. Curse My Name
6. Valkyries
7. Control The Divine
8. War Of The Thrones
9. A Voice In The Dark
10. Wheel Of Time

Bonus CD
1 Sacred Worlds (Pre-Production Version)        
2 Wheel Of Time (Orchestral Version)             
3 You're The Voice (John Farnham Cover) (Radio Edit)                  
4 Tanelorn (Into The Void) - Demo                
5 Curse My Name - Demo                           
6 A Voice In The Dark - Demo                     


30 sekunders samples av alla spår och jag måste säga att detta låter precis som det ska när man snackar Blind Guardian.
Något att se fram i mot så klart.

Cheers!!

Whiskey Lullaby...

 

2010-06-22 gjorde jag ett inlägg med samma titel som detta, har nästan alltid i min blogg historia kört med låttitlar för mina inlägg och så även denna gång, dock var det väldigt många som kommenterade och sa att dom kände igen låten och tycker den är bra.

Så för er andra tänkte jag därför bjuda på låten så får ni själva avgöra eller få lite örongodis helt enkelt!!

Cheers!!

Twice The Fun...

 

Så där ja, då överlevde man en Midsommar till då och det var väl inte så blodigt det där tycker jag, jäkla skönt att regnet höll sig borta i alla fall.
Jag var hela tiden hos min granne och umgicks till dom skulle dra tror jag, dom skulle ut till himpa och sitta där ett tag och då passa jag på att dra till Lejongropen i stället då jag visste att en del av mina polare satt där.
Och planen var väl egentligen att kanske inte stanna så länge utan återgå till grannen typ, men jag hade så snuskigt trevligt så jag vart kvar till den graden till och med så jag gick med ut på korgen, det var riktigt onödigt kände jag, förövrigt är det ta mig fan det sista gången jag drar dit då det är fan så tråkigt och dyrt där.
Bojkottningen är på!

Så vad gör man idag då?
Har ingen susning, men det blir lungnt i alla fall, bara bura in mig hela dagen tror jag, måste vila min stackars hals får vi skylla på, jag låter ju som en kraxande kråka men det stoppar mig inte från att prata endå.
Hur som helst så orkar jag nog inte sitta här nu mer och försöka vara kreativ för att endå bara fylla ut med massa ord i meningar.

Ska äta gott och unna mig nått litet extra känns det som.


Cheers!! 

Bring Me The Night...Då var det så dags för mitt Fredagstema och jag är här med redo att ta an natten och alla dess utmaningar.
Bara sluta ögonen en sekund och låta musiken överta dig till den grad du längre inte kan stå still längre!

Vi ses i dimman!

Cheers!!

Kills The Reason...

"Make me understand the way you control this
 Every time I'm tramples by forces
 That create this maze - I go insane!
 Shapeless dreams flooding my mind
 I can distinguish light - Beyond the chaos
 But when I think I'm reaching the sky
 It leaves me paralysed - disorder appears again
"

 

Som ni ser på bilden så är det Kevins gitarr som ligger på golvet med strängarna hej vilt, stränghållaren gick av då den är av plast, letat hemma efter bra plastbitar utan resultat så man kan laga, men sen kom jag på att en metal platta vore nog bättre?
Nu gäller det bara att hitta en sådan, och sen undrar jag också va Kevin ska säga eller göra när han ser det hela!

Kan inte vara lätt att ha en pappa som är lätt otursförföljd!
Och ändå så har jag ju druckit Jinx för att häva det hela, nä fan också!

Jaha dagen efter igår frågade ni om?
Som ni säkert såg så kom jag hem vid 02:25:37 (innan egentligen) och satte mig i dimmans rus framför datorn och tyckte att det var ide att uppdatera bloggen bland annat.
Då hade jag varit hos grannen och druckit öl.

Jag skulle bara ner och kolla för dagen idag men när jag kom in där satt det en del folk där och så vart jag välkommnad och fick en öl i handen, resten är historia.
Fick dessutom dricka dom där Norrlands Guld på flaska med skruvkork, ni vet?
Dom där på reklamen!

Hur som helst var allt bra som fan!
Och vi gick visst ut en sväng, det var härliga tider strålande tider.
Men det verkar vara rätt dött i stan?
Vad beror detta på?


SÅ var det ja! Midsommar!

Planen är att göra samma sak som igår med omväxlingar och kanske andra äventyr!
Nä nu har jag vart här för länge!

Glad Midsommar!

Cheers!!

Dagen Efter Igår...


God morgon/God Kväll/God natt eller hur du vill ha det era bakfulla/nyktra vänner som kan tänkas läsa detta.
Bara för er släpper jag denna speciella verison av Lars Demian med låten Dagen efter igår men vill ni ha orginal får ni början här och tänk:

Texten!
För er lata!
KLICKA HÄR!


Cheers!!

Bilder Från Förra Helgen...

 

Då jag äntligen fått igång min dator så tänkte jag fira det hela med att slänga ut lite bilder från min helg ute hos Farsan, kommer också bjuda på en bild tagen i från veckan på Kevin.

Då kör vi.Farsans hemmabyggda grillbord, vart lite impad där, träskivan hade han tydligen pusslat ihop också själv, han sa att han sett en liknande på rusta eller var det nu var för 1500:- om jag minns rätt.
Hans byggnadskostnad skulle jag visst tala tyst om så ja.Efter mat och massor av sol och annan aktivetet vart jag visst lite groggy.
Inte lätt att vara ute i lantluften för en betong kille som jag.Kvällspromenad, nu låter jag bilden tala för sig själv.

  

När denna gick förbi utanför så är väl det klart man är där med kameran samt hälsar på den lilla skapelsen.Ute på promenad igen och då fick jag syn på två rådjur som sprang omkring, snabbt upp med kameran.
Voila!!Medan Kevin ändå hade framme gitarren så passa jag på att lära han lite poser, kanske hans blick vilar på sin framtida idol Ozzy?
(Pappas lilla rockstar)

Ja nu undrar ni vart alla härliga kort på mig är kanske?
Det blir tyvärr inga då jag aldrig stog framför kameran och hade den rätt mycket i fickan, som sagt så tog jag det bara lungt och bara slappa.

Hoppas dessa duger gott, och misströsta inte!
Det kommer kort på mig med inom en snar framtid.

Cheers!!

Aeon´s Nya Platta...

 

Aeon
 är kanske som bekant ett dödsmetal band som alltid levererat hård och brutal metal, när dom då meddelar att dom släppt nytt album vid namn "Path Of Fire" den 2010-05-25 i USA och 2010-05-21/24 Europa via bolaget Metalblade Records blir jag så klart glad.1. Forgiveness Denied
2. Kill Them All
3. Inheritance
4. Abomination To God
5. Total Kristus Inversus
6. Of Fire
7. I Will Burn
8. Suffer The Soul
9. The Sacrament
10. Liar In The Name Of God
11. God Of War
Aeon - Forgiveness Denied

Cheers!! 

Metal...

"You can't kill the metal
The metal will live on
Punk-Rock tried to kill the metal
But they failed, as they were smite to the ground
New-wave tried to kill the metal
But they failed, as they were striken down to the ground
Grunge tried to kill the metal Ha,hahahahaha
They failed, as they were thrown to the ground
"

 

Skam den som ger sig heter det och det har jag nu bevisat lite yttligare en gång då jag just nu i skrivandes stund sitter framför min dator som jag haft problem med, hoppas att jag kommer slippa mer problem nu för nu orkar jag inte mer, dock lyckades jag ställa till det med en annan disk där alla mina backups ligger på och det smärtar som fan ska ni veta.
Får se vad datorbutiken säger om det hela annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, lite ligger på en annan disk men inte alls i samma mängd osv. ja ni fattar säkert!

Fördelen är väl att jag nu kan installera Photoshop och tömma kameran och bjuda på dessa omtalade bilder jag yrat om tidigare.

Vill tacka alla ni som uppmuntrat mig med fina och tipsande kommentarer under denna tid så klart, kanske ni ens inte märk nått skillnad då jag lyckats hålla bloggen bra uppdaterad ändå?

För er som inte visste det så är det en av grundstenarna för denna blogg, att alltid försöka vara uppdaterad med nått nytt att läsa för er, en grej jag försökt att efterleva i bästa möjliga mån.
Jag bryr mig om min blogg och er läsare.
Den är som mitt lilla hjärteprojekt kan man säga.

Torsdag som det är idag är ju som man kallar dagen innan...
...Midsommar.
Planen som jag gjort ligger kvar, dock fick jag nys om en annan grej som man kanske skulle kolla till om det blir tillfälle, kan nog vara skoj tror jag.

Annars är jag nu också skapligt laddad bara jag får släppa alla dom tråkiga dator strul grejorna som stört min tillvaro nog nu, wish me luck.

Mot oändligheten och vidare...

Cheers!! 

Interment's Debut Album...

 
 

Interment är ett band som suveränt framför den mörka och smutsiga svenska gamla dödsskolan och i och med att dom nu kommer släppa sin debut så finns ett spår ute, "Night Of The Undead" heter låten som går att lyssna på via Pulverised Records Myspace och den kommer vara med på albumet vid namn "Into The Crypts Of Blasphemy".
Datumen är 2 augusti europa och 31 augusti för nordamerika och släpps via Pulverised Records.

