Min Banner

En Annan Variant En Mindre Variant Bloglovin Ikon

The Believer...

 

The Believer handlar om en judisk studentens privata resa för att förstå innebörden av judendomen i hans liv kämpar han moraliskt med konflikten mellan sin tro och sitt arv.
Man undersöker teman som religion, familj och självförakt med en psykologisk undersökning i de krafter av intolerans, både på individen och samhället som helhet.

Ryan Gosling som spelar huvudrollen Danny Balint är helt underbar i den här rollen och hans övertygelse glänser genom hela filmen då han är vältalande, karismatiskt och intelligent.
Att filmen sedan är baserat på en sann historia om en KKK medlem på 1960-talet som var avslöjad som judisk av en New York Times reporter gör det hela bara bättre tycker jag.

Gillar man American History X kan jag nästan garantera att denna går hem minst lika väl in i hjärtat, och man får sig en tankeställare även denna gång.

     
     

Citat finns det gott om så klart, kommer försöka spegla det jag just skrivit om huvudrollen och hans vältalighet och framför allt hans hat.

"Daniel Balint: Let me put it this way. Do we hate them because they push their way in where they don't belong? Or do we hate them because they're clannish and keep to themselves? Because they're tight with money, or because they flash it around? Because they're Bolsheviks, or because they're capitalists? Because they have the highest IQs, or because they have the most active sex lives? Do you want to know the real reason we hate them? Because we hate them. Because they exist. Because it's an axiom of nature that just as man longs for woman, loves his children, and fears death, he hates Jews. There's no reason. If there were, some smartass kike would try to come up with an argument, try to prove us wrong. And of course that would only make us hate them more. In fact we have all the reasons we need in three simple letters: J-E-W. Jew."

"Daniel Balint: You wanna know the real reason why we hate them? Because they exist. We have all the reasons we need in three simple letters. J-E-W... Jew! You say it a million times, it's the one word that never loses its meaning

"Daniel Balint: Just take a look at the last three most well-known Jews - Marx, Freud, and Einstein. What have they given us? Communism, infantile sexuality, and the atom bomb."

Har du missat den så tycker jag absolut att du ska se den.

Cheers!!

The Trooper...Dom flesta av er känner till den här låten men ni kanske inte hade koll på att sången handlar om slaget vid Balaklava 1854, hur som helst är detta en grym låt så klart.

Och hur många kan verkligen sjunga med i texten, ja nu menar jag hela texten och inte bara dom lättare delarna.
Kan man inte det så är det ju så klart inget att skämmas över och det är tillåtet att "fuska".

Cheers!!

Rambling Man...

"I bring you leather love
I’m hungry for you
"

"Are you ready for me, are you ready to feel the heat"

"I’m hungry for you
Leather love
I’ll teach you how to do
"

 Uppenbarligen kan en kille/hårdrockare dricka cider i solens sken också.
Tyckte det var onödigt att den låg där i kylen ensam.
Som vanligt var även denna cider felkonstruerad och tog slut alldels för fort.

Nu ska jag ut och testa en öl i stället, hur har ni det i solens sken?

Cheers!!

The Grimgoth Look...

 

I går hände det, hela mode världen stannade till och chockades, nu är den officiell och självklart som modeslav som jag är så var jag på plats och fota det hela.

Sätt er ner nu och chokas... här är den... låt mig presentera... The Grimgoth Look!

Snart kommer alla springa omkring så här!Nu vill jag passa på och tacka modellen som var både samarbetsvillig och bra att jobba med, innan han tog den i hop knöglade tjugan på bordet och gick så mumla han nått om Milano, är inte säker då det var hög musik i bakgrunden.

Cheers

Jack Daniels...

 

Har alltid varit ett stort fan av Jack Daniels och dess whiskey, men jag gillar också deras flask design och annan design, den har alltid tilltalat mig.


En bild jag lekt fram i Photoshop.

 Denna såldes ett år nere på Sweden Rock Festival vill jag minnas och den var god, kollat upp den då och den bör gå att beställas via systembolaget.

Annars så har ju Jack Daniels som snyggaste och coolaste accessoarer som finns, kolla bara denna sida för några av dom.

Cheers!!

Loaded Gun...

 

Vart är det fina sommar vädret då?
Eller är detta vår "Svenska Sommar"?

Ja det får vi verkligen inte hoppas så klart, och jag känner mig helt plötsligt oinspirerad till det mesta.
Jag som tänkte testa en ny look och allt, nu får vi se hur det blir.

Så vad hände igår sen då?
Jo jag var faktiskt sjuk laddad för Fredagen som låg framför mina fötter och sen gick det i vågor men helheten var så klart bra.

Satt lite hemma först och spela lite poker och pratade i telefonen samtidigt som musiken strömmade ut genom högtalarna, då jag kände att jag var rastlös och inte vidare sugen bestämde jag mig för att dra till en gammal polare i stället och av gammal inbiten vana så drog vi sedan vidare till den lokala puben för besök.

 Här ser ni insidans dörrhandtag på toaletten, ja det var med stor försiktighet som man stängde den dörren kan jag avslöja.

När det väl stängde igen så gick vi hem och kvällen var avslutad.

Kom på också det roliga och fyndiga svaret som min polare gav vid frågan om hur många öl han hade druckit.
Hans svar :"Mer än två och mindre än tjugofyra".
Den lägger vi i minnesbanken för användning.

Planerna för i kväll då undrar ni?
Ett par kalla och kanske mer fest, men ännu är inget hugget i sten och som sagt är det skit väder.

Vad händer för er denna Lördag?

Cheers!!

Poison...

 

Mitt Fredagstema är enkelt och direkt.
Låten som alla känner till och kan sjunga med till, efter som jag aldrig varit speciellt mycket för censur heller så finns det bara en version av denna video att välja så klart.

Nu kör vi... Ses i dimman mina vänner och det är som Motörhead sjunger.
"The answer to life’s mystery is simple and direct:
Sex and Death
!"

Vilket vart ditt Fredagstema?

Cheers!!

Wall Street: Money Never Sleeps...

 

Wall Street: Money Never Sleeps
 handlar om Gordon Gekko som blivit frisläppt efter ett långt fängelstraff och där med är han hamnat utanför den värld han en gång dominerade, då han alltid kört med “Greed is good”-mantra och våghalsiga företagsräder gjorde honom till en rockstjärna i finansvärlden.

En ung idealistisk finansmäklare lär sig den hårda vägen att Gekko fortfarande är en mästare på att manipulera och att Wall Street idag mer än någonsin är platsen där pengar aldrig sover.

I filmen Wall Street  fick Michael Douglas en Oscar för sin roll som roll som Gordon Gekko, så även denna gång lär han spela bra och det ska bli intressant att se Shia LaBeouf i rollen som idealistisk finansmäklare.
Förutom Michael Douglas från den första filmen så ser vi även Charlie Sheen i rollen som Bud Fox igen.

   
   

Premiärdatum: 2010-09-24

Cheers!!

Secret Agent Man...

"Secret agent man, secret agent man
Theyre given you a number
And taken away your name
"
 

Idag var jag och kolla på en lägenhet, ja det kommer kanske som en överraskning för er då jag inte talat om detta tidigare?
Men så är det, har varit halv sugen på att flytta till annat och framför allt större för Kevins skull.
Idag har jag ju en tvåa och detta var en trea och den var inte så mycket dyrare än den jag sitter i idag.

Nyrenoverat med tapet och färg får man, planering och rum såg bra ut, Kyl, frys och spis såg nya ut dock inte köksfläkten, sen fanns det tyvärr ingen klädkammare som i denna där jag idag har mitt "datorrum".
Inte fanns det någon fast leverantör av bredband/tv så då får man börja kolla upp sånt också.
Balkong hade den också, dock kanske inte det största man sett men ändå.

Det fanns några som var intresserade och som varit där och tittat så vi får se hur det går samt att jag har ju inte sagt upp min än heller så att säga, ska bli spännande att se hur det blir.

Och igår var jag en sväng till Ö&B då jag ändå hade lite andra ärenden där, och efter som ni vet vid detta laget så är jag på ständig jakt efter ett par solglasögon så stanna jag till vid den avdelningen och börja kolla, det var då jag hitta dom där i den blåa varukorgen, höll dom i min hand och prova dom.
Satt som en smäck som man säger.

     

Faktumet att dom har flames på sig är faktiskt en ren tillfällighet jag lovar och skönt sitter dom men kanske det viktigaste av allt, dom har skönt ljus/glas (redan testat dom så klart).
Till detta när jag rört mig ute har jag haft på mig min General Keps, bara för att testa hur saker och ting känns liksom, man måste ju göra lite så ibland, testa så man vet, måste säga det att efter som det är lite ovant så känns det just nu som jag är lite av en hemlig agent.
Då jag är lite lätt skäggig nu med så bevisas denna tes när jag såg en person som borde känna igen mig och vi brukar hälsa på varandra (dock länge sen nu men ändå) på Mc Donalds när jag var där för frukost (två cheeseburgers, ny gjorda var dom också) men han verka inte lägga märke till mig alls faktiskt.

Mission Accomplice - Jag är en hemlig agent.

(Förlåt jag fastnade i att digga till låten som spelas just nu, Amon Amarth - Pursuit Of Vikings)
(En anledning till att jag nästan aldrig brukar ha musik på när jag bloggar, HA! det visste ni inte minsann!!)

Gårdagens ringande gav lite men inte alls det jag var ute efter så detta kommer fortsätta med idag...
...Fredags temat är bestämt också så kolla in senare på bloggen för det!

But fiiiiiirst... sätta på stereon och höja volymen, balkongen, solglasögon min tält stol och en kall öl (2,8%)... hahaha...
JA jag vet att klockan är bara 10:40 men det var som dom sa i en film jag såg nyligen (Zombieland) enjoy the little things och bara för du svettas på jobbet nu så kan du ju erkänna att du är liiiite avis på mitt arbetslösa stackars arsle!?

Trevlig helg på er nu till vidare!

Cheers!!

Scott Pilgrim Vs. The World...

 

 Scott Pilgrim Vs. The World
 är en film där vi får möta den arbetslöse Scott Pilgrim som är en 22-årig som spelar basgitarristen i det extremt medelmåttiga garagebandet Sex Bob-omb, han har just mött tjejen i sina drömmar.

Det enda som står mellan honom och Ramona nu är Hennes sju onda ex som är på väg för att döda honom.
Med andra ord en film som verkar vara en sjukt rolig komedi.

   
   
 

Premiärdatum: 13 August 2010 (USA)

Cheers!!

Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund...

 

Wendy Dio som var fru till rocklegenden har nu startat "Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund" i kampen mot cancer.

"You may send your check or money orders to the Niji Entertainment Group, 12400 Ventura Blvd. #624, Studio City, CA, 91604"


Med detta har det släppts en låt som man kan köpa för att stödja denna kamp, låten är gjord av Fatal Smile och heter "For The Last In Line".
Vill du stödja det hela så är det bara att klicka in HÄR. 
Fatal Smile - For The Last In Line

Inte nog med detta så meddelar Jorn Lande kommer släppa ett album vid namn "Dio" som släpps den 2 Juli 2010, här är låten "Song For Ronnie James".

 

Två jäkligt bra låtar och initiativ måste jag säga!

Cheers!!

Magic In Atmosphere...

 

Först vill jag säga att jag ändrat en sak på bloggen, nu och i framtiden kommer min signatur bild att vara automatisk då jag la in den i koden (nått jag borde kommit på redan från början) och detta innebär då att alla äldre inlägg kommer att ha två signatur gubbar då jag bara ändra dom senaste inläggen och tog bort den.
Får se om man orkar radera den i fler men antagligen inte.

En skön förändring samt att det har skett en annan rolig grej för mig och bloggen, men mer om det senare kanske.

Jag mår nu lite bättre och har det bra eller skapligt i alla fall, ska efter detta inlägg ringa lite samtal och hoppas dom ger mig svar som jag behöver eller liknande.
Bara kämpa vidare som man säger.

I går var det lite "semester" eller "paus" kan man säga då jag kört rätt hårt med saker och ting en tid, såg lite film och slappade, såg faktiskt en bra film och en halv bra.
Den bra var Zombieland och den halv bra var The Hurt Locker.

Som sagt ska jag ringa runt lite idag och sen handla lite för att sedan nog ta det ganska lugnt resten av dagen, eller så hittar jag på nått helt annat?
Hur som helst måste jag nog sätta i gång nu.

Cheers!!

Coverama Suprise...

Ni som känner till min blogg sedan tidigare vet ju att jag kört "Coverama" där jag listat 20 hårda och snygga omslag som pryder våra skivor

Det var nu ett tag sedan jag körde den absolut sista (Coverama X) den 14 Januari, men då jag körde "Ten Greatest Album Covers In Roadrunner History..." den 26 Mars insåg jag att jag själv saknat den och kanske framför allt ni läsare också?

Där med har jag fixat ordning en Coverama Suprise åt er med hela 22 heta och snygga omslag, om detta är en gångs företeelse återstår att se...

Enjoy!

(Kör ingen ranking om ni trodde det utan tar som dom är helt enkelt)
(Alla bilder är klickbara för lite större format)

"Har så svårt att släppa din hand och se dig gå åt ett annat håll,
när vi precis har träffats du och jag.
Har du också tänkt någon gång att ingenting spelar någon roll,
och att imorgon är en annan dag
"

 

 AC/DC - Iron Man 2

Efter som jag gillar filmerna och designen på Iron Man är detta omslag givet.

 Acrassicauda - Only The Dead See The End Of War

Krig och förstörelse, ger oss ett bra budskap med album titel också tycker jag.

 Annihilator - Annihilator

Skulle lätt kunna vara omslaget till en skräck film.

 Arma Gathas - Dead To This World

Ser nästan ut som någon religös symbol, gillar det.

 Avantasia - Angel Of Babylon

Gillar både färgerna och motivet i detta omslag.

 Avantasia - The Wicked Symphony

Ett skelett som spelar på en sån där vad det nu heter, hur coolt som helst!

 Black Sabbath - Dehumanizer

Underbar bild helt enkelt, får mina tankar till Star Wars.

 Blind Guardian - A Voice In The Dark

En väldigt mystisk bild med underbar färgsättning, helt i min smak.

 Breach The Void - The Monochromatic Era

Någon form av symbol med ett ansikte, lite diffust och jag gillar det.

 Bullet For My Valentine - Fever

En tillsynes relativt snygg tjej till en härlig bakgrund, gillar att hennes hand blir en hummer klo med.

 Crashdiet - Generation Wild

Skulle man byta ut symbolen på golvet till ett pentagram så skulle man få en satanisk känsla, men jag gillar detta också. Antar det är deras symbol?

 Crazylixx - New Religion

Trasdockor som ska likna bandmedlemmarna tillsammans med bra färgval gör detta omslag komplett.

 Danko Jones - Below The Belt

Härlig bild helt enkelt.

 Danzig - Deth Red Sabaoth

Ser ut som en tavla och jag skulle vilja ha den i det formatet på väggen.

 Demonica - Demonstrous

Med en logga som är nog bland det snyggaste jag sett på länge så blir allt komplett med bilden till också.

 Dimension F3H - Does The Pain Excite You

Blod och blodsmak i symbios med titeln, love it!

 Emergency Gate - The Nemesis Construct

Ser ut som en robot version av Frihets gudinnan tycker jag.

 Equilibrium - Rekreatur

Färger och miljö samt det bevingade lejonet är ju bara hur snyggt som helst, gillar deras logga med.

 Godsmack - The Oracle

Ser ut som en kombination av en sol och en spåkula, kanske är det dom vill anspela på med bilden samt titeln?

 Grand Magus - Hammer Of The North

Ett vinterlandskap med korpar och en varg, snyggt!

 Tarot - Gravity Of Light

Lite Black & White, Yin & Yang känsla över detta omlag.

 We Are The Fallen - Tear The World Down

En stad i ruiner med en ensam flicka med sin docka i famnen samt titeln ger en härlig mörk känsla som jag gillar.Hoppas du gillade denna och kommenterar duktigt så blir jag glad.

Vilken/Vilka var din favorit denna gång?

Cheers!!

Dio´s Begravning Hotas...

 

Låter bilden och artikeln tala för sig själv.
Det finns fan folk till allt!

Cheers!!

Get Him To The Greek...

 

Get Him To The Greek är nog en sån där underbar komedi som jag bara kommer älska och det faktum att både Jonah Hill och Russell Brand är med i samma film vådar gott då dom är enligt mig är jäkligt roliga i andra liknande filmer.
 
Filmen handlar om en skivbolagspraktikant som har två dagar på sig att släpa en allt annat än samarbetsvillig rocklegend till Hollywood för ett comeback-gig.