1) Eternal Darkness
2) Torn From The Grave
3) Dreaming In Dead
4) Stench Of Flesh
5) Where Death Will Increase
6) Sacrificial Torment
7) Night Of The Undead
8) Morbid Death
9) The Pestilence

Interment Lineup:
Johan Jansson (Demonical, ex-Centinex) - Sång / Gitarr
John Forsberg - Gitarr
Martin Schulman (Demonical, ex-Centinex)- Bas
Kennet Englund (ex-Centinex, ex-Dellamorte) - Trummor

Cheers!!

Vince Neil´s Tattoos & Tequila...

 

Den legendariska Mötley Crüe sångaren Vince Neil är tillbaka med sitt första soloalbum på 15 år som heter "Tattoos & Tequila".
Albumet innehåller två egna låtar och några av hans favorit covers genom åren, dom låtarna som gjort han till den han är idag - en musikalisk självbiografi om du så vill.

Dom inflytelserika covers är bland annat: “No Feelings” (Sex Pistols), “Nobody’s Fault” (Aerosmith), “Bitch Is Back” (Elton John), “Viva Las Vegas,” (Elvis Presley), “He’s A Whore” (Cheap Trick), “Long Cool Woman” (The Hollies), “Another Piece of Meat” (Scorpions), “Who’ll Stop the Rain” (Creedence Clearwater Revival) och “AC/DC” (The Sweet)."Tattoos & Tequila" och "Another Bad Day" heter låtarna som han gjort själv på albumet som släpptes igår (22 Juni 2010).


Detta gillar jag absolut!

Cheers!!

Hard As A Rock...

"A rollin' rock, electric shock
It gives a lickin' that doesn't stop
She line 'em up, push you 'round
Smokin' rings going 'round and 'round
Her hot potatoes
"

 

Som ni ser på bilden så är jag nu lätt förkyld, har lite ont i halsen och även lite snuva men det hindrar inte mig för det är inte så farligt, bara träligt att ha ont i halsen och hosta då och då men jag överlever nog.

Vädret utanför är soligt och har en klar himmel så jag ska nog gå ut en liten sväng vart efter, vart och hur vet jag inte än men sånt löser sig nog då.
Oron och letande efter lösningar till min dator fortsätter, jäklar vad handikappad man känner sig, bara nått så enkelt som att göra om en bild stoppas, vem orkar paint liksom?
Saknar mitt photoshop, och jag vet ju att det ligger grymma kort på min kamera som jag gärna vill visa upp men då måste dom klippas och fixas till och som sagt: vem orkar paint??

Oj, förlåt glömde helt bort att jag satt och skrev ett inlägg, fastna på nätet ett tag för att kolla in vissa saker.
Inte lätt att bli distraherad av saker som poppar upp här och där så man bara måste kolla det nu, ni känner säkert till känslan?

Hur som helst känns detta som en bra dag och jag kommer försöka göra det bästa av den samt hinna med lite ärenden och samtal på telefonen.
En vanlig dag kan man säga i korta drag alltså.

Midsommar säger dom att det är snart också?
Alla blir hysteriska och bara måste åka bort för att fira en gammal fallus symbol i marken i spöregn (det brukar ofta regna på midsommarafton som ni vet) känns lite over the top även om det i grund och botten är en ganska fin tradition om man går tillbaka i historiken.
Men jag tar det hela med ro och stannar hemma i betongen för att antagligen fira lite lätt med mina grannar, och det var ju ett tag sedan man träffa dom nu så det kan ju vara läge, att dom nyligen varit nere i tyskland och shoppat har absolut inget med saken att göra så klart.

Cheers!!

Ozzy Förvandlas I Ny Video...


Jonas Åkerlund har gjort Ozzy Osbournes nya video till låten "Scream".
I låten får vi se han som både spindel och råtta för att avsluta med klassikern fladdermus.
Ozzy är ju också känd för att bitit av huvudet på en fladdermus på scenen och man kan ju undra om detta låg som inspiration till det hela?

Cheers!!

Imperial State Electric...

 

Det är knappast någon nyhet nu att Nicke Andersson startat ett band vid namn Imperial State Electric och att dom debuterat med den självbetitlade skivan som släpptes den 28 Maj.1. A Holiday From My Vacation
2. Lord Knows I Know That It Ain't Right
3. Resign
4. Throwing Stones
5. I'll Let You Down
6. I Got All Day Long
7. Lee Anne
8. Deja Vu
9. Together In The Darkness
10. Alive
11. Diseased Pieces Of My Heart
12. Redemption's Gone


Här två klipp från när bandet var med i  TV4 - Nyhetsmorgon, "Deja Vu" och "Resign" heter låtarna.
Satan i gatan så bra det är och jag hoppas på en lång framtid för detta band!

Cheers!! 

Dagoba´s Nya Platta...

 

Dagoba
 som är ett franskt metal band kommer den 30:e Augusti att släppa sitt fjärde album i ordningen som kommer att heta "Poseidon" och då deras tidigare album är bra så ser man så klart ifram mot detta släpp.1. 43 17'n / 5 22'e
2. Dead Lion Reef
3. Columnae
4. The Devil's Triangle
5. Degree Zero
6. The Horn Cape
7. Black Smokers (752 Farenheit)
8. Ha Long
9. Shen Lung
10. I Sea Red
11. Theres Blood Offshore
12. Waves Of Doom
 
 

Här kan man njuta av en kort trailer för det kommande albumet och nu blir jag bara mer sugen.

Cheers!!

Whiskey Lullaby...

"She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night
"
 

Jaha, då var man officiellt tillbaka mer eller mindre från pausen här på bloggen, och det känns skönt och pausen var mycket skön så klart.
Om allt hade varit normalt nu så skulle jag sitta vid min andra dator och lägga in spännande kort samt säkert försöka förbereda lite kommande inlägg, men nu sitter jag istället i vardagsrummet på laptopen.
Troligen har mitt nätagg i datorn nu helt gett upp och troligen är det också den som varit boven i dramat för dom fel jag stött på under vägen med.

Kollade med den lokala datorbutiken Alina Systems som jag alltid brukar anlita vid sånna här frågor, och dom vill då ha ca: 6-700kr för ett nytt nätagg och då sätter dom in det också, ett ganska bra pris tycker jag samt att jag vet att det blir ett bra jobb och framför allt snabbt.

Så då var problemet löst eller?
Så långt kan man säga ja men nu till ett problem till, jag har inte så mycket pengar just nu och vet inte om jag kommer få eller ha det heller, fan vad jag hatar att vara fattig.

För er som kanske inte känner mig så där 100% så är det ju så att jag är lätt internetberoende samt att jag har ju massor av andra skojiga saker att göra på och vid min andra dator så klart, det är ju trotts allt min huvud dator så att säga, tur man iaf har laptopen nu så man kan utföra vissa saker på den.

Ska se om jag kan få in lite kort från digitalkameran osv vart efter med.
Allt löser sig nog.

Förutom allt detta som ska fixas så ska jag ringa en del samtal för att reda ut saker och ting samt söka vidare efter ett jobb, det är del nu som händer.
Och allt är inte negativt eller tråkigt så klart utan en ganska rolig grej hände igår, ska försöka få med det vid senare tillfälle så klart.

Cheers!!

Svaren På Frågestunden...


Då var det äntligen dags för mig att besvara era många och spännande frågor.
Det är en del kluriga och roliga som vanligt, man slutar aldrig att förvånas över er fantasi.
Nu kör vi i gång då.

Rebecka
Vad tycker du om bloggen klackarnaitaket som var på Blogawards i höstas?
Svar:
Det är första gången jag hör talas om den så jag har ingen åsikt.

Lady Do Or Die
Drömligg?
Svar:
Oj, svår fråga och jag ser det nog inte så faktiskt utan får förklara så som Motörhead sjunger: "A little fantasy, involving you & me" och "Just one more chance, the horizontal dance".
(Hoppas du fatta nått där)

Har du någon udda/freaky vana?
Svar:
Vet faktiskt inte men skulle jag säga nått så är det väl att jag alltid kollar så ytterdörren är låst.

Favoritblogg?
Svar:
Alla som jag läser och kommenterar, vill inte glömma någon eller rabbla så ni vet nog vilka ni är.
(Är rätt många faktiskt)

Sanibo
Höjdpunkten i sommar?
Svar:
Helt klart Sonisphere, sen alla andra små äventyr som jag hoppas att sommaren kommer att bjuda på.

Vad är något av det roligaste Kevin har slängt ur sig?
Svar: Det är så mycket och som vanligt kommer jag inte på nått direkt nu, men vi har ofta nu rätt roliga diskutioner om att pussa tjejer, och när man berättar att man har pussat tjejer och annat så kollar han stort på mig som det vore nått fel på mig, i bland kan han då slänga ur sig "Va äckligt". Om ett par år så kommer det garanterat låta annorlunda.

Konsert eller festival?
Svar:
Uppskattar bägge lika mycket faktiskt, skulle vilja lägga till spelningar också.

Öl eller JD?
Svar:
Det är samma här faktiskt, kombinera är nog det bästa, länge sedan jag drack JD nu faktiskt.