Varningen: Vänd honom ryggen på egen risk.
Den brittiske musiklegenden Aldous Snow är både en briljant musiker och en sexsymbol.
Trött på jasägare och pengar söker den före detta frontpersonen i ett rockband meningen med livet.

   
   

Premiärdatum: 27 August 2010

Cheers!!

Slipknots Basist Är Död...

 
Alltså vad är det som händer?
Vi har nu ännu en gång mist en rockstjärna.
Ännu en stjärna har fallit från himmeln.

Denna gång är det Paul Gray som både var grundare och basist i bandet Slipknot.
Han hittades på måndagen på ett hotell utanför bandets hemstad Des Moines, Enligt polisen finns ingen misstanke om brott, men en utredning pågår och polisen ska utreda om droger varit inblandade i dödsfallet.

Tidigare har han berättat om sina drogproblem, problem han dock hade fått bukt med sedan ett par år men det som smärtar nästan mitt hjärta mest är det faktum att han och hans hustru väntade även barn om bara några månader.

Och han vart bara 38 år!!
Herregud! 38 år!!
Otroligt...

     

Mina tankar går till hans nära och kära samt familj, detta är en stor förlust.

R.I.P Paul Gray - 8 April 1972 - 24 Maj 2010 R.I.P

Cheers!!

För Kärleken...

 

För Kärleken
(Dear Alice) är en svensk film som innehåller många svenska ansikten, men det som kanske förvånar mest är nog ändå att Danny Glover är med i denna, hur ofta händer sånt liksom??

Handlingen:
"En berättelse som väver samman fyra skilda livsöden - Moses, Karins, Francis och Bosses. Under en helt vanlig dag ställs de inför till synes triviala val utan att inse att beslut som förefaller banala i stunden, helt plötsligt kommer att visa sig vara livsavgörande och våldsamt förödande när deras vägar korsas."
(Källa)
     

Trailer - Premiärdatum: 2010-07-09 

Cheers!!

Sonisphere Festival...

 

Då var det alltså klart vilka som ersätter Heaven And HellSonisphere Festival i Stockholm, och som ni ser på bilden blev det alltså Hammerfall.

Alltså skojar dom med mig nu eller?
Ersätter dom verkligen dessa giganter med dom?
Var som någon skrev på Facebook gruppen för festivalen: "Ställer Iggy and the stooges in så har vi The Poodles".

Jag tycker väl inte illa om Hammerfall så sätt men nått lite större band kunde dom väl bokat in, eller varför inte två?

Besviken vart jag nu i alla fall.

Vad tycker du om detta?

Cheers!!

Age Of Giants...

"I know we won't change
We throw our chance away
Someday somehow
We face a dark destiny
And we all face the same
"

 

Igår var det lite blåsigt men det hindrade inte mig och Kevin för att gå ut, då han för en gångs skull inte ville gå till Folkparken så styrde vi våra steg mot nya destinationer och hamnade i Eneby parken.

 

En underbart skön gunga och ligga och softa i måste jag säga, där låg vi ett bra tag och gosade.
 
 

Lite farliga områden såg det ut att vara, men vi klarade oss fint som tur var.

 

Någon sorts damm grej skulle jag tro, dock dålig med vatten i den vid detta tillfälle.

   
   

Att åka kick-board i dessa ramperna var en klar favorit, och jag var imponerad över Kevins mod och att han vågade.

Cheers!!

Mr. Nobody...

 

Mr. Nobody
 är en film där ingenting är verkligt och allt är möjligt.
Nioårige Nemo står på en tågstation i valet och kvalet om han ska följa med mamma till USA eller stanna med pappa i England?

Filmen tar oss sedan med mer än 100 år senare där han rör sig tillbaka genom mellanrummet av olika liv som han har eller kanske har levt. Med alla otaliga möjligheter utifrån ett enda livsval tar oss med i en hisnande vacker berättelse om livet och kärleken.


Premiärdatum: 2010-07-30

Med uttryck som: "Theres no end of this possibilitys" och "Grimgoth is nobody, just like you" så verkar således denna film nått för mig att se fram i mot.

Cheers!!

Rock N Roll Proletariat...

"I am still ready
I am still fired up
Show me the way you move on
Sharing the night together oh baby
Take the lead and here we go
"
 

Efter som det är varmt ute och sommaren är här verkar dom flesta bloggarna vara ute och njuta av det fina vädret och jag har inte varit sämre, vid min sida så har Kevin varit med så klart.
Det vart en sväng till Folkparken igår igen också, vi hade lite tur och träffa på en av Kevins dagis kompisar där som han genast började busa med.

Tanken hur lätt det var när man var barn slog mig också igen, bara gå fram till första bästa liksom sen har man en kompis att leka med, ibland önskar jag det vore så enkelt ibland som vuxen.
Varför ska vi göra allt så komplicerat för?

Man ska vägas, mätas och hålla måttet känns det som.
Bara en tanke.

Väl hemma så vart det sedvanligt mys och film tittande, rent slappande kan man säga efter en låg dag ute.

Vi har det så klart bra och jag mår som jag bör dvs. bra.
Livet och vardagen tuggar vidare liksom,  i morgon måndag innebär att ta tag och fortsätta mitt jobbsökande.
Är det någon där ute med bra tips så är det alltid bra.

Cheers!!

Furry Vengeance...

 

Furry Vengeance
(Varning för vilda djur) är en härlig komedi med b.la. Brendan Fraser och Brooke Shields i rollerna, handligen är ett stort företag bygger upp en ny förort, men vad de inte vet är att hela skogen är full av vilda djur som inte alls är med på det.
  
   
   

Premiärdatum: 2010-06-04

Denna ska absolut ses med Kevin kan jag lova.

Cheers!!

The First Deadly Sin...

"Love will turn to hate
Heat will turn to ice
There is nothing in between
The first deadly sin
"
 

Ja det underbart fina vädret håller i sig och med det så passade vi på och njuta av det så klart, vi var ute i Folkparken.
Kevin tog din kick-board dit för han ville testa den i guppen som finns vid en offroad bana som man kan cyckla i.

 
Undrar om jag känner den här killen?
Troligen inte! Men vilken fart han har ändå ;)

 

"Pappa! titta! fontänen!!! ta kort! TA KORT DÅ!!!"
(Kan man få upp kameran först?)

 

Nästan framme, en snabb paus bara.

 

Nu är vi framme och jag får sitta ner och njuta av solen, dessa är bara mina substitut solglasögon.
Jakten efter nya härliga fortsätter...

 

Det är orättvisst att den bara tål max 50kg (Kick-boarden alltså)

   

Någon/Några har målat det annars röda tåget, en klar och kul förbättring tycker jag.


Denna video gjorde jag för ett tag sedan när jag åkte rutschkana, videon är gjord bara för att testa lite samt se hur tjänsten videofy.me fungerar.
Mycket nöje.

Cheers!!

Stars...

 

Hear 'n Aid var en gemensam insats från heavy metal scenen 1980 att samla in pengar för svält lättnad i Afrika. Enligt Ronnie James Dio's MySpace profil, gjorde projektet $ 1.000.000 inom ett år.

Sätt på videon nu och njuuuuuuuuut...
(Tack för tipset Favoritvideos)

Cheers!!

Kommissarie Späck...

 

Kommissarie Späck
 är en parodi på filmerna om Martin Beck och Irene Huss som regisseras av Fredrik Granberg, och vem är inte bättre än han att göra sån här typ av humor?

Handling:
"Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommersnartpå andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår – något som leder till något större än vad dekunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas inpå fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria."
(Källa)
     
 

Premiärdatum: 2010-06-04

Denna film och säkert en hel del skratt ser jag så klart fram i mot.

Cheers!!

Confess Thy Sins...

"Forgive me father, for I have sinned
But that's just my way and I know I will win
Years spent in waiting for final attack
My powers are stronger there's no turning back
"

 

Vad gjorde vi i går egentligen?
Jag minns knappt...

Efter som det var fint väder så var vi ute en del och njöt av det fina vädret, åt mat, kolla hockey, var ute lite och sen såg vi film och mös, det vart Up och Alvin and the chipmunks: the squeakquel.

Och idag är det fint väder också så ut blir det nog idag med.

Blir ett kortare inlägg idag om min "vardag" då jag hellre vill ut i solen och njuta ett tag.

Cheers!!

Threat Signal...

 

Threat Signal
 är en grupp som jag faktiskt själv ramlat över för en tid sedan och dom spelar sån där härlig tung men ändå lite fartfull musik som jag är lite svag för.

Album: Under Reprisal, Vigilance.
Singlar: Rational Eyes, A New Beginning, Through My Eyes.


Så nu hoppas jag ni uppskattar detta lika mycket som jag gör.

Cheers!!

Annihilator's Nya Platta...

 

Efter som jag alltid nästan har haft en förkärlek till gruppen Annihilator blir jag så klart glad när dom medelar att dom släppt en ny platta den 17 Maj vid namn "Annihilator".Låttitlar:
1. The Trend
2. Coward
3. Ambush
4. Betrayed
5. 25 Seconds
6. Nowhere To Go
7. The Other Side
8. Death In Your Eyes
9. Payback
10. Romeo Delight


Annihilator - The Trend (Album: Annihilator)

Cheers!!

Get Ready...

"say come on
Can you stand the heat
You feel the flames
Burning in the streets
"

 

Värmen och vädret börjar bli allt bättre, nu börjar det kanske bli sommar på riktigt?
Dock har det varit lite konstigt väder måste jag säga då det varit kvavt och åska.
Men idag är det bara varmt och så där underbart.

Igår var det en busy dag då Kevin och jag direkt efter dagis nästan drog ner en sväng på stan för en del ärenden samt mat, väl hemma igen vart det film för Kevin medan jag snabbt slängde ut fyra inlägg om lite musik nyheter som man ser fram i mot och det har varit mycket musik i bloggen nu känner jag nu då jag brukar vilja varva lite.
Så snart kör vi lite film i stället, så alla blir nöjda och glada.

Efter det så gjorde jag han sällskap så klart och vi mös resten av dagen/kvällen.

Med mig är det bättre nu, känner att jag fått tillbaka lite styrka som jag tappat förut så nu ska det nog gå bättre att nå det jag vill och hoppas på.
Förundras bara var all tid och alla dagar tar vägen bara, dom går ruskigt fort men detta är så klart inget nytt fenomen så klart då denna känsla kommer då och då.

För er som väntar på "Smiling Like A Killer" inlägg så får ni troligen vänta tills nästa månad känns det som, vill få ut lite andra saker i stället.
Vad avslöjar jag så klart inte då det får bli en "Suprise".

Sen har jag en del annat planerat också men vi får se när jag finner lust och tid för det hela så klart.

Cheers!!

Sonic Syndicate Släpper Nytt...

 

Efter som gruppen Sonic Syndicate ska släppa nytt album via bolaget Nuclear Blast vid namn "We Rule The Night" den 27 Augusti i Europa så har dom med detta också släppt en video till låten "Revolution, Baby".Låtlistan:
1.  Beauty And The Freak    
2.  Revolution, Baby    
3.  Turn It Up    
4.  My Own Life    
5.  Burn This City    
6.  Black And Blue    
7.  Miles Apart    
8.  Plans Are For People    
9.  Leave Me Alone    
10.  Break Of Day    
11.  We Rule The Night 


Sonic Syndicate - Revolution, Baby (Album: We Rule The Night)

Cheers!!

Equilibrium's Nya Platta...

 

Bandet Equilibrium ska äntligen släppa en ny platta den 18 Juni via bolaget Nuclear Blast vid namn "Rekreatur".Låtlistan:

1. "In Heiligen Hallen" (Inside Holy Halls)
2. "Der Ewige Sieg" (Everlasting Victory)
3. "Verbrannte Erde" (Scorched Earth)
4. "Die Affeninsel" (The Monkey Island)
5. "Der Wassermann" (Aquarius)
6. "Aus Ferner Zeit" (From Time, Faraway)
7. "Fahrtwind" (Ride Wind)
8. "Wenn Erdreich Bricht" (When Soil Breaks)
9. "Kurzes Epos" (Short Epic) (instrumental) 


Equilibrium - "Die Affeninsel" (The Monkey Island) (Album: Rekreatur)

Cheers!!

We Are The Fallen Nya Platta...

 

We Are The Fallen
 som är en sammansättning av orginalmedlemmarna från Evanescence och American Idol-sångerskan Carly Smithson har nyligen släppt sin debut platta vid namn "Tear The World Down".
Den släpptes i USA den 11 Maj och i England den 17 Maj.

 

Låtlistan:
1. "Bury Me Alive"
2. "Burn"    
3. "Paradigm"
4. "Don't Leave Me Behind"
5. "Sleep Well My Angel"  
6. "Through Hell"     
7. "I Will Stay"     
8. "Without You"     
9. "St. John"     
10. "I Am Only One"
11. "Tear the World Down"  


We Are The Fallen - Bury Me Alive (Album: Tear The World Down)

Cheers!!

Godsmack´s Nya Platta...

 

Godsmack meddelar att dom nu äntligen kommer att släppa ett studioalbum efter fyra år vid namn "The Oracle" till detta har även släppt en video till låten "Cryin' Like A Bitch".
Albumet släpptes i USA den 4 Maj och i Sverige den 3 Maj.
(Videon innehåller klipp från Ultimate Fighting)Låtlistan:
1. "Cryin' Like a Bitch!!"
2. "Saints and Sinners"
3. "War and Peace"
4. "Love-Hate-Sex-Pain"
5. "What If?"
6. "Devil's Swing"
7. "Good Day to Die"
8. "Forever Shamed"
9. "Shadow of a Soul"
10. "The Oracle" (Instrumental)

Deluxe/Limited edition
11. "Whiskey Hangover"
12. "I Blame You"
13. "The Departed" (iTunes bonus låt)


Godsmack - Cryin' Like a Bitch (Album:The Oracle)

Cheers!!

Vilken Genre Metal Lyssnar Du På?...

 

Cheers!!


The Space In Between...


How To Destroy Angels är ett projekt av Trent Reznor (Nine Inch Nails) och detta är videon till låten "The Space In Between" som kommer vara med på deras EP som kommer släppas i sommar.

Deras låt "A Drowning" finns digitalt bara via Amazon eller iTunes.
Ett fullängds album beräknas att komma tidigt nästa år.

Cheers!!


Ich Tu Dir Weh...

 

Tycker att Rammstein nästan alltid haft coola videos, detta är ännu ett exempel.

Cheers!!


Y&T´s Nya Platta...

 

Gruppen Y&T kommer att släppa en ny platta vid namn "Facemelter" den 21 Maj via bolaget Frontiers Records.

Låttilar:

1. Prelude
2. On With The Show
3. One Life
4. Shine On
5. Wild Child
6. I Want Your Money
7. I'm Coming Home
8. If You Want Me
9. Hot Shot
10. How Long
11. Gonna Go Blind
12. Don't Bring me Down
13. Blind Patriot
14. Losing My Mind *

* Bonus track inkluderad på första pressningen digipak.


Y&T - I'm Coming Home (Album: Facemelter)

För den som vill kan se dom live på t.ex Sweden Rock Festival i år (2010) också.
Detta är verkligen nått att se fram i mot.

Cheers!!


Grym Tävling...

 

Detta är nog bland dom coolaste tävlingarna jag sett.
Och jag vill vinna Behemoth - Thelema 6 skivan.
(Klicka på bilden för att komma till tävlingen.)

Cheers!!


Pure Desire...

"Why trust you
You never made a dream come true
"

 

Gårdagen igår var lätt busy faktiskt, direkt efter dagis upptäckte jag att nalle samt cyckel inte var med skickat så då ringde jag och kolla upp det, efter ett tag kom vi fram till at vi fick gå och hämta dem, vi tog även med Kevins Sprak cyckel, väl hemma så fortsatte jag med maten som jag hann påbörja innan.
Efter det så drog vi till en polare till mig för lite skitsnack och annat skoj kan man säga.

När vi kom där i från var klockan ganska mycket och jag kände av min lätta trötthet och det gjorde nog Kevin med då han innan hade suttit och jäspat i soffan.

Jag ägnade resten av kvällen av bara finnas till i soffan och softa, det var skönt och är faktiskt lätt trött idag med.
Hoppas på att det dårliga vädret som är just nu lättar upp så man kan vara ute lite igår då det inte vart så jätte mycket av den varan igår precis.

Hade en eller flera skumma drömmar igår också, dom fick mig faktiskt att inse en hel del, lustigt måste jag säga, hur som helst tar jag detta som ett tecken.
Vi får se hur jag ska förvalta det hela nu bara.

Cheers!!


Till Minne Av Dio...