Om du fick välja: slänga alla din bandtröjor eller din plansch och flaggsamling?
Svar:
Inget av det så klart, skulle inte vilja slänga några samlingar, men här är det väl bara välja och kasta liksom, bägge skulle ta lika hårt, sen skulle jag plocka upp och sno tillbaka där jag kastat det ;)

Michaela
Bästa liveupplevelsen?
Svar:
Judas Priest, Helloween, D.A.D, Entombed, Astral Doors, Abramis Brama, Scorpions, Pink Cream 69, Lake Of Tears, Europe, Nightwish, Blind Guardian, Accept, U.D.O, Motörhead,Styx, Hellfueled, Arch Enemy, DIO, Heaven And Hell, Black Sabbath, Aerosmith, Meat Loaf, Amon Amarth, Dark Tranquillity, Marduk, Backyard Babies, Hardcore Superstars, Falconer, Lion´s Share, Iron Maiden, National Teatern, Dark Funeral, Kiss (Trotts att dom sög get pung var det kul att ha sett dem)  och alla "The Crash" spelningar (Inga spec. band ja kommer på dock, är så många kvällar så) Säkert glömt nått band ändå så.
(Listan är tagen från tidigare frågestunder)
 
Rebecca
Vad för typ av filmer tittar du helst på?
Svar:
Jag gillar dom flesta sorterna, kan lika gärna se en komedi som en skäck till splatter liksom, är rätt öppen så tror jag.

Har du en film du kan rekommendera?
Svar:
Den senaste jag såg tror jag var Zombieland, den var bra. Samt Ninja Assassin och Boncock Saints II även om dom två innehåll viss besvikelse.
Annars får du kolla in mina Filmtips eller Filmspecial.

Favorit tv-serie?
Svar:
Cougar Town, How I Met Your Mother och remaken av V som slutade grymt spännande nu innan sommar uppehållet. Dessa såg jag direkt ett nytt avsnitt kom.

Nämn fem saker du inte skulle klara dig utan.
Svar:
Mat, Vatten, Snus, Kevin, Dator, Internet, och Tv.
Vart visst 7 saker jaja.

Vad dricker du helst?
Svar:
Beror på tillfället men Vatten, Juice, Läsk, Öl och Whiskey. Det var det jag kom på nu.

Favorit matträtt?
Svar:
Just nu är jag grymt sugen på pizza eller hamburgare, men det finns mycket god mat där ute.

Vad läste du på gymnasiet?
Svar:
Energi programmet gren VVS.

Vad jobbar du med nu?
Svar:
Inget.

Lyssnar du på någon annan musik förutom hårdrock?
Svar:
Självklart! Punk och progg sen gjorde jag en lista på lite andra låtar och grupper på bloggen för länge sen, den hittas här. Den har så klart utökas men den ger nog en bra bild ändå.

Petra
Vad kom först: hönan eller ölen?
Svar:
haha, det var en udda fråga! Ölen svarar jag rent spontant, var det rätt?

Clementina
Följde du bröllopet mellan Vickan och Daniel?
Svar:
Såg oroväckande mycket av det på TV faktiskt.

Skulle du vilja ha gift dig med Vickan?
Svar:
Nej det tror jag inte.

Skulle du vilja ha gift dig med Daniel?
Svar:
Nej det tror jag inte.

Är du kär i Madeleine?
Svar:
Nä, men hon är rätt snygg för det.

Har du hånglat med Silvia?
Svar:
Nej.

Tycker du kungen är snygg?
Svar:
Inte speciellt.

Skulle du vilja ha varit på Metaltown?
Svar:
Självklart!

Vart har du varit i helgen?
Svar:
Hos farsan med fru. 

Var du på Vickans bröllop?
Svar:
Nej.

Vad inspirerar dig?
Svar:
Det är så olika, mest saker omkring mig, nätet, tv, musik men även natten och Kevin kan skänka mig den ro jag behöver.

Har du våfflat håret någon gång?
Svar:
Nope.

Använder du hårinpackning ibland?
Svar:
Nej, men har gjort dock inte alls regelbundet.

Hur ofta klipper du dig?
Svar:
Inte alls, självtoppar då och då men jag är väldigt slarvig på den punkten tyvärr.

Dricker du kaffe?
Svar:
Ja, det klarar jag av men det händer typ nästan aldrig. 

Använder du solcremé eller är det mesigt?
Svar:
Nä, men gjorde det en gång på SRF för att inte bli för bränd.

Blir du lätt brun?
Svar:
Ja det har jag fått för mig, iallafall i ansiktet.

Varför använder du inte dina stringbadbyxor längre.....du är ju superhet i dem?
Svar:
Du måste förväxlat mig med Borat.

Kan du simma fjärilssim?
Svar:
Nä.

Vanadesse
Mest överskattade och mest underskattade band?
Svar:
Svåra frågor, men spontant får jag säga Guns N Roses nu med bara Axl kvar, och han är lite för mycket diva för hans eget bästa och sen skulle jag nog säga Crashdiet för jag förstår samtidigt som jag inte gör det vad som är så bra med dom och sen måste ju grabbarna lära sig snacka med media lite bättre, gränsar lite till löjligt ibland.
Finns säkert fler band men kommer inte på några nu.
Underskattade band: Är väl alla okända garageband som inte blivit upptäckta än för jag är säker på att det finns massor av sådana där ute med en vilja och kraft samt musik att backa upp det hela med.

Ditt bästa konsertminne?
Svar:
Det hittar du lite längre upp i inlägget.

Tommy
Ge mig en topp-5-hårdrockslåtar-of-all-time?
Svar:
Number of the beast, Ace of spades, Breaking the law, Heavens on fire och I wanna rock.
I morgon är det säkert fem nya om inte mer ;)

ILoveMandy
Har du någon fetisch? Om inte - vilken extremfetisch skulle du kunna tänka dig att prova på? Skulle du till exempel kunna tänka dig att ligga med ett löv om du visste att ditt drömligg tänder på det?
Svar:
Är rätt öppen så skulle jag tror och villig att testa det mesta inom vissa gränser så klart och om mitt drömligg skulle vilja se mig testa ett löv så kanske jag skulle det?
Misstänker att hon ställer upp på det jag vill så då är det väl lite ge och ta.
Mer specifica saker eller liknande är nog inget jag skulle skriva här på bloggen.

Vad är mest hårdrock over all?
Svar:
 Svårt att svara på så där faktiskt, det viktiga är att du är dig själv ovasett om du är kostymklädd och korthårig så som typisk hårdrocks look, har man musiken i blodet så har man det liksom, inget som säger vad som är rätt eller fel tycker jag, man vet om man är hårdrock eller inte ovasett vad andra tycker eller tänker samt säger. Blir bara löjligt att säga "Du är eller inte hårdrock" för man vet aldrig vem människan är framför en, detta gäller i så många andra fall också än just detta. 

Så där det var alla frågor och svar och jag vill ännu en gång tacka alla som aktivera sig i detta, det var roligt som vanligt.
Får se när och om det händer igen, brukar ju inte köras för ofta.

Vill också samtidigt informera alla att bloggen kommer försöka efter bästa mån köras som vanligt men jag har ännu en gång drabbas av lite datorproblem tyvärr så jag hoppas ni har lite överseende med detta och vi hoppas på att kunna lösa detta så fort som möjligt så klart.

Var det någon som känner att dom missa det hela och vill komma med frågor i efterhand så går det så klart bra.

Cheer!!

Frågestund Med Grimgoth...

 

Tyckte att det var dags för en liten frågestund här på min härliga blogg, detta fenomen är inte nytt då det varit med förr i bloggen så klart!

Dags att gnugga hjärncellerna igen!

Sist jag körde detta jippo var 2009-12-30 och massor har så klart hänt under den tiden och då man fått en del nya läsare och besökare så kanske det är mest roligt för dom även om er gamla inbitna besökare är lika välkomna att ställa mig mot väggen med kluriga eller roliga frågor.
Kan det vara nått du verkligen undrat över under denna tiden?

Då så ta chansen nu och fråga på om allt mellan himmel och helvete!
Jag är inte känd för mina pauser här i bloggen, men nu kommer jag ta en, där med får ni massor av tid att aktivera er i denna frågestund.
Ni har hela helgen på er!
(Under tiden är bloggen modererad)

Cheers!!

Ted Bundy...

 

Theodore Robert "Ted" Bundy
(född Theodore Robert Cowell) var en amerikansk seriemördare aktiv mellan 1973 och 1978.
Efter mer än ett decennium av förnekelse erkände han till slut över 30 mord, men det verkliga antalet har förblivit okänt, den allmänna uppskattningen sträcker sig till 35 mord och andra siffror varierar mellan 26 till 100.
Det typiska tillvägagångssätt var att offren oftast slogs ner med en påk och sedan vart strypta till döds även våldtäkt och nekrofili utövades ofta på offren.

Hur började det hela då?

Bundy adopterades efter att hans moder fött honom, och hans fader var okänt även om modern själv påstog att hon blivit förförd av en krigsveteran vid namn Jack Worthington, något som hans morföräldrar inte trodde på utan misstänkte hennes våldsamma far Samuel Cowell.
Morföräldrarna sa han var deras son och att hans riktiga mamma i själva verket var hans storasyster allt för att undvika att han skulle få en social stämpel.
Under hans uppväxt trodde han så klart att så var fallet och lär även ha avgudat sin morfar även om han hade ett våldsamma temperament och ständiga vredesutbrott.