"You watch their faces you'll see the traces of the things they want to be but only we can see
They come for killing they leave and still it seems the cloud that's left behind oh can penetrate your mind
"

 

Efter som alla inte har haft turen att se denna man live så tänkte jag där med bjuda på lite kort från när jag själv fick uppleva magin.
Det var på Sweden Rock Festival 2007, en del av korten är tagna på storbilds skärmen osv och kanske inte i bästa kvalitet, men det var faktiskt rätt svårt att fota denna tillställning då jag inte hade världens bästa kamera samt att det var kväll och mörkt.

Men det är tanken som räknas...

Det skulle varit den andra gången jag skulle fått sett han nu på Sonisphere Festival, men så vart det tyvärr alltså inte.


Sen hittade jag denna teckning av DIO på nätet också.


Gäller att hålla hårt i dessa nu.


Några av banden Ronnie James Dio spelat i:
Elf, Rainbow, Black Sabbath, Heaven & Hell, Dio, The Vegas Kings.

Kan inte låta bli att tänka på det jag skrev en gång i bloggen:
"Kan inte låta bli att ställa frågan:
Vad händer när alla dessa legender och grupper som än gång var med att starta upp det hela går och dör?

Vad händer då?
Vilka kommer ta över och sätta ett nytt lika stort avtryck som dessa grupper faktiskt gjort?

Det är en sorgsen tanke och det kommer vara med stort vemod som vi kommer få uppleva det.
"

Kanske är det som Ronnie James Dio själv än gång sa?:
"Music, Rock and Roll music especially, is such a generational thing. Each generation must have their own music, I had my own in my generation, you have yours, everyone I know has their own generation."

Det är med en stor sorg och saknad, världen stannade upp för ett ögonblick och kommer aldrig bli sig lik igen.
Mina tankar går också till hans nära och kära samt familj.

Det var ren magi när jag fick se dig live.

R.I.P Ronnie James Dio - 10 Juli 1942 - 16 Maj 2010 R.I.P

Cheers!!

United In Torture...

 

Egentligen skulle jag gjort ett "Smiling Like A Killer" inlägg idag men jag bara inte kan göra detta så här dagen efter Dio´s bortgång, i stället gjorde jag ett "Till Minne Av Dio" inlägg med privata bilder och lite annat som jag tror uppskattas mera så här efter hans död.
Detta kommer sedan ligga resten av dagen för er läsare...
(Kommer lite senare idag)

I morgon kommer jag uppdatera med "Smiling Like A Killer" eller andra roliga saker som jag planerat in.

Dagen idag verkar bjuda på ganska fint väder och det är mycket bra för snart är det dags att hämta Kevin på hans dagis så vi kan ännu en gång få dela vår vardag och tid tillsammans.

Vi får se som vanligt lite vad vi kommer hitta på.

Nu ska jag gå vidare här i denna dag och vardag...

Cheers!!


Ronnie James Dio Död...

 

Herregud!
Jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu....
Läser orden om och om igen och jag kan bara inte fatta det!!!

Ronnie James Dio är död!!!!
Denna kung, denna legend, denna ikon...orden räcker fan inte till längre!!

"Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45 a.m. [on Sunday] 16th May. Many, many friends and family were able to say their private goodbyes before he peacefully passed away.
Ronnie knew how much he was loved by all.
We so appreciate the love and support that you have all given us.
Please give us a few days of privacy to deal with this terrible loss.
Please know he loved you all and his music will live on forever.
"
- Wendy Dio
(Källa)

   
   
 

Här skulle man sett han på Sonisphere festival, men det ställdes in då han fick känningar av sin magcancer som han kämpat i mot länge.

Hårdrocks världen kommer aldrig bli sig lik igen efter denna otroliga förlust.
Du kommer vara saknad för evigt.

Du dog för ung...

R.I.P Ronnie James Dio - 10 Juli 1942 - 16 Maj 2010 R.I.P

Cheers!!

Everything, All the Time...

 

Som sagt, Styx gör mig glad.

Cheers!!


The Shadow Of The Mithril Mountains...


Dragonland
 släpper en video till nya låten "The Shadow Of The Mithril Mountains" som kommer vara med på deras album "The Return" som släpps den 20 September.

För den som vill lyssna på hela låten (demo version) så går det bra så klart.


 

Absolut något att se fram i mot!

Cheers!!


Can't Stop Rockin'...

 

Jag blir alltid glad av Styx musik.
(Ja jag vet att det är en Reo Speedwagon och Styx singel typ)

Cheers!!


Grand Magus Nya Platta...

 
 

Grand Magus kommer att släppa en ny platta vid namn "Hammer Of The North" via Roadrunner Records den 23 Juni.

Låtlistan:
1. I, The Jury
2. Hammer Of The North
3. Black Sails
4. Mountains Be My Throne
5. Northern Star
6. The Lord Of Lies
7. At Midnight They'll Get Wise
8. Bond Of Blood
9. Savage Tales
10. Ravens Guide Our Way


Grand Magus - Iron Will (Album: Iron Will)

Klart man blir glad!

Cheers!!


Blind Guardian´s Nya Singel...

 

Blind Guardian
 kommer att släppa en singel vid namn "A Voice In The Dark" 25 Juni via Nuclear Blast.
Denna singel föregår deras fullängds album.

Låt listan:
1. A Voice In The Dark
2. You're The Voice
3. War Of The Thrones


"A Voice In The Dark" audio sample.

Nu vill jag gärna ha skivan, tack!

Cheers!!

Danko Jones Nya Platta...

 
 

Rockguden Danko Jones har ganska nyligen släppt ett nytt album vid namn "Below The Belt".
Release datum: Österrike: maj 14: e / Belgien: maj 14: e / Kanada: maj 11: e / Danmark: maj 10: e / Finland: maj 12: e / Frankrike: maj 10: e / Tyskland: maj 14: e / Grekland : 14 maj / Holland: maj 14: e / Italien: maj 14: e / Luxemburg: maj 14: e / Norge: maj 10: e / Portugal: maj 14: e / Spanien: 14 maj: e / Sverige: 12 maj : e / Schweiz: Maj 14: e / UK: 7 juni / USA: maj 18: e (digital) / 6 juni (Vinyl / CD).Låtlistan:
1. I Think Bad Thoughts
2. Active Volcanoes
3. Tonight Is Fine
4. Magic Snake
5. Had Enough
6. I Cant Handle Moderation
7. Full Of Regret
8. The Sore Loser
9. Like Dynamite
10. Apology Accepted
11. I Wanna Break Up With You

Välj land och och beställ.

Cheers!!


You Shook Me All Night Long...


Mitt Fredagstema får bli detta, för jag blir otroligt glad av denna låt och video, synd bara att man inte har någon att "Shook All Night Long" med...

"Your really took me and you
Yeah you shook me, yeah you shook me
All night long
"

Vilket vart ditt tema för kvällen?

Cheers!!

Black Sabbath And The Rise Of Heavy Metal Music...

 

Definitionen av "heavy metal" är ofta en omtvistad fråga och i denna livliga och tillgängliga text av Andrew Cope utgör han en uppfriskande ny utvärdering av de regler som definierar tungmetaller som en musikalisk genre.

Sammanfattningsvis finns ett antal fallstudier som presenteras som visar hur unik syntes av element som upprättats av Black Sabbath har vidmakthållits och utvecklats genom arbetet med band som Iron Maiden, Metallica, Pantera, Machine Head, Nightwish, Arch Enemy och Cradle of Filth.

Denna går att köpa via CDON för ett ganska dyrt pris, men är man intresserad kanske det kan vara värt ändå.

Cheers!!


Celestial Deconstruction...

"In the end, a new era beckons
Settling the foundation of an infernal
dimension of wrath
A revelation strikes with new awareness
upon the masses
Veil of darkness unravel, a horrific sphere unfolds
"

 

Idag är det Fredag och som vanligt känns det faktiskt lite i kroppen, igår var det en lugn dag och jag var ganska mosig i huvudet efter dator pillande typ hela dagen så kvällen gick åt att kolla på tv och bara ta det lugnt.
Kolla hockeyn också, och man undrar ju vad dom där Tre Kronor håller på med egentligen.
Lite kuriosa är att jag faktiskt jobbat med Jimmie Ericsson (Nr 21) en gång i tiden, tyckte jag kände igen han så jag kollade upp det hela.

Lite coolt måste jag säga, minns han som en rätt skön kille med.


Idag blir det nog några kalla sen får man se vad som händer, det är grått och mulet ute så det blir nog inte så mycket ute aktivitet men sånt vet man ju så klart aldrig, kanske får för mig att dra någonstans.

Annars, kommer nog dagen flyta på och jag ska inom kort stoppa in ett nytt grafik kort i datorn som jag hoppas möjlig gör att jag kan spela lite grymma spel som jag varit sugen på ett tag.

Tror det var allt för denna gång, och har en de inlägg liggandes i utkast, spännande va??

Cheers!!


Full Of Regret...

 

Detta är Danko Jones nya video till låten "Full Of Regret".
I den så kan man se b.la: Elijah Wood, Selma Blair, Lemmy Kilmister och Mike Watt.

Snacka om coolt!

Cheers!!

Danzig´s Nya Platta...

 
 

Danzig
 kommer att släppa sitt nionde album i ordningen den 22 Juni via bolaget Evilive/The End Records vid namn "Deth Red Sabaoth".

Låtlistan:
1. Hammer Of The Gods
2. The Revengeful
3. Rebel Spirits
4. Black Candy
5. Long Dark Road
6. On A Wicked Night
7. Deth Red Moon
8. Ju Ju Bone
9. Night Star Hel
10. Pyre Of Souls: Incanticle
11. Pyre Of Souls: Seasons Of Pain
12. Left Hand Rise Above

I sommar besöker bandet Sweden Rock Festival.
Nått att se fram i mot så klart.

Cheers!!


Back In Black...

 
 

Nu är jag äntligen tillbaka i mitt gamla härliga system och till och med lite bättre då jag lyckades byta ut C:
Nu är bara lite små pill med program och liknande som ska in, men jag är hemma och det är det viktiga.

Detta kommer så klart märkas i bloggen bland annat hoppas jag då jag efter detta ska försöka hinna med att skriva massor av inlägg som ska portioneras ut i lagom takt.

Finns egentligen inte så mycket mer att tillägga utan nu kör på full fart framåt!


Grimgoth is back in black... ...I've been too long I'm glad to be back.

Cheers!!


Teutonic Terror...

 
Accept - Teutonic Terror

Detta är en ny video med denna underbara grupp.

Cheers!!


Cracking Up...


Då det slutgörande underhållsarbetet kommer att fortsätta idag och förhoppningsvis slutföras idag ber vi på grimgoth.blogg.se om överseende för dålig uppdatering.
Dock beräknas bloggen vara tillbaka i sitt gamla ansikte under dagen eller morgon dagen och bakom kuliserna pågår både tanke arbete om fortsatta inlägg och andra underhållande saker.

Dock måste filer och annat vara i tiptop för att detta ska kunna vara genomförbart vilket vi kommer som sagt förhoppningsviss uppnår inom kort.

Tack för era besök och kommentarer, men framför allt erat tålamod under denna tid.

Idag när jag kom in i trapphuset efter en tur hos affären stanna jag till lite då jag hörde musik i trappen, vilket inte händer så ofta, hörde inte riktigt vart den kom i från så jag fortsatte försiktigt upp för trapporna och min dörr, då hör jag någon metal liknande musik och undrar om det kan vara dom nya grannarna som kanske spelar eller liknande, då dom inte gjort så mycket väsen av sig innan, man kan ju hoppas liksom.

Sticker nyckeln i dörren och öppnar upp och möts av dånande musik och inser att det var från min lägenhet allt kommit från, hade visst inte stängt av innan jag gick ut.

Ja, lite besviken vart jag allt men å andra sidan vart jag glad då det var bra musik som spelades.

Toppen väder och humör har jag för den som undrar.

Cheers!!

 

Fucked Up...

 

Vilket stålande väder det är ute, synd bara att jag fått mer dator problem på halsen men dom ska vi nog lösa idag för nu har jag lite grejor som kan lösa det hela, sjuka är att jag fick allt och funka innan helgen, sen en omstart typ så ja.

Nog om det...
Mår kanon!
Ska ut och handla lite grejs snart.
Nu dator strul.

Åter normalt så fort allt är som det ska....

Gör du/ni idag då?

Cheers!!


Prince Of Persia: The Sands Of Time...

 

Att göra film av gamla TV-spel och nu är det då dags för Prince Of Persia: The Sands Of Time att gå upp på den vita duken.
Producenten bakom "Pirates of the Caribbean" ligger även bakom denna film som handlar om Prinsen Dastan som lever ett inte allt för seriöst liv, och motvilligt måste han samarbeta med en mystisk prinsessa för att kämpa mot mörka krafter för att beskydda en uråldrig dolk som är en gåva från gudarna som gör att innehavaren kan gå tillbaka i tiden och ändra framtiden och bli härskare över världen.

Vi ser Jake Gyllenhaal i huvudrollen och Gemma Arterton som prinsessan, även Ben Kingsley är med i en roll som lite badguy.
  
   

Premiärdatum: 2010-05-19

I går vid 18:00 började sändningarna från galapremiären i London, men vi får vänta lite till innan den kommer till oss, men jag tror absolut att denna kommer vara värd väntan.

Vad tror du?

Cheers!!


Hellhammer...

"can see it in your eyes
You love the masquerade
And you don't seem to care
"

 

Då var det dags för en ny vecka att vara kreative på och ta hand om, bara köra vidare på det jag hållit på med en längre tid så jag vet vad som ska göras och vad som ska presteras, där med inga problem troligen.

Som vanligt tomt här nu efter en vecka med Kevin men en vecka går fort och snart är det dags igen, man är liksom van men ändå så kommer tomheten på besök.

Tänker på lite planer/inlägg som ska göras i bloggen också, ska bli spännande och kul, inga svåra eller konstiga saker utan det kommer att flyta på då jag sedan länge känner mig bekväm i detta bloggande.

Kanske dock jag skulle försöka aktivera er läsare i nått spännande?
Vad säger ni?
Vad som helst, kom gärna med förslag.

Cheers!!Go Hard Or Go Home...

 

Ja, nu vart ni bra intresserade av vad jag gjort i helgen va?
Jag och Kevin drog i väg till min Farsa och varit där och softat.
Det bjöds på grillat och massa annat gott så klart, även lite "Fredags mys" han man med.Alltid lika skönt att vara där ute och njuta av tillvaron och lugnet.
Och någonstans på vägen kom jag på att jag skulle testa en ny look bara för att kolla liksom.
Så här har vi "Grimgoth goes Bret Michaels".

 

Då jag enligt mig själv mer lyckas likna en cancer sjuk så tror jag inte denna stil är nått för mig, dock kanske det skulle bli bättre med mer träning samt en snygg Cowboy hatt.

 Där med tror jag min vanliga stil duger dock eller "Nicke Andersson Looken" är bättre (Varför ser det ut som jag har en blåtira vid ögat?).

Hur som helst så har det varit en bra helg, har du haft en bra helg?

Cheers!!


Accept´s Nya Platta...

 

Accept
kommer att släppa ett nytt album vid namn "Blood Of the Nations" via Nuclear Blast Records den 14 September.

Skivan kommer innehålla 7 härliga spår:
1. The Abyss
2. Locked & Loaded
3. Shades of Death
4. No Shelter
5. Blood of the Nations
6. Pandemic
7. Teutonic Terror

Lineup:
Mark Tornillo - Sång
Wolf Hoffmann - Gitarr
Herman Frank - Gitarr
Peter Baltes - Bas
Stefan Schwarzmann - Trummor 

 
Accept - The Abyss

Den 20 Maj kommer dom även att spela i Stockholm - Debaser Slussen - Köp biljett

Nu fick man genast mer att se fram i mot eller vad säger ni?

Cheers!!

Fat Girl...

 

Steel Panther
 så glad jag blir...
Deras motto "DEATH TO ALL BUT METAL"

Cheers!!


Computer God...

"Waiting for the revolution
New clear vision - genocide
Computerize god - it's the new religion
Program the brain - not the heartbeat
"

 

Ibland blir jag så där galen som vem som helst kan bli när det gäller datorer, försökt nu en längre tid att få igång ytligare en hårddisk i mitt härliga system då det är alltid bra med extra utrymme.
Efter många försök och kliande i huvudet så gav jag upp, koppla allt som det var innan med resultatet att en av dom förut fungerande diskarna inte ville vara med, det steg till den grad att datorn vägrade starta.

Den bara står där och tuggar på "Windows skärmen" utan att gå vidare, och tro mig, jag har väntat.
Jag koppla ur disken för att se om det hjälpte, då ville den minsan.
Då det var sent lät jag det hela vara, i morse skulle jag sätta mig vid datorn och då stog det att det "Failure on boot disk".