Efter en flytt till Tacoma, Washington som skedde med hans mamma till några släktingar så träffade hans mamma en man vid namn Johnny Culpepper Bundy som hon senare gifte sig med och senare fick han fyra syskon som han ofta satt barnvakt åt, trotts att Johnny försökte få kontakt med Ted genom utflykter och andra far och son-aktiviteter så föraktade han honom samt resten av Bundy släktet och gjorde även klart för han att han trivdes bäst själv.

Ted var en mycket begåvad elev under tiden på Woodrow Wilson High School och han ansågs överbegåvad med ett IQ på 124, under gymnasieåren och tidiga högskoleåren var Bundy mycket blyg och inåtvänd något som han själv senare förklarar med att han var oförmögen att förstå socialt samspel vilket bromsade hans sociala utveckling.
Under åren så lyckades han lära sig att låssas att vara socialt aktiv men egentligen hade han ingen som helst känsla hur man kommer överens med folk.

Redan som tonåring besökte han olika bibliotek efter detektivtidningar och kriminalböcker, mest fokuserad på det som beskrev sexuellt våld och de som visade bilder av döda människor och våldtäkter, då hade han också tagit ett steg närmare sin kriminella framtid då han var en kleptoman och snattare.

Efter lite mer flyttar samt små jobb och studier så inledde han ett förhållande med "Stephanie Brooks" (en pseudonym) som efter en flytt till Kalifornien avslutades pga hans omogenhet och brist på ambition.
Efter depression på grund av separationen så bestämmer han sig för att besöka sitt barndomshem i Burlington där det även sägs att han får reda om sanningen om vem hans riktiga far är, oklart hur denna upptäckt påverkade honom emotionellt, så började han efter det visa ett större förakt för Johnny Bundy, upptäckten gjorde Bundy mer dominant och målinriktad.

Många "Bundyexperter" tror att Bundy begick sitt första mord som tonåring.
Ann Marie Burr, en åttaårig flicka från Tacoma, försvann från sitt rum en sommarnatt 1961, då var Bundy 14 år, ett mord som han alltid förnekat.
Han påstår själv att han gjorde sitt första kidnappningsförsök år 1969 och antydde att hans första mord ägt rum någon gång 1972, dock säger en psykiater som lär ha intervjuat han att han mördade två kvinnor medan han var med familjen i Philadelphia 1969.
Man kan dock konstatera att hans tidigaste mord begicks 1974, han var då 27 år.

Och här följer en hel del mord kan man säga eller försök, ofta var det yngre tjejer som han lurade med sin gipsade arm och bad dom om hjälp med att bära in saker i hans gula Volkswagenbubbla.
14 juli 1974 kulminerade hans mordraseri då han mitt på ljusa dagen kidnappade Janice Ott och Denise Naslund från Lake Sammamish State Park i Issaquah, Washington.

Vad var det så som efter en lång tid fick honom på fall?

Efter att ha vägrat stanna i en poliskontroll så stoppas han och bilden genomsöks och då hittas två skidmasker en som var gjord av strumpbyxor, kofot, handbojor, soppåsar, en isklyvare och andra föremål som polisen trodde var inbrottsverktyg.
Bundy påstår under förhör att masken är för skidåkning och hade hittat handbojorna i en container, Jerry Thompson som var kriminalinspektör lyckas dock förknippa Bundys Volkswagen med utredningen om kidnappningen av DaRonch och de andra försvunna flickorna och genomsöker där efter hans lägenhet då man hittar bland annat en broschyr över olika skidområden i Colorado som dessutom innehåller vissa markeringar på platser där två av hans offer försvunnit, Caryn Campbell och Debby Kent.
Efter vittnesidentifiering och en veckas rättegång, den 1 mars 1976, fälldes Bundy för kidnappningen av Carol DaRonch och dömdes till 15 år i Utah State Prison.

Under sin tid i fängelse så lyckades han också fly vid flertal tillfällen för att bara vara ute i det fria en kortare tid men även längre tid var han ute och kunde där med begå yttligare mord, det sista offret vart Kimberly Leach som vid tillfället var bara 12 år.
Efter att ha stulit en bil och ger han sig ut på vägarna igen så den 15 februari 1978 strax efter 13:00 stoppades Bundy av poliskonstapel David Lee och blir övermannad efter ett visst tumult, och när han greps lär han ha sagt: "Jag önskar att du hade dödat mig".

Klockan 07:06 lokal tid den 24 Januari 1989 avrättades Ted Bundy i elektriska stolen i Florida State Prison i Starke, Florida.

För er som vill ta reda mer om denna man så finns en del film:
The Deliberate Stranger, Ted Bundy, The Stranger Beside Me (2003), The Stranger Beside Me (1995), Bundy: An American Icon.

Även låten "Murder Dividead" med gruppen Edge Of Sanity handlar om denna man och i låten finns samplingar från filmen Ted Bundy.

Som avslutning väljer jag lite citat från just den filmen:

"I don't wanna die, I'm not gonna lie to you. I admit that. And I'm not asking for clemency, I'm not asking for forgiveness. I'm not asking for sympathy. I know they're gonna kill me sooner or later... you don't need to worry about that, but... there's a lot of crimes I can solve, if the state can just see fit to let me live for two or three years longer, I mean... Look, I know I'm not like other people, I know I can't... feel sympathy for other people. But I'm still human"

"And then I cut her head off with a hack saw and I took it home with me"

"I mean there's so much more to me than this guy that goes around doin' those crazy things... So much more."

Cheers!!

Life Won't Wait...

"I love the way you feel, when I'm inside"

 

I går var det som sagt toppen väder ute och detta innebär att Kevin och jag drog till Himpa och badade och där med är premiär doppet även gjort för mig.
Som vanligt var det skojigt och skönt att vara där och jag undrar vart tiden tar vägen där, vi var säkert där hur länge som helst.

Väl hemma vart det mys i soffan med film för att slappna av lite och landa, kan meddela att jag var skapligt trött efter denna dag och kröp ner i sängen tidigare än vanligt.
Och idag blir det säkert nya spännande äventyr så klart, inte riktigt klart var än bara men den som lever får se.

Härligt att en del av er minns "Crimestory" precis som jag, undrar om man kan få tag i det någonstans?
Vore fan kul att se den serien igen.

Funderar lite på vad jag ska fortsätta att skriva om nu?
Jag är lite torrlagd på såna idéer nu känns det som, allt annat flyter ju på som det bör dock känner jag att jag borde växla till filmens värld då det finns grymma saker att skriva om där med, har snöat in mig lite i musikvärlden nu då det hänt en del spännande där men hoppas på att kunna växla som sagt.

Vilket uppskattar ni läsare mest?
Musiken eller Filmerna? Är det kanske dött lopp?

Cheers!!

Crimestory...

 

Är det någon där ute som minns med mig?
Denna underbara serie, fan va länge sen det var jag såg den, minns den som bra och nästan varje gång jag hör låten som serien började med så minns jag igen.

För er som vill veta mer av serien kan ju kolla Wikipedia eller IMBD, nu vill jag bara minnas!

     
 

Nostalgi!

Cheers!!

Morphine...

"And when I'll crawl across the floor
You'll raise my hand, last chance, no more
And you will not let me die
Better get it right first time
"
 

Gårdagen var mycket trevlig och på kvällen var det grill/avslutningsfest på Kevins dagis och det bjöds på grymt god mat och lite roliga lekar.
Väl hemma var klockan rätt mycket så då vart det bara lite soffhäng och mys, idag får vi se hur planerna kommer bli och vädret framför allt.
Kanske det blir Himpa eller så hittar vi på nått helt annat det är liksom sånt som märks som sagt senare på dagen.

Jag är så där laddad och uppåt igen, energi kicken jag fått av Kevin fungerar verkligen bra och hans sällskap gör mig lugn och trygg.
Innan vi skulle gå till dagis så kom han och krama mig med orden: "Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig pappa", hjärtat slog en frivolt och smälte samtidigt.

Känns som jag inte har så jätte mycket att skriva idag faktiskt då det inte hänt så jätte mycket utan det hela bara flyter på liksom, dagarna ser rätt lika ut med sin beskärda del av omväxling så klart, tankar och funderingar går i huvudet så man håller sig vid liv och kan också komma fram till saker och ting samt lägga vissa saker bakom sig.

Skärma av och skyglappar på till objekten inte längre påverkar eller existerar.

Får nog vara lite så där tråkig och bara nöja mig med detta kortare inlägg idag faktiskt,

Cheers!!

Balfor´s Nya Platta...

 
 

Balfor
 som är ett black metal band från Ukraina som kommer inom en snar framtid släppa sitt debut album via Pulverised Records vid namn: "Barbaric Blood".

1. From The Ashes (…The Beginning)
2. Behold My Hate!
3. Shadow Of My Raven Wings
4. In A Thunder Of Ancient Glory
5. Pure Barbaric
6. Light's Demise
7. Kingdom's Blood
8. Voices Of Wilderness
9. The Perfect Fire
 

Balfor - In A Thunder Of Ancient Glory (Live)

Detta är en grupp som jag absolut tror blir intressanta att följa och den som vill kan ju alltid kolla in deras Myspace också.