Jag vet att det inte är fel på min C: så jag vägrade acceptera detta så efter omstarter och försök fick jag den att fungera igen, dock utan den där strul disken, får testa den i en annan dator för att se om den kanske gått sönder, troligen har den inte men då man kopplar in en disk på en annan dator och får den att fungera så kan det lösa problemet här hemma hos mig sedan, ett trick man kommit på.

Annars får jag kolla och koppla ur lite kort hit och dit och se om det löser problemet och sist men inte minst omformatera hela helvetet!

Folk brukar ringa mig och fråga när det är fel på deras datorer, men vem ska/kan jag ringa?

Så nu fick ni lite datorsnack så här på Fredagen, visst är det underbart?

Cheers!!


Bret Michaels Frisknar Till...

 

Nu har Bret Michaels gjort sin första intervju efter sin hjärnblödning till People Magazine, så nu verkar han äntligen återhämtat sig nog efter ungefär två veckor på sjukhus.
Denna intervju släpps i morgon men redan nu kan man ta del av en förhands intervju i korthet.

Han säger: "He also recalled the terrifying moments in the hospital emergency room that he was afraid might be his last"

Vid frågan om han ville träffa sina barn på sjukhuset svarade han: "I said in these exact words, 'Am I dying? If I'm dying, I want to see my kids, but if I have a chance, I don't want them to see me in this condition."

Just nu så genomgår han för närvarande sjukgymnastik på en hemlig plats.

 

Detta verkar ju lite lovande måste jag säga och hoppas där med så klart att han klarar sig ur detta, men det får också tankarna till Ronnie James Dio som verkade bättre och bara för några dagar sedan blir sämre igen.

Mina tankar går ut till er bägge.

Cheers!!
Nästa TV Succé?...

 

När jag och Kevin skulle gå till skogen en tur så kunde jag inte låta bli att lägga märke till den här skylten med tillhörande butik.
Genast började jag undra om detta skulle bli Kanal 5´s nya satsning? 

Dom brukar ju ha en näsa för bra tv-program och nya trender, dock verkar inte det hela dragit i gång så vi får nog vänta innan detta underbara program drar igång i våra tv rutor.

Ser program upplägget framför mig redan, undrar hur det ska gå och vilka andra intressanta karaktärer vi får se!
Och blir det av så får ni inte glömma vart ni läste det först.

Nu kan vi bara vänta och se.

Cheers!!

Hell Knows...

"You may find me lying on some desert road.
My eyes wide open to the universe.
And what lies there, is just something I left behind
"

 


Gårdagen klarade vi av bra tycker jag, för jag fick lite till gjort men ändå räckte det inte hela vägen men jag ger inte upp för det, och sen att Kevin fick en bra dag då hans dagis åkte till Kolmården var så klart en bonus både för han och mig, och det är lite lustigt för vi hade pratat om det, att vi kanske skulle åka dit.
Han berättade om sin dag och vilka djur osv. han fått sett.
Kul var det så klart.

I dag är det fint väder men lite kallt i luften kanske men det ska inte stoppa oss från att gå ut tycker jag.
Klockan får bli lite mer bara sen ger vi oss ut på äventyr, kanske vi skulle ta den där skogs turen som jag pratade med Kevin om för ett tag sen.
Har en plan på ett roligt ställe att åka till med han, han har redan vart där med dagis och han hade uppskattat det väldigt mycket, så vi får se hur det blir med det.

Med mig blir det bättre och bättre, energin bubblar på så att säga, saker omkring mig påverkar mig också positivt just nu och det är ju bara bra, i går kväll var ett sånt exempel.
Va lite seg och slö och sen vart jag glad och pigg.

Nä, nu ska jag ta tag i denna dag.

Cheers!!


Tarot´s Nya Platta...

 
 

Kanske ingen av er där ute som missat att Tarot släppt en ny platta vid namn "Gravity Of Light" via Nuclear Blast Records den 10 Mars i Finland och 23 April i Europa.Låtlistan:
1. Satan Is Dead    
2. Hell Knows    
3. Rise!    
4. The Pilot Of All Dreams    
5. Magic And Technology    
6. Calling Down The Rain    
7. Caught In The Deadlights    
8. I Walk Forever    
9. Sleep In The Dark    
10. Gone    
11. End Of Everything (bonus track)

 


En snabb tur genom spåren på skivan (dock inte bonuslåten).

Cheers!!


Losing More Than You´ve Ever Had...

"Man - you're dying
For what you've lost but never had
'cause you've been losing
More than you have ever had
"
 

Efter chock beskedet igår ang. att Heaven And Hell ställer in Sonisphere så står det inte en stavelse om detta på festivalens hemsida eller Facebook grupp, verkligen illa.
Undrar där med vilka dom kommer att ersätta med så klart?
Personligen skulle jag vilja se Twisted Sister eller AC/DC lyckas dom slänga in Immortal som bonus blir jag absolut inte besviken för detta är band som jag inte fått sett än.

Eller nått annat stort band i samma kaliber, allt annat vore ett skämt!

Vilket får tankarna på när dom ska presentera flera band?
För det ska dom väl eller?

Ronnie James Dio har dock gjort lite utalanden ang. detta och säger bland annat "With your continued love and support, we will carry on and thrive. There will be other tours, more music, more life and much more magic."

Får vi verkligen hoppas...

Bäst att lämna ämnet känner jag innan jag blir mer frågvis och lite irriterad.

Dagen i går var helt okej och jag utförde faktiskt en del av grejorna som jag skulle vilket innebar att jag ringde runt lite företag och kolla läget, en del fick jag inte tag i så dom ska ringas idag samt att jag ska ta tag i resten av det som ska göras.

Kändes som en lång dag i går också och jag vet inte riktigt varför, det bara var så antar jag?
Idag blir det säkert likadant misstänker jag.

Får se om man ska hitta på nått spec. med Kevin i dag eller i morgon, bara vädret kunde bli en gnutta varmare så vore det inte helt fel faktiskt.
Vi får se vad han säger och tycker.

I går hade vi massor av film mys och bara fanns till, kändes lagom.
Val av film stog Kevin för så klart och jag vart förvånad då han valde såna som vi inte sett på ett tag, oftast blir det ju samma filmer om och om igen.

Hur som helst så blickar jag fortfarande framåt mot mitt mål och fortsätter kämpa lite till, hoppas ni får en trevlig dag nu!

Cheers!!Heaven And Hell Ställer In Sonisphere...

 
 

Heaven And Hell
 som skulle ha spelat på Sonisphere nu i sommar rapporterar att dom tvingas ställa in pga att Ronnie James Dio tydligen blivit sämre nu då han verkar ha återhämtat från sin magcancer han fick för en tid sedan.

Alltså bara han inte går och dör nu så är jag nöjd för jag har haft turen att sett denna grupp förr så jag förlåter dom så klart.

Bara du överlever och inte dör! Hör du det nu??


Heaven And Hell - Bible Black (
Sweden Rock 2009)

Cheers!!

Heavenly...

 

Heavenly
 är ett franskt band (som inte får förväxlas med det brittiska bandet med samma namn som var aktiva 1989 - 1996) som jag börjat lyssna på rätt mycket den senaste tiden.

Där med tänkte jag tipsa er om denna grupp med så klart.

Album:
Coming From The Sky (2000)
Sign Of The Winner (2001)
Dust To Dust (2004)
Virus (2006)
Carpe Diem (2009)

 

Heavenly - Evil


Heavenly - Liberty


Heavenly - Spill blood on fire

Visst var det himmelskt??

Cheers!!


Norther...

 

Norther
 har nyligen släppt en online singel vid namn "Break Myself Away".
Där man kan man nu alltså ladda ner denna underbara låt gratis.
(Although the single is free to download for anyone, you may pay an amount of your selection by donating via PayPal. All the income will be used for the recording costs of the upcoming 6th full length studio album)

Via deras Myspace kan man så klart också lyssna på flera underbar låtar och med tanke på att senaste albumet släpptes 2008 är det verkligen dags för nytt och jag ser fram i mot detta redan nu.

Cheers!!The Sandman...

"I got the same bad dream every night
My love is gone- out of sight
My brain is manic, my mind insane
I gotta tell ya, it's that long ride
"

 

Frågan som många av er säkert har idag är väl "Hur lång tid tog det innan Kevin upptäckte leksakerna"?
Inte alls lång tid alls kan jag avslöja men det vart lyckat ändå, som någon sa i kommentarerna i går "Barn är väl lite som blodhundar när det gäller att finna leksaker".
Visst vart det så.