Cheers!!

I'll Let You Down...

"I never wanted you to, no
You said you'd leave but you never did
This time you meant the words you said
and I'll be the one standing with regrets
"

 

Bara man får fundera tillräckligt länge så uppenbarar sig helt plötsligt saker och ting klarare, det hände igår och kanske ni känner igen det också?
Alla små tecken och pusselbitar faller på plats, saker som säkert funnits där hela tiden men du inte upptäckt förens senare och allt blir klart.
Denna måste vi anteckna i den "svarta boken" som ett minne som man kan titta tillbaka på.

Gissa vad det första Kevin sa när jag hämta han på dagis var?
"Pappa, jag vill gå till himpa idag"
Han är så rolig, men det var lite mulet och där med inget vidare väder så vi var hemma och mös med pannkakor samt chips efteråt, detta avnjöts till en del film också.
Idag ville han självklart gå dit med och det är bättre väder idag så det är ingen omöjlighet, dock står lite andra saker på agendan så vi kommer nog inte hinna med det utan det blir andra skojiga saker i stället.

Jag mår som vanligt bra måste jag säga och med den lilla insikt igår så känns allt lite bättre på lite flera plan också, funderade lite på en tanke som återkommer lite då och då med.
"Vart är dom där när man behöver dom"?
Vad exakt jag menar med det är enkelt att beskriva men ändå väljer jag att göra det på detta sätt, vore skojigt att ha igen har jag kommit fram till och är ni skickliga så kan ni säkert läsa mellan raderna här så ni fattar ändå.
(Skratt)

Ska nu lägga energi som alltid på jobb, är ju medlem i div. sajter som man får mail i från så där av blir man tipsad och söker samt har sökt dom av intresse, hoppas dessa fiske linor man lagt ut över havet ger napp snart.
Vore guld värt så klart, under tiden får man roa sig bäst det går med dom små sakerna i livet.

Gjorde en lätt nostalgitripp i bloggen igår också och det är alltid skojigt att göra tycker jag, kolla tillbaka vad och hur man skrev då, även om jag kanske inte hållit på så länge så har jag ändå hunnit med en hel del här.
Råder alla bloggare att göra detta då det är både nyttigt och kul.

Cheers!!
 

Nya Irene Huss-Filmer...

 

Angela Kovács återkommer som kriminalinspektör Irene Huss i sex nya filmer som kommer spelas in i början av Oktober, filmerna bygger på Helene Turstens romaner.

Dom första filmatiseringarna har nått stor framgång på DVD och i tysk tv, sex nya filmer kommer alltså nu spelas in och även Lasse Brandeby och Reuben Sallmander kommer tillbaka.

De redan inspelade sex filmerna kommer att sändas i Kanal 5 under hösten.

Gissa om jag ser fram i mot detta då jag gillar nästan alla typer av svensk kriminaldrama!

Cheers!!


Rattle Your Bones...

"I’m gonna rattle you bones
Girl I’m gonna rattle you bones
Tonight
"
 

Efter helgens små äventyr var det en seg Söndag med inga som helst spännande aktiviteter, bara soff koma läge men ändå känner jag mig jäkligt laddad för veckan som ligger framför mig.
Kanske är det för det äntligen är dags för ännu en Kevin vecka?
Saknat han lite så där extra mycket så det ska bli skönt att få träffa han nu faktiskt, samt att det brukar hända lite mer saker när han finns vid min sida, man blir liksom lite mer aktiverad.

Vädret är ju rätt nice idag så jag kan tänka mig att han vill gå ut lite idag eller liknande, får hoppas att det blir bättre väder nu också i veckan så vi kanske kan dra nått neråt himpa, dags för mitt premiär dopp då också är det planerat.

Annars så kommer allt i mitt liv gå på gammal rutin så att säga, hänga kvar där på kanten och söka vidare efter lösningar och ett jobb i korta drag, vill inte tråka ut er allt för mycket med sånt.
Allt är som det bör där känns det som.

Vill också passa på och tacka alla ni som besöker och kommenterar min blogg dagligen, allt flyter ju liksom bara på så det är lätt att glömma bort.
Men jag är evigt tacksam för er ska ni veta, det är ni som gör det hela värt att fortsätta blogga vidare om spännande saker samt andra saker.
Tack mina underbara kära läsare för att ni finns!

Cheers!!

Black Rivers Nya Video...

 

Black River
 är ett band som innehåller medlemmar från andra kända akter så som: Orion (Behemoth, Vesnia), Daray (Dimmu Borgir), Taff (Rootwater), Kay (ex Neolithic) och Art (Soulburner).

Deras nya album "Black N Roll" släpptes i Europa den 26 Februari och nu kan vi äntligen se videon till en av låtarna (Lucky In Hell).1. Barf Bag
2. Isabel
3. Lucky In Hell
4. Black'n'Roll
5. Breaking The Wall
6. Free Man
7. Too Far Away
8. Loaded Weapon
9. Morphine
10. Like A Bitch
11. Young'n'Drunk


Lite annorlunda musik än vad man kanske skulle väntat sig?

Cheers!!

Disturbed...

 

Disturbed kommer att släppa ett nytt album i höst vid namn "Asylum" och redan nu kan vi tjuvlyssna på en av låtarna från det albumet som heter "Another Way To Die".

 

Även om det är ett lite mer kortare klipp så tycker jag det låter som det bör.

Cheers!! 

Grimgoth @ Jollyrockets (Dag 2)...

 

I går hände det igen och jag ångrar ingenting så klart det var helt klart värt det, och igår hade dom lite DJ nere i källaren samt att dom visade zombie film på dom utspridda TV-apparaterna.

Träffade på lite folk som man känner och inte känner så klart och tror jag ägna alla lite tid, bäst var nog ändå dom vilsna svärtinge grabbarna som man inte sett på år och dag, en av dom visste inte att jag hade barn, bara en sån sak!!

Nä nu får ni titta på bilderna!

 

Visst hade hon rätt när hon sa att det är nått visst med Karlstad brudar!
Värmland i mitt hjärta liksom!
(Hoppas du läser detta nu så du kan lämna en kommentar och tack för i går

 

Två av väggarna nere i källaren, snacka om härlig miljö där man bara går omkring och mår bra, det är som hemma fast bättre!

 

Man behöver aldrig söka kontakt speciellt länge då det finns alltid trevligt folk som man kan prata med, en del kan el (kanel,kanel bulle) också.
(Göteborgs humor samt ordvitsar)

 

Yours truly nere i källaren så klart, och "kyl rummet" med direktluft utifrån är oslagbart när man är där.

Nä det får helt enkelt duga så här, Så nu vet ni vilket ställe som gäller om ni besöker vår vackra stad.
Jollyrockets for the win, hör av er om ni ska dit så kan jag glida ner ;)

Cheers!!

Sathanas Nya Platta...

 
 

Sathanas har just påbörjat inspelningarna med sin nya platta vid namn "La Hora De Lucifer" som kommer släppas senare i år (2010).
Och enligt gitarristen Paul Tucker kommer detta släpp bli bandets mest aggressiva och bästa versionen hittills.Låtlistan:
* Angels Forsaken
* La Hora De Lucifer
* Forged In Eternal Fire
* Engraved In The Book Of Death
* Battle Of Bewitchment
* Darkconjurings
* Hammer Of Demons
* Nocturnal Reign
* Blackest Hate

(Varje region kommer också att ha sin egen exklusiva bonusspår)


Sathanas - Entering The Diabolic Trinity (Album: Entering The Diabolic Trinity)

Cheers!!

Olw´s Nya Smak...

 

När Olw släpper ny smak måste man ju vara framme och testa tycker jag!
Sourcream & Sweet Chili heter denna kombo som dom denna gång tagit fram och frågar du mig i dagsläget så får man leta efter godare chips!

Innehåll:
Potatis, solrosolja, kryddblandning (socker, salt, lökpulver, smakförstärkare (E 621, E 635), majsstärkelse, surhetsreglerande medel (mjölksyra, äppelsyra), arom (från mjölk), örter, kryddor (spiskummin, chili, fänkål), jästpulver,vitlökspulver, färgämne (paprikaextrakt).

Ladies and gentlemen, we have a winner!

Cheers!!

Grimgoth @ Jollyrockets...

 

Igår som sagt kröp det i kroppen, valet stod mellan att vara hemma och tråka i regnet eller gå ut och joina folket som jag visste fanns nere på Jollyrockets.

Drog på mig skinnjackan och yttligare kläder samt kepsen och där med skapade vi vår klassiska "The Grimgoth Look", skulle den fungera denna gång?

Väl där så träffade jag folket och samtalade, träffade även en/flera jag inte sett på 1000år, träffade också han jag sett massor av gånger och frågade varför han aldrig var på The Crash längre så fick jag sälja in det igen i hans huvud (igen).

Hur som helst, nu undrar ni hur det såg ut från kvällen antar jag?
 
"Let it rain
Let it rain
Wash the scales from my eyes
Let it rain
Let it rain
Let me see again...
"
   
   
 
"Bring me my bow of burning gold
Bring me my arrows of desire
I shall not sleep till the clouds unfold
Bring me my chariot of fire
"

Bild1: Anja serverar alltid ölen med ett leende samt showar till det.
Bild2: Inga ord behövdes sägas, vi visste det ändå.
Bild3: ...
Bild4: *@ö+ paparazzi!!
Bild5: "let it rain..."


Bruce Dickinson - Jerusalem

Cheers!!

Shake Me...

 

Då var det dags för mitt Fredagstema... Shake me det bli med Cinderella helt underbar grupp måste jag säga.
Nu skakar vi vidare i våra världar fyllda av glädje, vi ses i dimman!

Cheers!!

Methods Of Mayhem...

 

Methods Of Mayhem är ett band som Tommy Lee skapade vid 1999, då dom nu igen är aktuella med en ny skiva vid namn "A Public Disservice Announcement" så har dom släppt låten "Fight Song" fri för nerladdning ända till Måndag den 14 Juni 2010, så det gäller att skynda!
Albumet kommer att släppas 21 September.1. Drunk Uncle Pete
2. Time Bomb
3. Louder
4. Fight Song
5. Blame
6. Two Ways
7. Talk Me Off The Ledge
8. Only One
9. All I Wanna Do
10. Back To Before
11. Party Instructions
 

Methods Of Mayhem - Fight Song

Detta låter jävligt bra om du frågar mig!!

Cheers!!

Rock-Olga Är Död...

 

Rock-Olga eller Birgit Magnusson som hon egentligen hette avled tyvärr igår (10 juni 2010) efter en mycket lång karriär som hon var verksam inom enda till slutet.

Det var sviterna av en allvarlig blodförgiftning som tog kol på den 70-åriga ikonen, ett tillsynes harmlöst sår på en tå hade utvecklat sig till en allvarlig blodförgiftning och behandlingen kom igång för sent.

Hon var en av sveriges störta rockartister på 50-talet, hennes stora hit var covern av "What You've Done to Me".

   

Även om en annan aldrig lyssnat så sett på henne tycker jag ändå att det är en stor förlust för oss då hon faktiskt gjort ett avtryck även i mitt liv så som säkert många andra där ute.
Hon skulle nu i sommar gett sig ut på en turné med Little Gerhard, bara en sån sak!

R.I.P  Birgit "Rock-Olga" Magnusson - 16 Mars 1940 - 10 Juni 2010 R.I.P

Cheers!!

Priest Live...

 

Nu har det landat, tröstpriset som jag vann för en liten tid sedan.
Stort tack till Metal Bloggen!

Nu har jag nått att göra ett tag med andra ord ;)

Cheers!!

Please Please Please...

"Nobody Wants Him
He Just Stares At The World
Planning His Vengeance
That He Will Soon Unfold
"

 

Igår fick jag äntligen lite luft under vingarna och det känns skönt, lustigt hur saker kan påverka en och sen när man överlever dom så känns plötsligt allting lite bättre, man slipper helt den där oron som man haft i kroppen.

Idag är det Fredag och det är alltid lite extra skönt, känns som om jag skulle vilja göra nått idag, typ bara gå ut en liten sväng eller liknande vi får se hur det går med tanke på vädret och kanske även lusten.

Finns egentligen inte så mycket att tillägga och jag tycker nästan lite synd om er stackare som sitter och läser dessa inlägg då det känns som jag är i en tråkig period just nu där det inte händer så mycket, men det händer en del också bakom kulisserna som ni inte får se så klart men det är inte så jätte mycket eller spännande kan jag lova.

Ni får helt enkelt stå ut lite samt återkomma lite senare som alltid då det finns nått annat mer roligt att läsa om inom hårdrocksvärlden.

Cheers!!

Krokus Nya Video...

 
 

Krokus är ett gamalt band som hängt med mig länge nu och jag blir lika glad varje gång jag hör dom faktiskt än idag.

Och när dom då släppte albumet "Hoodoo" den 26 Februari är det alltså nu hög tid för en video till en av låtarna på albumet.Låtlistan:
1 Drive It In
2 Hoodoo Woman 
3 Born To Be Wild 
4 Rock N' Roll Handshake
5 Ride Into The Sun
6 Too Hot 
7 In My Blood 
8 Dirty Street
9 Keep Me Rolling
10 Shot Of Love
11 Firestar

 

Underbart hur dom fortfarande kan leverera sån här underbar musik!

Cheers!!

Pärleporten...

"För mig öppnar fan ingen pärleporten
nej, mig vill ingen släppa in.
Jag är en utav miljoner som vår herre skiter i.
"

 

Gårdagens sökande gick inget vidare men jag kommer ändå idag att fortsätta trotts motgångarna och energin är låg, fick ju i alla fall äta gott och se en hyfsad film igår (Enjoy the little things) och det är ju det som gör det hela värt?

Tankarna hos mig är olika och jag hade lite skumma drömmar i natt, den första var lite mer luddig än den andra.
Hur som helst var det lite 60 - 70tals känsla över det hela och jag var inblandad i en mord gåta samt jakt efter en mördare, områdena vi var i kände jag inte igen alls utan det kändes taget från vilken gammal svensk film som helst, typ Hillman stuk, inga personer kände jag igen heller.

Minns slutet mest sekunderna innan jag vaknade, slutet av jakten på mördaren kändes nära och en av dom personerna som funnits med rätt starkt genom handlingen följde jag efter in i en byggnad för hon hade sprungit dit lite innan mig.

Efter lite letande stötte jag på henne, hon hade den där halvlånga vita klänningen och hennes blonda hår slog mot axlarna, lätt permanentat var det också kanske typisk frisyr för den tiden skulle jag tro?
Med andan i halsen möttes vi där i tappuppgången och det svaga månskenet slog genom dom igenbommade fönstren.

Jag frågade varför hon sprungit in och hennes svar vart att hon sett någon gå in där men nu var den borta, då jag kände mig lite osäker på stället vi var så bad jag henne att vi skulle gå, vi började gå sakta och det var då hon sökte min hand.

Och jag kollade till på henne lite och hon gav mig ett leende från sina röda läppar, plötsligt lät nått ganska långt borta, ungefär som nått föll till marken.

Vi stannade upp förstenade av skräck, tätt i hop stog nu våra kroppar mot väggen och jag kände den skrovliga ytan av betong mot min rygg.
Vi lugnade ner oss och det var då när hjärtat lugna ner sig lite jag kände hennes andedräkt mott mitt ansikte, jag titta djupt in i hennes blåa ögon och hela hennes underbara lukt gick genom näsan på mig för att sedan stimulera hjärnan.
Vi höll om varandra hårt och som en saga vart sann möttes våra läppar i en lätt kyss, hon tittade mig djupt i ögonen och gav mig ett leende som i samma sekund förändrade hennes ögon.

Hon höll för min mun och näsa samtidigt som hon högg mig i sidan (prison stab) och viskade ett sakta förlåt.
Medan jag sjönk i hop i trappan och såg blodet på mina händer så lämnade hon mig sakta och när hon försvann runt hörnet utom synhåll så minns jag att jag försökte ropa på hjälp men det gick inte då mina sista krafter lämnade min kropp och jag slöt sakta mina ögon.

Undrar vad sånt här kan betydda?

Cheers!! 

The Final Frontier...

 

Kollar man runt i bloggvärlden där jag och många andra bor och huserar är jag nog förmodligen den sista som skriver om detta ämne nu, men vad gör det?

Det jag talar om är att nu är datumet och en låt släppt från Iron Maidens nya album "The Final Frontier".
Den 16 Augusti kommer alltså plattan ut och för att fira det hela så har dom också släppt lös en av sina nya låtar som kommer finnas med, El Dorado heter låten som vi nu kan njuta till om man nu är lagd åt det hållet.


Iron Maiden - El Dorado1. Satellite 15....The Final Frontier 8:40
2. El Dorado  6:49
3. Mother Of Mercy 5:20
4. Coming Home 5:52
5. The Alchemist  4:29
6. Isle Of Avalon 9:06
7. Starblind 7:48
8. The Talisman 9:03
9. The Man Who Would Be King 8:28
10. When The Wild Wind Blows 10:59

Kollar man på låtarna är det ett par till som kommer släppas, dock har jag redan tappat tron på mitt älskade Iron Maiden sedan länge tyvärr.
Det är inte första gången dom gör långa låtar, det är inte första gången dom ändrar den annars så coola Eddie heller för den delen.

Valet av ljud är antagligen medvetet sedan länge också, men jag är inget större fan av det!

  
  

Här är väl några ungefär liknande exempel på detta genom dom lite mer nyare skivorna som verkar följa den nya formeln som dom kommit fram till, den sista dock (The X Factor) är inte Bruce Dickinson med på med sin mästersång.

 Denna era tycker jag påbörjas redan här med Fear Of The Dark och det är väl egentligen den enda som kommer undan med lite heder i behåll, men sen finns det väl en och annan godbit på dom andra också som sticker ut.

 Nu tar vi oss en titt igen på det nya albumet och undrar vad eller ska jag säga vem detta är?
Visst har man kanske sett Eddie i konstigt utförande förr men inte på detta sätt, det ser ut som en lustig korsning mellan Alien och Predator i filmens värld, och vi vet ju alla hur det gick när dom skulle ha med dessa två i samma film?