Vi kom hem rån dagis, jag var i köket och börja packa upp maten vi handlat, Kevin gick ut i Vardagsrummet.
Hörde då ett "Pappa!!?".
Jag bad han komma till mig, han kommer då in med leksakerna i handen lätt förvånad, jag får en stor kram och ett rungande tack.
"Det här var ju exakt det jag önskat mig" så nu dunkar jag mig på axeln och säger "good work".

Idag känns med andra ord lättare och bättre för mig, och jag har planer på att faktiskt ta tag i lite saker som jag skjutit på nu en tid.
Sen ska jag också göra lite andra förändringar längre fram med så klart allt detta för att kunna och kanske framför allt orka gå vidare.

Ni vet dom där små sakerna som egentligen inte är så svåra att ta tag i men ändå så skjuter man på dom?
när man gjort dem så sitter man där med ett leende och känner sig lite nöjd över sig själv.

Så är planen, önska mig lycka till.
Men börjar jag lär resten säkert flyta på som planerat.
Gäller som sagt bara att ta det första steget.

Cheers!!


Are You Going To Finish Strong?...

 

Ibland tycker man kanske att man har det tufft här i livet och är kanske även redo att ge upp...
Det är då jag brukar försöka tänka : "Det finns dom som har haft det värre och inte gett upp för det".

Detta är nog ett sånt exempel, imponerande är det ändå ord jag kommer på nu.

Cheers!!


CBO...

 

Mc Donalds har ju släppt en ny burgare som dom kallar Chicken Bacon Onion eller CBO som den förkortas.
Den vart jag lite sugen på att testa i helgen, så sagt och gjort.

  

Som vanligt var det plus fem och sedvanliga Cheeseburgaren till, och jag måste säga att denna nya burgare var helt okej och funkade.

Så har du inte testat den så kan du med andra ord göra det tycker jag.

Cheers!!


Promised Land...

"Yea I walk though valleys deep
Shadows of death I will fear no thing
I fear no man and no evil speak
No slave to grave and no death to be
Almighty's riding next to me
I know I've, I got the devil to beat
"
 

Dags att vakna nu och ta tag i det hela, för jag vet inte vad det var med mig i går men jag hade fan inte energi till nått alls, bara låg där som i koma på soffan och rörde mig inte alls mycket.
Det kommer att vara lätt för mig att vara lite mer aktiv nu och hitta gnistan igen skulle jag tro.

Min solstråle här i livet kommer ju igen till mig och förhoppningsviss kommer han att kunna sprida värme och energi till mig så man kan vakna till liv som sagt, ska bli skönt med så klart, saknat han.

 Där står det och väntar i bokhyllan, undrar hur lång tid det tar för han att upptäcka det hela?
Vilken reaktion kommer man få?
Hans gamla polisbil har gått sönder så nu köpte jag en likadan samt en polis helikopter som han sagt att han ville ha, perfekt, dessutom så finns det några gubbar med i.
Spännade!!

Förutom lätt seghet som sagt så mår jag helt okej skulle man väl kunna säga, nu tittar vi mot nya mål och kör vidare.
Med nya krafter och försök så klart, någon gång ska man väl lyckas?
Skam den som ger sig.

Cheers!!


Spun...

 

Spun är en rätt skruvad film kan man säga, och filmen börjar med denna låt samtidigt som man ser huvudrolls innehavaren åka runt i en volvo.
Och det tog faktiskt ett tag för mej att känna igen låten första gången jag såg filmen och hörde låten, nu älskar jag den.
För er som vill se det jag snackar om kan klicka här dock har den lite sämre kvalitet i ljudet.

Så vad ska man säga att filmen handlar om?
Vi får följa Ross som är en regelbunden kund hos metamfetamin återförsäljaren Spider Micke, när han träffar han blir vi även presenterade för hans flickvän Cookie och Frisbee som spelar tv spel i mängder.
Vi får även senare träffa på The Cook som har ett meth lab i sitt motellrum.

Ja, allt detta i all sin korthet, tänkte berätta lite mer om några favorit scener som jag har, en av dom är när denna Frisbee sitter och spelar och äter revbensspjäll, as kladdig sitter han där och bara frossar och i bakgrunden kan vi njuta av Mother North med Satyricon.

En annan är också så klart när dom stannar till i en videobutik och The Cook helt plötsligt håller ett tal i klädd vitt kostym med Amerikanska flaggan i bakgrunden om "pussy", lätt glorifierande tal är det också.Det är rätt många såna här scener genom filmen där det flummar ur och ibland växlar hela filmen till psykedeliskt tecknat, och minns jag inte fel är det även i denna film som han råkar tappa sitt knark i en fullkomligt hel vidrig toalett och när han börjar gräva efter det i det genomskitiga vattnet så dyker han helt plötsligt ner i den och simmar sedan runt i en som sagt lätt psykedelisk tecknad värld.

Jonas Åkerlund som regisserat filmen måste ha en stor fantasi måste jag säga, dessutom ligger han ju bakom en hel del kända musikvideos, vilket gör det extra kul enligt mig.


 
 
 

Har du inte sett den så tycker jag absolut så klart du ska se den, och det var ett tag sedan jag såg den känns det som så jag tror jag går och sätter mig för att se den.

Cheers!!

Show Them To Me...

 

Så underbart så man blir tårögd...
... glad och lycklig med så klart.

Gillar den här videon helt enkelt samt låten är ju kul med.

Cheers!!


The Ten Greatest Music Videos...

... In Roadrunner History.
 

#10 Sepultura - "Ratamahatta"
 

#9 Type O Negative - "Black No. 1 (Little Miss Scare-All)"

#8 DevilDriver - "Clouds Over California"
 

#7 Sepultura - "Territory"
 

#6 Slipknot - "Snuff"


#5 DragonForce - "Through the Fire and the Flames"

#4 Stone Sour - "Through Glass"
 

#3 Nickelback - "Rockstar"


#2 Killswitch Engage - "Holy Diver"


#1 Slipknot - "Duality"
 

Svårt att välja en favorit.
Så jag tar: Ratamahatta, Black No. 1, Territory, Snuff (mest för låtens skull), Rockstar och Holy Diver som förövrigt är en bra cover enligt mig.

Vilken vart din favorit??

Cheers!!


Difference In the World...

 
 

Här får vi nu alla njuta en av ny Styx låt!!

Presonligen fick jag avnjuta denna grupp live på Sweden Rock Festival 2005 och alla som var där och höjde sina händer till t.ex. "Come Sail Away" och andra klasiker vet vad jag pratar om?

Nog från mig, tryck play om du inte redan gjort det!!

Cheers!!


Ljuset...

 
 

Så ja.. ha lite tålamod min vän... den kommer igång sen.. så får du se...

Här kommer den:
"Jag ser hur ljusen brinner ut; Jag ser hur varje liv tar slut.
Dom strålande bloss som lyste för oss tar slut,
dom brinner alla ut.

Jag ser hur livet rinner bort;
Hur tiden alltid är för kort.
Den ändlösa stig
som skulle bli mitt liv
tar slut,
skall också nå sitt slut.

Jag stod vi det rytande havet inatt
och såg ut i rymdens evighet.
Och jag såg en svag men tydlig glöd;
Jag såg att nya stjärnor föds.
Och fast det var natt
blev det ändå aldrig svart
Där ute
tändes nya ljus.

Vi är en sekund i epokernas ström,
men vårt liv är en oersättlighet.
Så innan min låga flämtar till,
och skymningstimmen tiger still,
skall jag vara ett bloss
för dom som följer oss
en tid;
ett ljus på deras stig,
en tid;
ett ljus i deras liv.
"

Cheers!!


RSS 2.0 Feedburner Blogflux RSS Subscribe

Pokerstars


Pokerstars


Pokerstars VIP Sida


The Crash - Norrköpings Hårdrocksförening.


Festivalphoto.

Metal Mansion - A social network by metalheads for metalheads.


Rockmässan.se


Discshop.se - DVD, Blu-ray, Film, Spel, Musik-DVD, Godis, Posters & Prylar


inkClub - Bläckpatroner l Bläckpatroner, toner & fotopapper.

Translate My Blog
Thanks!! Crucified Barbara Sabaton Lions Share Decadence Twins Crew Nightrage Sister Sin Fatal Smile
Black Barrel Smoke
Mia Klose
Godhate
Jungle Rot
The Generals

Till Sheriilyn