Det jag höjer ögonbrynen över lite till är det faktum att dom gått in i samma studio som när dom gjorde Piece Of Mind (’83), Powerslave (’84) och Somewhere In Time (’86) och Bruce Dickinson säger: "The studio had the same vibe and it was EXACTLY as it had been in 1983, NOTHING had changed!
Even down to the broken shutter in the corner...same carpet....everything... It was really quite spooky.
 
But we felt very relaxed in such a familiar and well-trodden environment and I think this shows in the playing and the atmosphere of the album"

Synd att dom någonstans på vägen måste ha slagit i huvudet och kanske glömt eller rent av fått en ny bild av hur det var då?!
För detta är så långt från det Iron Maiden jag växte upp med!

Vidareutveckling i all ära men någon måtta får det väl vara?
Förstår mycket väl att dom med musiken vill gå vidare och att dom säkert fått många nya fans med detta nya sound osv. men jag hoppas verkligen en dag att dom sätter sig vid frukostbordet och luktar på kaffet och vaknar till och där med hittar tillbaka till sina rötter eller vill dom fortsätta i denna anda med sitt nyskapande?

Ändå mitt i allt är jag otroligt glad över att snart få se dom live igen, för när det kommer till kritan får man nog leta efter bättre band live med den passionen och glöden som dom fortfarande har.
Kärleken till denna grupp kommer aldrig så klart dö för mig!!

Vad tror och tycker du om detta fenomen samt Iron Maiden generellt? 

Up the irons!

Cheers!!

Keep Me Rolling...

 

Efter gårdagen känner jag mig nu lite mer laddad och hemma igen, och jag har funderat en del, både framtiden och där man varit, tror sånt kan vara nyttigt ibland så man kan på nått sätt hitta sig själv på vägen.
Där med kanske jag vågar blicka framåt lite till, vad som än händer så lär jag nog överleva på nått sätt.

Att gå och längta och tråna efter som varit eller det som komma skall gör ingen nytta, inga fel att ha nya spännande mål och jobba i mot dom så klart, gäller bara att vara lite realistisk samt våga drömma lite.
Hur som helst är det fortfarande skoj att satta sig här framför datorn och förmedla mitt budskap till er om min lite trista och gråa vardag.

Känns lite i hjärtat också att man ännu ett år missar Sweden Rock Festival där som flesta jag känner är där nere och gottar sig, men har man inte råd så har man inte.

Planen idag är enkel: Lyfta telefonen och ringa lite samtal som kanske kommer förändra hela mitt liv som jag sitter i just nu, det jag talar om är så klart mitt eviga jobbsökande.

Sen blir resten av dagen som den blir helt enkelt, och inga fel i det tycker jag.
Jag vaknade upp till tonerna av Iron Maidens Bring your daughter to the slaughter TV´n i morse och det kan man väl kalla en bra start på dagen?

Sen att man vunnit i en blogg-tävling även om det inte var på kunskap utan för ""lång och trogen tjänst inom tävlingar" så är det skoj as hell!

Lätt filmsug har jag så får väl se om jag ska slå ihjäl det också så klart.
Nä det får räcka så här för det är trotts allt lite grått och trist.

Cheers!!

Insidious Disease Debut Platta...

 

Insidious Disease är ett ihop plock band med medlemmar från flera andra kända grupper så som: Dimmu Borgir, Napalm Death, Old Man´s Child och Morgoth.
Deras debut skiva som är på gång nu kommer släppas i Europa den 12 Juli och i U.S.A den 27 Juli via bolaget Century Media Records och kommer heta "Shadowcast".


Den begränsade upplagan kommer innehålla två bonusspår, "Insomaniac" och en cover på Death´s klassiska låt "Leprosy".

Insidious Disease är:
Marc "Groo" Grewe (ex-MORGOTH) - Sång
Sven Atle Kopperud (a.k.a. Silenoz) (DIMMU BORGIR) - Gitarr
Shane Embury (NAPALM DEATH) - Bas
Tony Laureano (ex-DIMMU BORGIR, NILE, ANGELCORPSE) - Trummor
Jon Øyvind Andersen (a.k.a. Jardar) (OLD MAN'S CHILD) – Gitarr
 

Insidious Disease - Boundless

Verkligen nått att se fram i mot.

Cheers!!

Kittie - Die My Darling Video Debut...

 
(Videon måste ladda fullt för att sedan starta)

Kittie har i Måndags debuterat med videon "Die My Darling" och vilken låt och video sedan.
Där med visar denna grupp ännu en gång att tjejer kan!

Cheers!!

Mouth Of Empty Praise...

"Raze their faith and feeble ways"
 

Efter ännu ett sånt där möte med min "jobbsökar coach" så är jag lätt inspirerad dock inte alls i den nivå som jag brukar bli men ändå.
Mötet i sig var väl inte så givande men det är ändå rätt skönt att vädra och diskutera lite idéer och annat, hoppas dock mer på resultat snart än bara "tomt prat".

Vädret är på topp ute också efter gårdagens mer grå och regniga så det känns skönt, dock kommer jag nog ändå inte utnyttja det alls utan nog bara vara inomhus.
Är lite en sån dag tror jag, utan någon som helst undanflykter så orkar jag inte helt enkelt.

Man kanske skulle göra nått roligt till bloggen?
Bildmässigt eller inlägg?
Trotts att jag spånat på lite grejor så vet jag ändå inte riktigt vad det skulle vara?

Förslag?

Känns lätt frustrerande nu på nått sätt, hur jag har försökt för ett liv, ja ett liv jag trodde jag visste vad det var?
Och de spel vi måste spela får mig att undra om det är värt det att fortsätta alls?
Men det är ett liv vi måste välja, och medan dagarna passerar upptäcker man ändå till slut att ödet bara inte kan uteslutas.

Cheers!!

Ozzy Osbourne Skrämmer Fans..

 
 

 Ozzy Osbourne  är högaktuell med både sin bok och nya albumet "Scream" så be gav han sig till Madame Tussauds för att ge sina fans och dess besökare en lite annorlunda skräckupplevelse.

Fatta va rädd man skulle bli för att sedan inse att man just träffat Ozzy him self in the flesh!

Cheers!!

Sleeping Village...

 

I går så kom ju Kevin hem och han var full med energi som vanligt, något som jag saknade och saknar än känns det som, men det hindra oss ändå inte från att gå till Himpa badet så han fick inviga det.
Nästa gång ska jag nog bada också är det tänkt.

Tänkte som så att efter som det var fest i helgen så är det kanske dags att bjuda på lite kort från "The Crash´s minneskväll för Ronnie James Dio", större delen av kvällen låg tyvärr kameran i fickan och där gör den ju ingen nytta så det vart inte så många kort tyvärr.

     

Det var det lilla jag hade och bjuda på faktiskt.
Nu ska jag fortsätta denna dag och försöka vila upp mig lite.

 Denna såg jag på vägen hem idag, snacka om cool, synd att det var på vägen hem så Kevin missa den bara.

Cheers!!

Airbourne´s Nya Video...

 

"Blonde, Bad And Beautiful" så heter den super heta gruppen Airbourne´s nya låt som dom nu också släppt en härlig video till.

Frågan är vart man kan boka en biljett på det där flygplanet.

Cheers!!

The Scarecrow...

"Här blev jag upplyft på min faders arm.
Här blev jag vaggad trygg i moders famn.
Här nötte jag mina första skor.
"
 

Idag är det Nationaldagen så man får väl se hur den ska firas, vi ligger ju fortfarande i lä enligt mig när det gäller detta firande om man kollar hur Norge firar det hela, men man ska ju kanske inte klaga.

I går körde vi på som vanligt med lite WII och ölande, sen vart det The Crash´s minneskväll för Ronnie James Dio och det var fan i mig inte fel det inte, som vanligt var det folk man kände och träffade, körde en lugnare variant denna gång med renrakat och plattat hår.

Inga större förändringar och reaktioner vart det på det hela men vad gör det, när allt som räknas är att jag vet.
Energi nivån idag är lite mindre och tankarna spridda, men jag ska sätta mig på laddning snart så man orkar.

Levt i en liten annan värld denna helg och snart är det dags att ingå i den riktiga.

Nä, jag har redan suttit här nu för länge så nu överger jag er, på återseende och välkommen åter.

Cheers!!


Pretty Words...

   

I går hände det, det regna från skyn och jag stog där med öppen mun och stog på knä.
Villigt sträckte jag ut tungan och bad om mer.

Jag testa i går Pitstonhead och Rocking´Rollin´ Rings of onion!
Vi börjar med ölen tror jag?
Den var inte alls smaklös och blaskig eller liknande?
Den var god, jag menar står det på plattan/burken att det är en "Summer edition" så förväntar man sig en sån öl, folk måste nog ändra tänket men jag är ingen expert.

Snacksen nu då, ja dom låg helt rätt i munnen hela vägen ner till magen men smaken känns igen på vägen, fanns inte denna påse i röd förpackning med nått liknande namn?
Hur som helst!

Bägge rekomenderas!

Cheers!! 

Princess Of The Dawn...

 
 

Nu är Fredags temat här och det är så här man vill ha denna låt... LIVE!
"Princess Of The Dawn" är fan helt underbar låt på skiva men live blir den fan så jävla mycket bättre, och att man sedan skrålar med till den är ju en självklarhet.
Minns än hur underbart det var när man själv fick upp leva det hela!!

 NU börjar helgen på allvar gott folk!

Cheers!!

Summertime...

Om bandets sångare ser ut som Ralf Gyllenhammar och bandet har samma namn som en Mustasch-låt, hur låter det då?
Du har nog gissat rätt, Black City leverar kvalitétsrock med tyngd. Kolla in deras nya video Summertime nedan!

 
                    
Cheers!!

Decibel...

"Has you from deep inside,
You were waving then you smiled,
Give me rock and roll,
They’re in love,
Love, in the rain,
They’re in there rocking standing proud
"

"Decibel,
That’s the history of rock and roll,
Decibel
"

 

Ja ni kan väl rutinen och gårdagen?
Lätt påminnelse då...
Kevin, Cykla, Sol och Parken.

Så var det i går och där med en underbar dag så klart, och idag är Fredagen och det bubblar i hela min kropp kan jag säga!
Kan knappt hejda mig så sugen är jag nu men jag får härda ut lite till.
Ska passa på och gosa lite extra med Kevin senare efter detta inlägg med så klart.

Tror att redan nu börjar volymen klättra sakta uppåt, det finns en känsla som jag inte får från något annat och det finns inte ingenting i världen som får mig att gå igång.
Skruva upp volymen, jag har väntat så länge så jag kan höra min favorit låt.
När det är så här jag känner musiken skjuta genom mig, det finns ingenting annat som jag hellre skulle vilja göra!

"Vi satt en kväll och pratade Greven, Plast och jag.
Vi grundade med groggen och hade det ganska bra.
Vi satt som vi alltid hade gjort och följde gamla spår.
Men varje fredagkväll tjuter varulven i sta'n.

För han ser så onda bilder
i en öken utan slut.
Där ingen är tillsammans
och hjälps åt att hitta ut.

"De kloka låser dörren"
säger Greven för sig själv.
"De kloka låser dörren
och barnen skriker på hjälp."

Och varje sjuttifemma
som en män'ska dricker ur,
i en dröm om en bättre värld
som dom sedan pissar ut
" - Lätt i hop plockad text av Nationalteatern från låten "Sent en lördag kväll".

Cheers!!

The Hobbit Får Vänta...

 

Guillermo Del Toro som är regissör bakom filmen The Hobbit meddelar nu att filmen skjuts upp på obestämd tid.
Och orsaken bakom lär vara dom komplicerade förhandlingar som pågår om det klassiska filmbolaget MGM:s framtid som även äger rättigheterna till manuset.

Så länge dispyten pågår kan inte inspelningen börja även om dom har designat alla varelser, inspelningsplatserna och kostymerna. Vi har gjort animationer och planerat stridsscener. Vi är väldigt, väldigt, förberedda för när det väl kör igång säger regissören Guillermo Del Toro.

Filmen utspelar sig innan ”Sagan om ringen”-triologin har varit på gång länge och inspelningen planerades börja i november.

Jag är en av dom som har verkligen sett fram i mot denna film ända sedan jag fick höra om den, och nu verkar det inte bättre än att jag får vänta.
Vilken besvikelse och jag hoppas verkligen att detta löser sig snart!

Cheers!!

Blessed Curse...

"Out of the dark
He came without a warning
The guarding light
I didn't see...
"
 

Igår var det strålande väder så direkt efter maten så gav sig jag och Kevin ut i det fina vädret, som vanligt cykla Kevin och jag fick för mig att gå ner i källaren innan och hämta min cykel med och damma av den lite också så klart.
(Ja klart jag äger en cykel)
Vi var tvungna att gå till en mack först och pumpa min då det var dåligt med luft i däcken, dock gick det inte så bra då ventilerna beckat ihop så jag cykla lite smått med dålig luft.

Lite trögt var det då och då men det gick, och Kevin tyckte det var kul, efter en tid av lek och annat skoj så drog vi hemåt igen för att softa, sen bytte jag ventiler och pumpa mina däck medan Kevin så klart hjälpte till.

I morse sa han att jag skulle cykla med han till dagis och även skulle hämta han med cykeln så vi kunde cykla i hop igen.
Så skoj var det alltså?

 Där är den, måste fixa till sadel stången så den inte åker ner hela tiden då den är lite för liten verkar det som.

Jag mår kanon och nu är det inte långt kvar till helgen... Underbart!

Cheers!!

Megan Fox I Ny Roll...

Då den läckra Megan Fox nyligen fått sparken från Transformers 3 så kom ett nytt erbjudande upp om en roll som tur var, hon ska vara med i den kommande filmen Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Anledningen till att hon blivit kickad från Transformers 3 är lite oklart, bland annat både att avhoppet gällde ett bråk om pengar och att regissören Michael Bay sparkat henne för att hon var för mager.
Men nu verkar hon ju fått sin revansch.
Megan Fox kommer spela en vacker, men lömsk sjöjungfru som försöker förföra Johnny Depps rollfigur Jack Sparrow.
   

Hur som helst så har vi nått att se frem i mot i bägge filmerna, med eller utan Megan Fox.

Cheers!!

Syntykoski Syömmehessäin...

"Cause I am sick of this way of life
As life is sick of the way we pretend
But I have walked with Death hand in hand
And Death's own hand is warmer than my own!
"

 

Igår var en rätt lugn dag faktiskt, Kevin och jag var både ute och inne kan man säga och det var en soft dag.
Sen på kvällen satte vi på en Scooby-Doo film, ni vet dom otecknade?
Hur som helst så fullkomligt älskar han dom och skrattar och säger då och då "Akta diiiig", så inne och exalterad är det sällan jag ser han när han kollar på film, sen att Scooby-Doo och mysterie gänget verkar vara favoriter just nu gör det hela inte sämre så klart.

Med mig är allt fortfarande bra och nu har vi nått mitten av veckan också vilket känns nice för då är det inte långt kvar till en troligen underbar helg, hoppas alla saker går i lås där med så klart, men det brukar inte vara några problem så.

Annars finns det inte så mycket att förtälja just nu känns det som utan mitt liv flyter på som vanligt kan man väl säga och allt känns hyfsat bra.

You are my Fetish som Joan Jett sjunger... och vad det hade med allt och göra har jag faktiskt ingen aning om men det kändes bra att skriva.

Cheers!!

Superman...

 
   

Kolla vad våran snälla granne kom upp med i går och gav Kevin, en egen stålmannen!
Och den var faktiskt cool, han har redan lekt med den så klart och den får även följa med in i sängen.

Cheers!!

Mc Donalds Glas...

 

Om ni missat det hela så är det nämligen så att dom välkända Mc Donalds är tillbaka, som vanligt är det olika färger varje vecka.

I vilken ordning kommer färgerna?
V 21 (start 25 maj) lime 
v 22 grön 
v 23 grå 
v 24 rosa 
v 25 blå 
v 26 lila.

Därefter säljs glas i de färger som eventuellt fortfarande finns kvar.
Vid köp av en valfri plusmeny fr. ca 56 kr (meny med stor läsk och stor pommes frites, eller stor läsk vid köp av en salladsmeny) får du ett Coca-Cola-glas på köpet utan extra kostnad. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 
     

På bilderna ser ni andra års glas som funnits, min favorit är nog fortfarande dom som ser ut som Cola burkar.
Vilken är din favorit?

Cheers!!

Stand Up For Rock 'N' Roll...

 

Först vill jag be dig om att titta på din muspekare medan du surfar omkring här på min blogg, cool va?
Så då var det sagt, varit så mycket annat så jag har glömt att jag la dit det innan helgen typ.

Är seg som få här faktiskt och jag kommer aldrig riktigt vänja mig med dessa dygns omställningar som jag gör varje gång Kevin kommer hit.
Kul helg har det varit som ni säkert förstår med en hel del äventyr, känns bra.

Vad mer kan man berätta idag?
Är lite lätt tom i huvudet.

Tack för alla fina kommentarer kom jag på nu ang. "The Grimgoth Look", dock var det få av mina vänner eller annat folk som träffa på mig som märkte någon skillnad faktiskt, utom en på Jollyrockets som sa direkt när jag kom in.
nu förstår jag er tjejer lite bättre när ni vill ha komplimanger efter ni har fixat er fina för en utekväll, bättre sent än aldrig eller?

Hur som helst är jag nog för trött eller seg nu för att fortsätta detta inlägg för att senare komma på massor av grejor som man "glömt" att säga.
Brukar vara/bli så.

Cheers!!

RSS 2.0 Feedburner Blogflux RSS Subscribe

Pokerstars


Pokerstars


Pokerstars VIP Sida


The Crash - Norrköpings Hårdrocksförening.


Festivalphoto.

Metal Mansion - A social network by metalheads for metalheads.


Rockmässan.se


Discshop.se - DVD, Blu-ray, Film, Spel, Musik-DVD, Godis, Posters & Prylar


inkClub - Bläckpatroner l Bläckpatroner, toner & fotopapper.

Translate My Blog
Thanks!! Crucified Barbara Sabaton Lions Share Decadence Twins Crew Nightrage Sister Sin Fatal Smile
Black Barrel Smoke
Mia Klose
Godhate
Jungle Rot
The Generals

Till Sheriilyn